Evanda, i profil na isti način uvaljuje knjige. Podmićivanjem.
Ne kažem da si ga ti zbog toga odabrala (ni slučajno to ne pomišljam) ali znam da je tako.
IZVORNA PORUKA: mariola
Evanda, i profil na isti način uvaljuje knjige. Podmićivanjem.
Ne kažem da si ga ti zbog toga odabrala (ni slučajno to ne pomišljam) ali znam da je tako.
Znam
Ali ovo:direktiva odozgor, to mi je strašno
Na žalost, nitko ne gleda da djeca dobiju kvalitetne knjige nego svi gledaju samo svoj profit.
Ne znam što da ti kažem, i sama sam zaposlena u prosvjeti, samo ja ne radim direktno u nastavi, ali jako dobro znam kak takve stvari "funkcioniraju", nažalost! Na kraju, najbolje prolaze one koji se pokoravaju različitim direktivama, a ne oni koji se trude raditi savjesno i odgovorno. I ja bi na tvom mjestu "popustila" šefici jer je borba s njima najčešće i nažalost borba s vjetrenjačama.
Ja ti isto ne mogu naručiti nijednu knjigu za knjižnicu bez odobrenja šefice, djeca nemaju lektire za čitati, a bitno da ona mimo mene naručuje enciklopedije o vrtlarstvu i sl. koje njoj trebaju za njen vrt doma i za narudžbu kojih je dobila nekakav mikser ili sl., ko da joj nešto od tih poklona uiopće treba kad je nikad i nema doma!
Ah! drži se!
evanda javi kako je to sve bilo i proslo...sretno
IZVORNA PORUKA: evanda
Ili ću se zamjeriti svim roditeljima na školi ili poslodavcu.
Nema trećega.
Šta da radim?
Ajme strašno teška situacija.....
Ovako: najjednostavnije je u životu ići linijom manjeg otpora pogotovo u ovim teškim vremenima kada ti je bolje da šutiš nego nešto kažeš.....ALI.....zato nam i je tako kako je jer smo svi začahureni i ako izađe glas iz tebe, samo imaš problema.....Ja sam svakako da argumentirano objasniš ravnateljici (Bože moj nije ni ona vladarica svemira i netko je iznad nje)-da je 100 kn roditeljima puno, da tvoja knjiga iz Profila je jednako kvalitetna i nemoj odustati od te teze. Ukoliko te na kraju ipak prislili da to napraviš, tada ćeš imati onu nezahvalnu ulogu pred roditeljima, ali ćeš biti čista sama pred sobom...
Npr, ja sma se sa svojom bivšom šeficom (vlasnica firme) znala natezati oko nečega po pola sata-i na kraju kada sma joj ja argumentirano dokazala da sma u pravu, ona bi rekla: Anja, biti će onako kako ja kažem, ja sam vlasnica firme..... Ali pobjeda je bila moja jer sam stala iza sebe i dokazala sam da sam u pravu.....
Nemoj odustajati od svojih životnih načela, koliko god to bilo teško.....Javi kako je prošlo....