writing-img

RE: Ringerajina hvalionica

clock-img

10.07.2010, 21:50

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

ja hvalim svog dragog prijatelja koji me sinoc u 1 izvukao iz kuce i vodio na nocno kupanje jer sam mu se popodne cinila tuzna preko telefona pa me odlucio razveseliti!

kako sam mu rekla da je poludio, da nema sanse da idem i poklopila mu slusalicu, nazvao me za 10 min i rekao da mi je pred vratima i da ako ne izađem za 3 minute da ce sjest na zvono i probudit cilu kucu.  pa nisam bas imala izbora. ali sad mi je bas drago sta sam otisla.

dosao po mene autom, skupili jos kolegu iz srednje s curom  i njenom sekom, odvezli se na plazu, pijuckali cedevitu, cavrljali i kupali se. dosla kuci u 4 ujutro.  a ujutro se probudila puna energije i poletna..  za divno cudo user posted image

clock-img

11.07.2010, 18:47

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Moram pohvaliti mm jer sam ga danas totalno izmaltretirala a on je to stoički podnio i napravio sve što se user posted image  prohtjelo! Prvo je ujutro oprao sve prozore,onda premještao namještaj po stanu,u međuvremenu još svašta nešto čega bih se onako usput sjetila da mi treba,pomogao mi oko ručka i kad je jadan napokon uspio sjesti u miru,morao još po onoj vrućini ići kupiti sladoled jer bi inače slušao o njemu do sutra.Sad još ne može na komp jer sam ja morala malo na RR...Jedini slobodan dan mu je a ja tako.Obožavam mm! user posted image

clock-img

11.07.2010, 20:58

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

ja hvalim svog dragog prijatelja koji me sinoc u 1 izvukao iz kuce i vodio na nocno kupanje jer sam mu se popodne cinila tuzna preko telefona pa me odlucio razveseliti!

kako sam mu rekla da je poludio, da nema sanse da idem i poklopila mu slusalicu, nazvao me za 10 min i rekao da mi je pred vratima i da ako ne izađem za 3 minute da ce sjest na zvono i probudit cilu kucu. pa nisam bas imala izbora. ali sad mi je bas drago sta sam otisla.

dosao po mene autom, skupili jos kolegu iz srednje s curom i njenom sekom, odvezli se na plazu, pijuckali cedevitu, cavrljali i kupali se. dosla kuci u 4 ujutro. a ujutro se probudila puna energije i poletna.. za divno cudo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

11.07.2010, 21:07

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna.

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

clock-img

11.07.2010, 21:09

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Gljiva čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

11.07.2010, 21:13

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

IZVORNA PORUKA: gljiva

Ja ću nakon dugo vremena pohvalit sama sebe jer sam položila sve ispite s druge godine, sad sam do 10 mj. mirna.

svaka cast!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ocistiti godinu na ljetnom roku zbilja zazluzuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2010, 21:22

clock-img

lee

pencil-img

4135

bravo gljiva!!!!user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

11.07.2010, 21:24

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Stvarno svaka ti čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

11.07.2010, 22:29

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Hvala cure, izgleda da mi sad lakše ide uz mm i djecu, nego kad sam bila curauser posted image .

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

clock-img

11.07.2010, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.07.2010, 23:36

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

bravo a koji  fax  sorry  malo kasnim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve se može kad se hoće

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

12.07.2010, 00:00

clock-img

curice

pencil-img

10443

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

clock-img

12.07.2010, 06:17

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bravo, čestitke! I još si postala teta! user posted image

clock-img

12.07.2010, 11:13

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Sad sam na ekonomiji- poduzetništvo, a već sam završila za odgajateljauser posted image

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

clock-img

12.07.2010, 12:23

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Sad sam na ekonomiji- poduzetništvo, a već sam završila za odgajateljauser posted image

Mislim, nemam riječi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

12.07.2010, 12:39

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Ja moram pohvaliti svoj savršeno provedeni vikend. Išli smo na kampiranje na Krk, bilo je odlično, dijeca super, Hana je prvi put spavala u šatoru, mama je dobila boju i da nisam se sramila svoji kila pogotovo kad sam vidjela da i mršavice imaju brdo celulita i viseće kože. Ljudi moji čak sam i haljinu obukla i dobila malo boje,a jedva sam se odvažila na sve te pothvate .

