IZVORNA PORUKA: ninolina
ja se iskreno divim ženama -vama koje ste u zg i kojoj djeca svaki dan idu u školu, trening... ja nebi mogla...
Primjer moja sestra putovala je na dijalizu busom i ispred nje iz zgrade izlazi skupina mladih skinsa s oproštenjem skoro se usrala u gaće i ni više ni manje napali ženu ispred nje... ona od šoka nije mogla ni hodati... nakon toga smo ju vozili kako je ko stigao a danas putuje hitnom... strašno
hahaha ninocka....mislim nije smjesno...ali kad njih spominjes...moram se nadovezat....ja sam cijelu srednju skolu izlazila po jabuci,lapu...i inim mjestima....slusala sam hard core,oblacila se prosto receno kak mali decec

siroke hlace...marte na nogama....komando jakna....iih kad se toga sjetim...
a kad smo izlazili imali smo dvije grupe kojih smo se morali doobro paziti ;prvo skinjara a onda sminkera....ovi zadnji bi nas sorali ponekad i bez razloga....
..ja sam se rodila i odrasla u zgb....izlazila po njemu....isla na punk koncerte,na fiju briju i sl...al mozda sam imala srece il kaj....nikad nisam usla u konfikt sa nikime.....
e da i jos nekaj.....to je bila srednja skola...isli par frendova iz nocnog izlaska i dosli do okretista u dubravi...i posto nije bilo dugo tramvaja krenuli su pjeske prema sesvetama....i zaskocili ih janjevci..pokrali im sve mobitele...podjelili svakom seriju samara i mogli su proci
...hocu reci....ima toga svugdje....
stari mi je varazdinac....pa sam znala doc prek vikenda... zaruziti tu i tam sa deckima(jbga utjecaj starijeg buraza).....pa to se soralo za svaki ruzan pogled...
ali ovo danas....kad neduzno dijete nastrada....il kad grupica napadne jednog....satrala bi ih sve covjece.....pretvorila bi se u samog đavla ako treba