writing-img

RE: "ako nisi na fejsu-nema te"

clock-img

22.02.2010, 10:05

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: Duve

Callanhoe evo ipak možeš zauvijek izbrisat svoj profil, tak da fb ipak i nije tako jeziv kako si mislila user posted image

moram priznati da mi je zaista puno lakse zbog toga user posted image
hvala Zvonki user posted image
ali i dalje ostajem pri svome da ima puno propusta user posted image

clock-img

22.02.2010, 10:07

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja ne igram nistauser posted image

ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama...user posted image user posted image user posted image ...

Ima nas joššššššššš!!!! 1,2,3,4...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo bi mi to falilo...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

22.02.2010, 10:10

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: pikachu

ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama...user posted image user posted image user posted image ...

Ima nas joššššššššš!!!! 1,2,3,4...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo bi mi to falilo...

baš....user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

22.02.2010, 10:18

clock-img

mariola

pencil-img

19495

potpisujem

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

22.02.2010, 10:54

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Lady3

IZVORNA PORUKA: tikica_69

E sad si ga ti misli sto je pjesdnik htio rec - njanjanjanjanjanja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme pa vi se meni user posted image
a sada  ide onaj scenarij: JA ODLAZIM S RAJE, a vi morate napraviti temu: Njanja, vrati se!!!!!

Naravno, šalim se user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

22.02.2010, 10:57

clock-img

maja

pencil-img

6000

a ne, ne njanja, ne može sve na jednu temu, molim te da napišeš novu user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

22.02.2010, 11:15

clock-img

Anoniman

Za mene je Fb jako korisna stvar, kao i mnoge devojke ovde, dosla sam do ljudi koje nisam godinama cula ni videla, isto tako i sa nekom rodbinom. Za prijatelje imam samo ljude koje i licno poznajem (i naravno RR cureuser posted image ), sve mi je namesteno da vide samo oni, a i da vidi neko drugi nije mi problem i ne zamaram se time. to su samo slike na kojima nema nista sto ne bi smeo da vidi neko sa strane i osnovne informacije o meni koje i nisu neka velika tajna. mnogo vise covek o meni moze da sazna ovde, na RR, jer ovde sam pisala stvari koje cak ni moja sestra ne zna, jer ih ona ne bi razumela a i daleko je od mene i ne zelim da je brinem, a meni treba savet i lepa rec posto sam u vreme kad sam se uclanila na RR u Splitu bila skroz sama. Na raji mogu da kazem sta mislim i kako se osecam bez sudrzavanja, dok na FB to nije slucaj.1

Zadnji članci

article-img