cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Najbolji parfem

clock-img

29.09.2008, 13:25

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Koliko su vam mirisi važni?
Koji vam je najbolji parfem?
Kakve mirise volite?
Da li vas mirisi podsijećaju na neke lijepe trenutke?

Moj najbolji parfem Bvlgari Omnia Crystalline, nikako da mi dosadi, uvijek se iznova vracam tom mirisu, mrak mi je.
Inace volim razlicite tipove mirisa, kombinaciju slatko hladnih, cvijetne.
Omniu sam dobila od mm kada sam bila trudna i kada god se namirisem me podsijeca na lijepe osijecaje i trenutke u trudnoci.
Inace trenutno koristim i Hugo Boss Essence  i CK Euphoria za navecer.
Jedno vrijeme sam voljela Escadine mirise (Ibiza Hippie i Sentiment) ali trenutno su mi dosadili.

clock-img

29.09.2008, 13:48

clock-img

božica

pencil-img

8832

ja nemam najbolji mirisuser posted image
a inaće volim onako fino lagano slatkasti mirisuser posted image
trenutno imam kenzo amor već duže vrijemeuser posted image

idem micat rit...

clock-img

29.09.2008, 14:48

clock-img

gugi

pencil-img

74

Volim parfeme,a koja žena nevoli.
Nikada nepotrošim do kraja uvijek ostavim mrvicu za sjećanje i čim pomirišem,miris me odnese na neko mjesto ili događaj,baš imaju  utjecaj na mene.
A što se tiče najdražih obožavam Diorove parfeme jer mi moćno mirišu,Poison,Pure Poison,Hipnotic Poison(baš sam opsjednuta).

clock-img

29.09.2008, 14:51

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Može sve samo ne slatkasto...ali koristim ih jako jako rijetko, znači nisu mi pretjerano važni... Zamolit bi mogla  MM da napiše ovdje svoju priču kako mi je poklonio ogroman shiseido ili kako se već piše, dok sam još studirala. On je birao i birao i potrošio ogromno novca, a moj jedini komentar je bio: fino miriši. nisam imala pojma koliko to košta i koliko je to njemu značilo.. još uvijek ga nisam potrošila (7 godina..user posted image )....user posted image user posted image user posted image user posted image

mirna-šminkericauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 15:53

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

POLO Woman - Ralph Lauren i Davidov, Cool Water

< Poruku je uredio tikica_69 -- 29.9.2008 15:54:36 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

29.09.2008, 16:34

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Mrak mi je CK Contradiction, njega koristim valjda već 10 godina. user posted image  I uvijek mu se vraćam.
Dobri su mi i Escadini. Al volim mjenjat. Definitivno broj 1 gore navedeni.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

29.09.2008, 16:40

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Diorov Dune, Davidoff Cool Water, mada koristim sve ostalo što dobijem na poklonuser posted image

clock-img

29.09.2008, 16:57

clock-img

Bare

pencil-img

158

dior portofino..... givenchy very irresistible....

clock-img

29.09.2008, 17:56

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

OVISI O RASPOLOŽENJU, O TOME KAJ IMAM NA SEBI I KOJE JE GODIŠNJE DOBA...NARAVNO I O SITUACIJI!!!
Jako volim uskladiti sve pa tako imam malo više različitih parfema  kao  recimo:
za sportiva izgled volim b.clean od Benettona, kad se skockam imam neke koje ovise o situaciji...dve vrste od Bvloari jedna je omnia amethyste za drugi ne znam ime, Givenchy iresistible, naomi Campblle, Hugo boss femme....ma volim parfeme ali ih stvarno čuvam ra razliku od MM koji potroši u mjesec dana jedan parfem od 100ml...doma polica za parfeme kod nas izgleda ko u dućanu...samo kaj su moji puni a njegovi većinom prazni!!!
Ne volim davati puno novaca ali kada je nešto dobro isplati se jer nema mi goreg nego kad netko ne miriši već suprotno ili na sebi ima onaj slatki i jaki miris koje su koristile naše mame kada su furale trajnu i plavo sjenilo sa rozim ružem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ....parfemi ne moraju biti skupi ali da su uklađeni i umjereni...imam i ja one iz metroa kaj kupiš u paketiću dezić i toaletnu vodu za 36 kn i super je ali za dućkas, za plac, za šetnjicu  i sl.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 19:54

clock-img

Mrvna

pencil-img

288

IZVORNA PORUKA: FIONA
...dve vrste od Bvloari jedna je omnia amethyste za drugi ne znam ime...

