writing-img

RE: C.B. Zima baj baj

clock-img

18.03.2010, 09:15

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

IZVORNA PORUKA: callanhoe

hej cure morala sam bebolini zube oprati i na tutu je staviti i caj servirati user posted image
a mama mery nema nista novo sem sto mm umjesto predvidjenih mjesec dana ostace samo deset__ user posted image
eto vi ste jedine kome sam rekla, sutim ako krenem pricati rasplakati cu se sva sreca pa me ova blesava leilany uvijek raspolozi user posted image
matana lijepo se provedi u set__nji i pozdravi macic user posted image

cally user posted image user posted image user posted image user posted image
znam da ti je teško, mogu ti samo reći draga drži se, i nadam se da će ubrzo biti bolje u ovoj našoj državi pa da djeca neće morati odrastati bez tate, jer ovaj život je gadan!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

18.03.2010, 09:16

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ta sirina ti je corak lei nemas pojma koliki user posted image user posted image user posted image

pufna pufnasti pozdrav za tebe user posted image
joj cure jedu mi se krofne

clock-img

18.03.2010, 09:17

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ta sirina ti je corak lei nemas pojma koliki user posted image user posted image user posted image

ma znam callie da si ko misuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.03.2010, 09:18

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Moram gibati... Vratim se poslije...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

18.03.2010, 09:19

clock-img

leilany

pencil-img

9082

mah mah pikachuuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.03.2010, 09:19

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: MaTana

hej cure morala sam bebolini zube oprati i na tutu je staviti i caj servirati user posted image
a mama mery nema nista novo sem sto mm umjesto predvidjenih mjesec dana ostace samo deset___ user posted image
eto vi ste jedine kome sam rekla, sutim ako krenem pricati rasplakati cu se sva sreca pa me ova blesava leilany uvijek raspolozi user posted image
matana lijepo se provedi u set___nji i pozdravi macic user posted image

cally user posted image user posted image user posted image user posted image
znam da ti je teško, mogu ti samo reći draga drži se, i nadam se da će ubrzo biti bolje u ovoj našoj državi pa da djeca neće morati odrastati bez tate, jer ovaj život je gadan!

matana iskreno sumnjam da ce brzo biti neko znacajno poboljsanje user posted image
racunali smo da bi mogli nesto ustediti i zaraditi da kupimo nesto svoje,da ne budemo vjeciti podstanari moramo ovako najmanje 15 godina user posted image
mislim 15 godina pa nisam se onda ni trebala udavati ni radjati djecu ako cu zivjeti kao udovica, ne?
ma ne smijem krenuti ni razmisljati ni pricati o tome momentalno sebi dan pokvarim !
Mada iako sebicno ali da budem iskrena malo je lakse kada znas da neko zna kako ti je user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:20

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: leilany

ma znam callie da si ko misuser posted image user posted image

ma ja sam ti jedan hot sexy mis user posted image user posted image user posted image

do posle pika, reci Viti da ne zeza mamu user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:25

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

potpuno te razumijem, mi imamo sreću da imamo gdje živjeti, evo i radovi na katu su krenuli (vidi moje kukanje o prenošenju blokova) i baš se ovih dana razmišljam kako danas uopće itko može kupiti kakav stan jer nitko ne dava stalan posao, banke ne daju kredite bez stalnog posla... Katastrofa....
Zanš i sama da te potpuno razumijem i tu sam ako trebaš otkukati svoje, jer koliko god se pravile hrabre (a moramo radi sebe i djece) lakše je kad se nekome izjadaš. Rekla sam milijun puta jedino moj kušin zna koliko mi je teško kad on nije tu, preko dana si super nasmijana da dijete ne primjeti ništa, a navećer kad legneš i počneš razmišljati...user posted image user posted image user posted image
Ufff ne mogu sada o tome niti pisati jer i meni se bliži dan rastankauser posted image .

Draga evo još koji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

18.03.2010, 09:29

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ne govori mi nista o stalnom poslu, kada ne znam hoce li raditi sledeci mjesec a kamoli za deset_ i dvadeset_ godina user posted image
Hvala ti za lijepe rijeci a o rastanku ne razmisljaj uzivaj dok mozes, mada znam kako ti je. Moj nije jos ni dosao a vec se mislim kolika ce opet biti muka sa Kikom i svim a drugacije ne mozemo. Jedino da budemo gladni kruha i bez krova nad glavom user posted image
Drzi se draga, bar ce ti sada biti lakse kada krenes raditi moci ces malo misli skrenuti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:32

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

idem ja cure, tipkamo se
do posle user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:34

clock-img

leilany

pencil-img

9082

odo i ja....pozz do kasnijeuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.03.2010, 10:15

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

jutro curke evooo meeeeuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

18.03.2010, 14:03

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Bok! vidim da je birc prazan, svi ste valjda negdje vani...user posted image ja sam sva nesretna jer moram biti kod kuce... mali je bolestan- opet prehladjen pa se ne mogu maknuti...user posted image imala sam druge planove za danas...user posted image

clock-img

18.03.2010, 14:04

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Hej mirna bok..svi smo po drugim temama,a nikoga u bircu
user posted image user posted image za Vladeka da brzo ozdravi

DINO 04.09. 2007

clock-img

18.03.2010, 14:07

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

i ja sam tu,lutam po temamauser posted image

mirna valjda ce vladeku brzo prociuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

18.03.2010, 14:16

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Ja idem user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

18.03.2010, 14:17

clock-img

mirna

pencil-img

8134

upravo mi je zaspao ispred tv-a... idem van na dvoriste pometat...user posted image

pozz i od mene...user posted image

clock-img

18.03.2010, 14:18

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

mirnić neka brzo prođe prehladauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

18.03.2010, 16:38

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Ima li koga? Juuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu...user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

18.03.2010, 16:40

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

kk c  c c  c.<đž m u

Ovo vas Vita pozdravlja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

18.03.2010, 16:50

clock-img

leilany

pencil-img

9082

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hellooouuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.03.2010, 16:56

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Dobar, lei...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jbt ga... V. se spava, moram gibati...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

18.03.2010, 16:58

clock-img

leilany

pencil-img

9082

mah mah Puser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.03.2010, 17:24

clock-img

Domy

pencil-img

3417

ola evo i meneeeeuser posted image

clock-img

18.03.2010, 17:39

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: Domy

ola evo i meneeeeuser posted image

i mene.
danas me bolucka glava od stalnog vezivanja kose
kako ste svi?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.