Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

pa ne može spavat.
već nam se to sve polako događa, ovi potresi, poplave, tsunamiji(valjda se tak piše) i sve ostalo, ali i sami smo si krivi za sve, kak se mi ponašamo prema prirodi ona nam duplo vrača!
šptresi, poplave i druge stvari su se desavale i prijasnjih godina i prijasnjih stoljeca ali nitko te nije "maltretirao" time na tv-u i radiju i svakim vijestima...sjecam se za vrijeme rata smo svi bili zakaceni za tv i radio i koga je onda zanimala amerika, peru ili kaj drugo...slusal si o ratu i meni je bilo ajme kaj cijeli svijet ratuje...sad kad su potresi poceli na drugom kraju svijeta odmah se vade neke statistike kak bu nama...jeb pa opce poznato je da je podsljemenska zona na samoj razdjelnici dviju ploca...dole makarsku drma svako malo...to nije od jucer niti ce biti 2012...to se uvijek desavalo...pa i sante leda su se lomile ali nije bilo takve tehnologije niti ljudi koji su bili tamo da bi to posvjedocili...mislim da imamo vaznijih problema u zivotu da bi se zamarali nekim prorocanstvima
ja se slazem da postoje...ali tko smo mi da bi oni nama pomagali...baka voli sf zakon...ona je mm-u idol :))
zvonki,nasmijala si me do suza
,sami se polako uništavamo zagađivanjem okoliša i bla-bla,ali ne razmišljam o tome.Bit će nam kak nam Bog da!!!!