Imala si Bvlgari Au the rouge, jel taj? ;)
Taj je meni trenutno mmmm, a isto variram ovisno o godišnjim dobima i prilici. Ljeti biram miris koji u punom autobusu na +45 neće otjerati ljude van (Cool Water, Bvlgari Omnia Cristalline), za friško vrijeme gore spomenuti Au the rouge i Kenzov Amour, za specijalne izlaske Armani Code i Lancome Hypnose.

clock-img

29.09.2008, 21:04

clock-img

lelo

pencil-img

5066

moj najdraži parfem Gucci ENVY ME,kad sam ga prvi puta pomirisala zaljubila sam se.user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

29.09.2008, 21:24

clock-img

piggy

pencil-img

6299

moj najdraži parfem je CK Euphoria to mi je broj jedanuser posted image user posted image user posted image
e onda idu Hipnotic Poison,Versace.
za zadnji rođendan sam dobila Beckham intimately komplet body losion i parfem i nije loš,body losion mi je mrak.user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

29.09.2008, 21:30

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Kao i svaka žena, volim parfeme,a li mi se njuh jako promijenio od jedne trudnoće. Dobro nisam baš luda za parfemima a i dosta sam škrta po tom pitanju, uvijek je nešto preče od toga. MM je odustao od kupovine parfema jer koji god bi mi kupio, meni je smrdio.
U mladim danima mi je Diorov POISON bio broj jedan, prije par godina sam koristila Naomi Cambel a sad već duže vrijeme samo Bvlgari Petits et Mamans koji mi ima miris po sapunu i čistoći.
A dejziće samo koji mirišu na puder.

clock-img

29.09.2008, 21:46

clock-img

njanja

pencil-img

8766

dolce & gabana, light blue....ne može mi dosaditi....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

30.09.2008, 09:26

clock-img

koka

pencil-img

10266

definitivno Tresor Lancome. obožavam ga user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 10:01

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ovo više i nije moje područje.user posted image  Ali dok sam studirala, gladovala sam, ali dobar parfem je morao biti.
Često sam koristila i muške. Moj izbor jedan ženski Joop koji se više ne proizvodi, pa Chanelov muški Egoist platinum - mmmmmm, Tresor, pa Noa od Cacharela, pa jedan od Cindy Crawford koji se više ne proizvodi, po ljeti hit mi je vodica za tijelo iz dm_a Eliksir d aromes - sensual isto je više nema. user posted image  Trenutno imam Sunset od Naomi Campbell, ali ne koristim ga baš često.

Samo luda mama...

clock-img

30.09.2008, 12:51

clock-img

svegra

pencil-img

404

trenutno ima Soliver,kupujem manje od 30ml jer se jako brzo zasitim mirisa,ne mogu dočekati da ga potrošim . jedini parfem koji mi nikad nije dosadio je venezia ali ga nigdje nema za kupiti.koristila sam ga u srednjoj školi. možda bi se i našlo u parfumerijama koje prodaju "stare" parfeme. ima u osijeku jedna morat ću potražiti tko zna možda nađem svoj stari parfem

clock-img

06.10.2008, 16:23

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

za ljeto - Lancaster Aquazur
za zimu - Paco Rabanne - Black XS

Inače volim muške mirise i uglavnom njih koristim, a Lancaster je jedini ženski koji mi je za sada sjeo.

FJ JE FRAJER