writing-img

..Kerum....

clock-img

24.02.2010, 21:31

clock-img

leilany

pencil-img

9082

kaj mislite o liku....
ja  se pitam od kud mu ona silna lova jer kad ga vidim na telki,pa taj nezna recenicu poslozit kak treba....
a i opcenito nevolim kad ljudi umjesto argumenata vrijedaju druge( a narocito zeneuser posted image )
...evo ovo danas me nasmijalo,raspiuser posted image ilo...ma svasta pomalouser posted image

http://www.24sata.hr/news/zeljko-kerum-i-kerumizmi-njegove-misli-21-stoljeca/160731/

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.02.2010, 21:33

clock-img

leilany

pencil-img

9082

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 21:35

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ma ja njega vise nit slusam nit gledam...gadi mi se covik za poludit.....a tek ona njegova sestra......user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

24.02.2010, 21:36

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Frajer je strava i užas,ne mogu ga vidjet,a tek čut....user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

24.02.2010, 21:37

clock-img

leilany

pencil-img

9082

joooj jbte na nju sam i zaboravila...ona mi je spoj jovanke broz i ankice tudman...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e bas su karikature...

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 21:38

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: leilany

joooj jbte na nju sam i zaboravila...ona mi je spoj jovanke broz i ankice tudman...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e bas su karikature...

ova je gora i od jedne i drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

24.02.2010, 21:39

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ne mogu se uzrujavati prije spavanja,sutra ću pogledatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

24.02.2010, 21:42

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Nemojte takouser posted image user posted image user posted image
Keki je zakon! Pa bar se moš nasmijat na njegove izjave...nema se smisla živcirat oko toga šta on kaže jer ni on sam ne zna šta govoriuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

24.02.2010, 21:44

clock-img

leilany

pencil-img

9082

imas praf cuba....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 21:49

clock-img

mirta

pencil-img

9

user posted image user posted image user posted image

dečko 8/2005
curka 5/2007

clock-img

24.02.2010, 22:27

clock-img

novamama

pencil-img

8532

dok ne vidite Bakmaza niste ništa vidjeleuser posted image - to vam je ZDrski Kerum...

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

24.02.2010, 22:30

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

on i ante gotovac mi se posebno gade fuj fuj fuj

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

24.02.2010, 22:33

clock-img

dominik

pencil-img

7965

najveca mi je provala onaj dio sa rupama na cesti, nemam ja obican auto, meni je gore neg vamauser posted image

clock-img

24.02.2010, 22:35

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ipak on ima ferrariuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 22:37

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: novamama

dok ne vidite Bakmaza niste ništa vidjeleuser posted image - to vam je ZDrski Kerum...

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 22:45

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ae dajte neku demonstraciju user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 23:27

clock-img

malizia

pencil-img

900

pari mi se da su on i fani postali splitski redikuli

clock-img

24.02.2010, 23:38

clock-img

curice

pencil-img

10443

kerum-bez komentarauser posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 06:35

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

iako je žalosno ko su nam gradonačelnici , kandidati za predsjednika itd meni je kerum izvor nepresušnih viceva njega samo kad vidim odvalim od smija a kad progovori gotova sam. user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

25.02.2010, 07:18

clock-img

ines

pencil-img

434

Meni je on ludilo! Valja gluposti ali se vidi da voli svoj grad. Mislim da nije loš gradonačelnik. Čovjek je jednostavno drugačiji,nema stida,ni dlake na jeziku.Ne da se zaj.novinarima ni isprovocirati od strane kolegice iz hdz-a koja ga je stvarno pretjerala.Naprijed Željko! Nekad mi dođu suze od smjeha kada ga samo vidim trebalo bi nam više tako smiješnih ljudi u politici ali sad nam je otišao i predsjednik Mesić ako ode i Kerum biti će previše sumorno!

Mama dva mala anđela!

clock-img

25.02.2010, 09:03

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

kaj to govori o ljudima koji su ga izabrali...da su isti ili kaj....pa on se tim ferarijem fural po Splitu i prije neg je postal gradonačelnik, radil scene i bio naprasit...samo kaj je sad pod budnim okom kamere...ne kužim kaj se svi čude...on je sirovina s lovom

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

25.02.2010, 09:22

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: FIONA

kaj to govori o ljudima koji su ga izabrali...da su isti ili kaj....pa on se tim ferarijem fural po Splitu i prije neg je postal gradonačelnik, radil scene i bio naprasit...samo kaj je sad pod budnim okom kamere...ne kužim kaj se svi čude...on je sirovina s lovom

I tipična hrvatska priča... Odakle jednom takvom tipu ograničenih moždanih mogućnosti tolika lova...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  On je tipičan primjer tragikomedije, ali na račun poreznih obveznika...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

25.02.2010, 09:22

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

25.02.2010, 10:42

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

ma samo njega kad vidim,moram tv pojačat...legenda! user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.