cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: C.B proljeće je a u meni....

clock-img

14.04.2010, 22:49

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

cure idem ja u krpe dok je vrijeme...ona me provocira na pp.....
hasta manjana user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

14.04.2010, 22:50

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

cvrci glavno da si skuzilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi ok,decki spavaju a mene boli glava i sve mi se cini da ceme uvatiti neka prehlada,boli me grlo,kosti sveuser posted image
stavi slikicu da vidimo curku sa novom frizuromuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

14.04.2010, 22:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.04.2010, 22:51

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

pcelice laka ti noc,nedaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

cvrci i tebi laka nocuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.4.2010 22:52:23 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

14.04.2010, 22:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ma necu da se opterecujem vise
laku noć user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

14.04.2010, 22:53

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nisam joj ni ja duzna ostala user posted image

clock-img

14.04.2010, 22:54

clock-img

Anoniman

Ima li koga ovde ili ste sve otisle? user posted image

clock-img

14.04.2010, 22:57

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ma pepi neda se baš slikati u zadnje vrijeme jel je sva u muvingu pa su slike mutne ili se niš ne vidi jel se pomakne. Budem probala sutra. ma vrijeme je grozno danas je kod nas 4 puta padala kiša i jednom tuča, sva sreća da nisam cvijeće kupila i posadila niš ne bi ostalo od njega i mene boli glava. Morala bi i ja ići na spavanac sutra je radni dan. Pepe kad onda idete na otok? Cvrčak tvoja curka je neumorna. Pčelica imaš pp!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

14.04.2010, 22:59

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ej neli pa di si ti zeno,bas mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninaa idem 30 i bit cu misec dana u zd i pocetkom 6 idem na otok,imam i neki pir u 5 misecu u milanu pa moram i to malo iskombinirat....

clock-img

14.04.2010, 23:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ej neli pa di si ti zeno,bas mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninaa idem 30 i bit cu misec dana u zd i pocetkom 6 idem na otok,imam i neki pir u 5 misecu u milanu pa moram i to malo iskombinirat....

user posted image user posted image
user posted image user posted image

ne pitaj me nista, otkad smo se vratili sve skandali oko mene, sa sveki vise ne pricam, a na dobrom sam putu da to vise ni sa mm-om ne radim...i tako....luda sam do zadnjih granica.

Kako si mi ti draga? kako su decica? hoces li mozda svracati do Splita, pa da organizujemo neko druzenje user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 23:06

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Nelly i meni fališ baš sam se pitala di si ti? nema ni vrtirepke izgleda da je njen mm doma.Pepi tebi bude onda veselo.Cure idem ja polako u krpe. pozdrav do sutra. Uživajte lijepo spavajte i nemojte se svađati dok me nema!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

14.04.2010, 23:09

clock-img

mirna

pencil-img

8134

drage moje samo da vam pozelim laaaaakuuu nooooc i mirne snove!user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 23:12

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ajme neli koma drzi mi se,ako ti treba koja osoba samo za cakulu javi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a znas da bi mogla viditi pa se nekako zaletit jedan dan do st,nemam pojma ocu li imat auto jer je mm onda cilo vrime na relaciji zg-zduser posted image
javim se svakako ako se iskombiniramuser posted image

gibam i ja,bas mislim da ce me uvatiti neka prehlada...
puse....user posted image

clock-img

14.04.2010, 23:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Nelly i meni fališ baš sam se pitala di si ti? nema ni vrtirepke izgleda da je njen mm doma.Pepi tebi bude onda veselo.Cure idem ja polako u krpe. pozdrav do sutra. Uživajte lijepo spavajte i nemojte se svađati dok me nema!

user posted image user posted image i vi ste meni falile, ali nikako ne stignem...prvo nismo imali net, pa je sve krenulo kako je krenulo, a i mm nije radio, sad je poceo pa ce me sve vise biti narocito krzo jutro...
Vrtirepku nesto zeza nalog na rr, kaze izbacuje je stalno user posted image user posted image
muz joj je bio tu do pre nekoliko dana.

Laku noc draga, ljubi lepoticu...Mirna laku noc i tebi user posted image

clock-img

14.04.2010, 23:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ajme neli koma drzi mi se,ako ti treba koja osoba samo za cakulu javi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a znas da bi mogla viditi pa se nekako zaletit jedan dan do st,nemam pojma ocu li imat auto jer je mm onda cilo vrime na relaciji zg-zduser posted image
javim se svakako ako se iskombiniramuser posted image

gibam i ja,bas mislim da ce me uvatiti neka prehlada...
puse....user posted image

hvala duso user posted image user posted image user posted image
Ljubi decicu, i tebi saljem jednu veliku pusu da nam se ne prehladis...i nadam se uskorom vidjenju user posted image user posted image laku noc draga user posted image

clock-img

14.04.2010, 23:22

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Ajme cure, jel to danas nešto divlje u zraku, ja niš ne kužim šta se to događa, a valjda i bolje...
A svratila na nešto slatko

MAMA SA 6 ******

clock-img

14.04.2010, 23:26

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Bu :)

Eto i mene malo, ali usporeno...prek moba sam....stoga molim pišite polako ha ha ha
Baš mi fale smješkići

clock-img

14.04.2010, 23:28

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ja odavno krenila na spavanje pa nikako user posted image stalno me nesto vraca na rr

clock-img

14.04.2010, 23:56

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja odavno krenila na spavanje pa nikako user posted image stalno me nesto vraca na rr

ija se isto nakanjivan pa nikakouser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

15.04.2010, 06:23

clock-img

troubled

pencil-img

7104

jutro svima user posted image user posted image user posted image
it is I....troubled user posted image ...I'm back user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

15.04.2010, 07:17

clock-img

Puli

pencil-img

12860

user posted image user posted image user posted image dobro došla natrag user posted image user posted image user posted image

kako si,kako beba u buši,magda ,paula i velike princezeuser posted image

puse svima šaljemouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

15.04.2010, 07:26

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

dobro jutro people user posted image

clock-img

15.04.2010, 07:47

clock-img

Puli

pencil-img

12860

jutro pčelice

kako slatkica Majicauser posted image

sad ću nam ja kavicu serviratiuser posted image

clock-img

15.04.2010, 07:49

clock-img

Puli

pencil-img

12860

user posted image

< Poruku je uredio Puli -- 15.4.2010 7:51:21 >

clock-img

15.04.2010, 07:50

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

majica još spava user posted image
kako tvoja barabica ?
moze jedna slatka da mi zasladi dan