cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

jel ovo normalno u 33.tjednu

clock-img

14.02.2010, 17:59

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

drage rr mame, ne osjećam se nikako dobro, povraća mi se i imam jaku glavobolju a cijeli dan  me leđa tako jako bole u predjelu trtice i bubrega da se ne mogu sagnuti, jel ovo normalno u 33. tjednu, jel netko imao iskustva s tim.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

clock-img

14.02.2010, 18:19

clock-img

MKata

pencil-img

500

Sorry...ja nemam iskustva s tim...ali nekako mislim da iznenadno povraćanje nije baš dobro... user posted image

Da zoveš dr?

clock-img

14.02.2010, 18:20

clock-img

leilany

pencil-img

9082

uf,ja ti neznam stvarno......sta nemas nikog da nazoves?
a bas ti nisam od pomoci....user posted image sad sam pist off...
ak te ne prestane boljeti odi na hitnu....user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

14.02.2010, 18:25

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Nažalost ne bih znala! Nisam nikad čula za to! Slažem se s Leilany da odeš na hitnu!
user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

14.02.2010, 18:35

clock-img

Manda

pencil-img

322

Zvuči kao preeklampsija...definitivno odi u bolnicu!

clock-img

14.02.2010, 18:36

clock-img

bubamara787

pencil-img

259

dobar dan
ja sam s drugom trudnocom povracala pred kraj kao na pocetku same trudnoce, a da ne kazem da sam imala konstantne bolove u trtici i u  jednom kuku... posebno ako sam malo duze stajala na nogama... no na kontrole sam isla pred kraj svaki tjedan tak  da sam znala da je sa bebom sve ok jednostavno sam pokusala usporiti malo..no da ti savjest bude cista moja preporuka ti je da odes kod doktora da ti to provjere...
user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

clock-img

14.02.2010, 19:30

clock-img

novamama

pencil-img

8532

i ja sam u 33. tjednu pa me baš zanimalo, ajde javi kako si sad?

nadam se da je sve ok!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

14.02.2010, 21:13

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

možda je bubrežni kamenac od njega znaju biti jaki bolovi a možeš i povračati a javlja se često u trudnoći. po meni svakako kad se ne osječaš dobro a trudna si trebaš kod doktora za svaku sigurnost pa makar ne bilo ništa. nadam se da si otišla kod doktora i javi nam se user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

14.02.2010, 22:12

clock-img

evanda

pencil-img

1385

IZVORNA PORUKA: Manda

Zvuči kao preeklampsija...definitivno odi u bolnicu!

Ne da te plašim, ali tako je i kod mene izgledala H gestoza
Odi dr

clock-img

14.02.2010, 22:29

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

najbolje da odes da nije nista za cekanje.. mene samo ponekad stisnu jajnici i maternica ko pred mengu to je valjda znak da se maternica i ostali organi sire i potiskuju nista strasno hvala boguuser posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

15.02.2010, 11:39

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: happy future mum

drage rr mame, ne osjećam se nikako dobro, povraća mi se i imam jaku glavobolju a cijeli dan  me leđa tako jako bole u predjelu trtice i bubrega da se ne mogu sagnuti, jel ovo normalno u 33. tjednu, jel netko imao iskustva s tim.

i te kako je normalno jer ti BEBA JAKO TISKA ZELUDAC...sto znaci da je velika ..to je jako normalno NE BRINI SE...I KICMA JE NORMALNO JER si pred porodom to znaci da ce beba skoro van...NE BRINI SE BUDI PRIPREMITA moja je dosla sa 37 tjedana...sretnouser posted image

clock-img

15.02.2010, 11:40

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: bubamara787

dobar dan
ja sam s drugom trudnocom povracala pred kraj kao na pocetku same trudnoce, a da ne kazem da sam imala konstantne bolove u trtici i u  jednom kuku... posebno ako sam malo duze stajala na nogama... no na kontrole sam isla pred kraj svaki tjedan tak  da sam znala da je sa bebom sve ok jednostavno sam pokusala usporiti malo..no da ti savjest bude cista moja preporuka ti je da odes kod doktora da ti to provjere...
user posted image user posted image

ovako je i moje misljenje....zato NE BRINI SE...

clock-img

15.02.2010, 12:21

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

i ja sam 33/34 tjedan, sve što se tiće bolova u križima i kukovima je i kod mene i smatram da je to normalno - kosti se šire, ali zbog ovog povračanja ja bi isto preporučila posjet doktoru, za svaki slučaj... sretno!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

15.02.2010, 12:22

clock-img

evanda

pencil-img

1385

I...
Jesi bila kod dr?

