Callanhoe evo ipak možeš zauvijek izbrisat svoj profil, tak da fb ipak i nije tako jeziv kako si mislila
moram priznati da mi je zaista puno lakse zbog toga hvala Zvonki ali i dalje ostajem pri svome da ima puno propusta
22.02.2010, 10:07
pikachu
4192
IZVORNA PORUKA: FIONA
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Ja ne igram nista
ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama... ...
Ima nas joššššššššš!!!! 1,2,3,4... Samo bi mi to falilo...
22.02.2010, 10:10
FIONA
9057
IZVORNA PORUKA: pikachu
Ja ne igram nista
ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama... ...
Ima nas joššššššššš!!!! 1,2,3,4... Samo bi mi to falilo...
baš....
22.02.2010, 10:18
mariola
19495
Ja ne igram nista
potpisujem
22.02.2010, 10:54
njanja
8766
IZVORNA PORUKA: Lady3
IZVORNA PORUKA: tikica_69
E sad si ga ti misli sto je pjesdnik htio rec - njanjanjanjanjanja
ajme pa vi se meni
a sada ide onaj scenarij: JA ODLAZIM S RAJE, a vi morate napraviti temu: Njanja, vrati se!!!!!
Naravno, šalim se
22.02.2010, 10:57
maja
6000
a ne, ne njanja, ne može sve na jednu temu, molim te da napišeš novu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
22.02.2010, 11:15
Anoniman
Za mene je Fb jako korisna stvar, kao i mnoge devojke ovde, dosla sam do ljudi koje nisam godinama cula ni videla, isto tako i sa nekom rodbinom. Za prijatelje imam samo ljude koje i licno poznajem (i naravno RR cure ), sve mi je namesteno da vide samo oni, a i da vidi neko drugi nije mi problem i ne zamaram se time. to su samo slike na kojima nema nista sto ne bi smeo da vidi neko sa strane i osnovne informacije o meni koje i nisu neka velika tajna. mnogo vise covek o meni moze da sazna ovde, na RR, jer ovde sam pisala stvari koje cak ni moja sestra ne zna, jer ih ona ne bi razumela a i daleko je od mene i ne zelim da je brinem, a meni treba savet i lepa rec posto sam u vreme kad sam se uclanila na RR u Splitu bila skroz sama. Na raji mogu da kazem sta mislim i kako se osecam bez sudrzavanja, dok na FB to nije slucaj.1