H 07 E 09

clock-img

12.07.2010, 13:47

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ja moram pohvaliti mog jana koji je inače sve samo ne strpljiv i poslušan...od kada jed mm otišao u ameriku, jan je super, tako strpljiv, poslušan, kao da zna da ja ne mogu sve pa onda strpljivo čeka svoj red....

Uz to se moram malo potužiti jer je jučer naveče bio jako zamišljen, shvatio je da tate nema pa je baš bio jadan.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

14.07.2010, 10:48

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja moram pohvaliti svoj savršeno provedeni vikend. Išli smo na kampiranje na Krk, bilo je odlično, dijeca super, Hana je prvi put spavala u šatoru, mama je dobila boju i da nisam se sramila svoji kila pogotovo kad sam vidjela da i mršavice imaju brdo celulita i viseće kože. Ljudi moji čak sam i haljinu obukla i dobila malo boje,a jedva sam se odvažila na sve te pothvate .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja hvalim mm koji mi je jučer bez ikakvog povoda kupio knjigu
iznenadio me-ugodno,a kad je pročitam javim vam je li i izbor dobaruser posted image

Mamine princeze x 3

clock-img

18.07.2010, 09:38

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Hvalim svog dragog jer je jutros u 7 kad se T probudio uzeo ga i išao s njim u boravak a mene pustio da se naspavam. Do 9.15 sam.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

18.07.2010, 09:53

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

i ja danas hvalim mm, rođendan mu jeuser posted image i pitala ga kako želi provesti dan(ne darujemo se za rođendane nego ispunjavamo želje), i rekao je da nas želi izvesti u mc da ne moram kuhat(neznam još jel zato kaj nevoli moju kuhinju pa se za rođendan oslobodi mukeuser posted image ), i da se neželi odvajati od nas (inače nedjeljom on i dario idu kod njegovih)..user posted image
a ja od sreće "dopustila" mu da bude danas na playstationu i kompu duplo više nego inače-3huser posted image
e da, i hvalim vrijeme koje nam je spustilo temp u stanu s 31.5 na 28.7user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

18.07.2010, 11:29

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

ja hvalim svog najdrazeg i jedinog muza koji je opet majstorski uspio odgoditi dolazak u st. tako da ce za koji dan biti mjesec dana sta se nismo vidjeli.. bravo za mm koji me uvik uspije razocarati.

previse sam u tuzionici, pa reko da ipak pohvalim mm-a koji je zbilja dosljedan.

clock-img

20.07.2010, 16:45

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Pohvalila bih jednu tetu u riječkoj parfumeriji Centromerkur,pretpostavljam da je voditeljica.Tražila sam tamo Weledino ulje prošli tjedan i nisu ga imali.Naručila mi ga je i zvala me danas da mogu doći po njega.Odavno nisam doživjela takvu poslovnost,kod nas bi svi bi htjeli zaraditi bez da prstom mrdnu.user posted image  za Centromerkur!

clock-img

22.07.2010, 23:02

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Moram pohvaliti svog mm-a..Ovaj tjedan je za neprepoznati( mora da je nešto zaj ****.)user posted image U utorak kad sam došla s posla vodio nas je u Zg u kino,danas mi je kupio kutnu policu koju sam žicala već valjda godinu dana,sad ću toliko čekati da ju namontirauser posted image ,kupio klincima za sobu za tv digitalni prijemnik i onu viseću policu za tv,vodio nas danas malo u šoping u mercatone,king cross,turbo limać... ne smijem puno hvaliti da se ne pokvari...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

22.07.2010, 23:08

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ja cu pohvalit danasnji dan....isli smo na veceru mm,ja i jedni prijatelji koji su dosli iz Rijeke u vz. toplice na 2tjedna....
bili smo na prekrasnom mjestu(vila donata)....za djecu ko stvoreno....ma mrak....
bas sam se izgustala....i najelauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

23.07.2010, 09:57

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ja ću pohvaliti mog Janka koji je ovaj tjedan super prihvatio zamjenski vrtić (dežurni preko ljeta)....mislila sma ga u pon odvesti i ako bude frke da ga ipak čuvaju moji, ali on je zadovoljan, čim ga dovedem, on otrči i igra se i baš sma sretna da ga je lijepo prihvatio....još sljedeći tjedan, a onda 1 puni mjesec bez vretića, 1 tj s bakom i dedom, 1 tj s mamom, 1 tj s mamom i tatom i 1 tj samo s tatom....Još će mu i faliti vrtić user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Zadnji članci

article-img