cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Caffe bar "Vijetnam"

clock-img

12.10.2008, 22:54

clock-img

piggy

pencil-img

6299

i ja sam tu samo malo čitam novine,moram biti u toku da znam kaj se dešava.user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

12.10.2008, 23:08

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

deca da vas pozdravim i idem se spremiti za krpe...bebač luduje i jedva čekam da se porodim jer zadnih par dana postalo je nemoguće!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

e da skratila nokte i Isuse ja sam invalid...nisam znala poruku napisati niti otvoriti paketič maramica a nisam ih odrezala do kraja...užas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
E da i to, jela kestene i naravno strgala zub na jedan malo jače pečen, hvala Bogu pa se ne viodi ali moram sutra kod zubarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
uz sve to sutra ujutro bu magla...pa ti budi sretan jer je stigla jesen...fuj, ja mrzim jesen!!!

eda, komp mi je i dalje u k....u!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2008, 23:11

clock-img

piggy

pencil-img

6299

ajde draga izdrži još malo pa će i tvoja princeza vanuser posted image
samo se ti odmaraj
baš mi je žao za tvoj zubić.
nemoj biti tužna zbog jeseni,pa ti ipak imaš svoj kamin u kojem možeš uživati.user posted image

clock-img

12.10.2008, 23:12

clock-img

tiha

pencil-img

10103

trudnoca i zubi bas nejdu zajednouser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

12.10.2008, 23:15

clock-img

piggy

pencil-img

6299

kažem ja najbolje ih je sve izvaditi i staviti gebis,sigurno nema problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2008, 23:28

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

došla sam ja i na tu ideju!!!! da sve počipam i onda stavim čašici kraj kreveta i brige nemaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

joooj ja bi da se što prije porodim...zadnja dva dana mi muž oblači čarape...mala se spustila i gura me nepodnošljivo...pored toda kao da sam si razderala rodnicu skalpelom reže i boli...luuuudaaa saaam!!!

Kako lijkepo blaženo stanje!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2008, 23:29

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

da da vidla sam svaka druga krivo napisana...idem pod tuš vidim da mi treba!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2008, 23:44

clock-img

piggy

pencil-img

6299

ajde idi se ti odmori,nemoj sjediti na toj stolici,sigurno princezi nije udobno.
pusa i čuvaj mi se.
e nisam te pitala kako ti je tlak?

clock-img

12.10.2008, 23:55

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

tlak skakuće ko mala Katarina!!!user posted image user posted image user posted image ...sada sam se išla tuširati i noge po prvi puta tak naotečene da se svaka bora od čarapa urezala...užas!! U četvrtak idem u Merkur na prvi pregled pa bum vidla kaj mi bu rekel gospon doktor!!!user posted image user posted image user posted image

laku noć i uživaj!

Kissi, kissi...

clock-img

13.10.2008, 00:00

clock-img

piggy

pencil-img

6299

laku noć Fiona lijepo se odmori.
kisi kisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 00:18

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ima li još koga od noćne smjene?user posted image
Završila sa peglanjem za danas, ostatak planine sakrila u košaru i neka čeka bolje dane. user posted image
Sad bi mogla nešto fino popiti....
Još kad bi me netko uputio što se događalo zadnjih danaaa...

Samo luda mama...

clock-img

13.10.2008, 00:48

clock-img

piggy

pencil-img

6299

ja vas moram napustiti jer imam dizanje u pola 7,a čeka me dosta posla i naravno peglanje.
Pusa svima i laku noć.

clock-img

13.10.2008, 01:05

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ja popeglala sta nam treba za sutra pa ujutro i giftam...jer se necu moc probuditi.....kisssiii...
pozz svima do jutarnje kavice....

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

13.10.2008, 06:44

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

eto mene za dobro jutro.... i naravno, ne praznih ruku.....
današnja ponuda: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

13.10.2008, 06:47

clock-img

troubled

pencil-img

7104

dobro jutro user posted image user posted image user posted image
hvala za bogati doručak... user posted image user posted image user posted image
ja sam odavno tu, ali bi se bilo sve ohladilo da sam stavila kad sam ustala user posted image

clock-img

13.10.2008, 06:55

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

hej, draga.... a tko to tebe probudio tako rano ?

clock-img

13.10.2008, 07:00

clock-img

troubled

pencil-img

7104

ma ja sam ti dežurni zoroljubac.....meni to pod normalno....što ćeš,  luda, luda  user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 07:03

clock-img

koka

pencil-img

10266

Jutro, jutro drage moje user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 07:05

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

oooo ima nas još takvih.... samo što sam ja navečer u komatoznom stanju user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 07:06

clock-img

troubled

pencil-img

7104

jutro koka user posted image user posted image user posted image

sanjalice...zato sam navečer dežurna "kokoš"....prije deset sam na pola koplja...uz spavanje popodne user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 07:07

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

hej koka.... ti bi još mogla spavati, je l' da user posted image ?
kako dječica ?...

clock-img

13.10.2008, 07:08

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ja sam učer učila do pola noći, a pošto mi je Mila preko dana lijepo papala svaka 3 sata mislila sam da će i po noći. Moš misliti user posted image user posted image user posted image sad sam ko zombi.........Mi spremni pa vozim Rokićau vrtić. Troubled vidim da od ranog jutra briješ,  ne možeš spavati ili si se rano probudila?

clock-img

13.10.2008, 07:09

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

trubled.... očito dijelimo isti bioritam user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 07:12

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

krivo ti napisah ime user posted image user posted image
nije bilo namjerno....

clock-img

13.10.2008, 07:12

clock-img

troubled

pencil-img

7104

ma nije koka....jednostavno ne želim ispustiti one dvije sreće...tko rano rani...i tako to user posted image user posted image user posted image