clock-img

16.02.2010, 20:37

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

evo bila sam kod doktorice, i dobra vijest, okrenula se beba, napokon više nije na zadak! Što se tiče mojih tegoba, trtica me i dalje boli, no smatramo da je to od udarca prije dva tjedna, dala mi je čepiće protiv boli ali trpim neću ipak ( dala mi je ketonal čepiće, a piše na upustvu izbjegati u trudnoći-pa nemam pojma, morati ću je pitati). Povraćanje se nastavlja, i maloprije sam bila dežurna u wc-u, što god da pojedem vraćam uz jaku žgaravicu, kaže mi mama nemoj bebu povratitiuser posted image pa sam ujutro naručena kod internista, iako me je smirila doktorica kada mi je rekla da je moguće s obzirom da sam uvijek imala problema s probavom kako beba raste jer želudac nema prostora da se javlja mučnina a ja kao skoro pa čiraš imam  većih problema nego inače, ali opet da stručnjak kaže i svoje mišljenje. baš sam se bila zabrinula, najviše za bebu,jer je kao u ovom razdoblju veliki rizik od preeklamsije, no tlak mi je super i nema oticanja, i bili smo na CTG, sve je super, veselo pliva i udara jače nego ikad, a bolova nemam, tako da je s njim sve u redu.  ja sam danas za svaki slučaj spremila torbu za bolnicu, ako se požuri. Hvala vama na brizi i savjetima.

clock-img

16.02.2010, 20:45

clock-img

Manda

pencil-img

322

Hrabra si, nema šta! Svaka čast, tako treba!
Kaj se tiče bolova, stavi si dupli Lupocet čepić u guzu. Tako si zaobišla želudec, a Lupocet trudnice smiju piti. Sretno i javljaj.
Malo se razgibaj za kosti zdjelice, one vježbe na podu za rastezanje prije špage...

clock-img

16.02.2010, 20:54

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image happy future mame bravo za vas, ja sam eo ulazim u 32 tjedan imam problema sa kostima zdjelice kad vise odam po vani odma me bole i kuci kad se dignem i odam bilo sta obavit cak i do wc otici.nemam mucnine nit mi noge jos naticu samo sam imala povisen tlak koj moram kontrolirat za 2 tjedna jer mi je  nizak uvijek ili je normalan... beba je od samog pocetka na glavici svaki pregled je tako bilo sto je ok  i reko doktor da nece mjenjat polozajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sada se samo jako umaram kad odam po  stepenicama i bole me te kosti medu nogama i da jos me nekako ko pred mengu jajnici i maternica zmicu neznam jel to normalno ili da se obratim doktoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

16.02.2010, 20:57

clock-img

novamama

pencil-img

8532

hfm, drago mi je da si bila kod doktorice, a nadam se da će ti to povraćanje uskoro i stati...

sretno i pomalo!
user posted image

clock-img

17.02.2010, 14:02

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

i mene bole kosti zdjelice, pogotovo desni kuk, ali to je normalno u ovom našem periodu, jer se hrskavica kostiju omekšava valjda da bi bio lakši porod, puno mlijeka pij za kalcij i izbjegavaj se baš umoriti, ja npr. dvije trgovine obiđem i toliko me jako zaboli  desna strana da moram sjesti. Ali mislim da je to ipak od težine koju zglobovi nose. sad u ovom periodu trebamo se ipak malo više odmarati a meni je to jako teško jer sam oduvijek hiperaktivna, pa zato i imam sve tegobe. Ali još malo pa ćemo odahnuti, ja imam još 7 tjedana.

clock-img

17.02.2010, 14:04

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

drži se hfm i sretno brzo će proći tih 7 tj, samo se sjeti kad si mislila da još 7mj, a već si na 7 tj, još malo pa će biti 7 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

17.02.2010, 14:08

clock-img

novamama

pencil-img

8532

i ja sam sva raštelana u zdjelici, sve se polako sprema za porod...čas me boli na desnoj, čas na lijevoj strani...a i okretanje u krevetu je postalo umijećeuser posted image

drugih tegoba nemam...ah da...grčevi u nogama...pih....njih nikako ne mogu riješiti.....

clock-img

17.02.2010, 14:12

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

meni se čini kao 7 godina vjerujte, a tako je valjda svim trudnicama pred kraj, ej ne mogu vjerovati da spadam među trudnice pred kraj,prije pola godine kada bih vidjela da je netko u 33.tj, pomislila bih "ajme mogu misliti žena će roditi svaki tren" a sada ne mogu dočekati porod. Hvala vam svima na savjetima to dobro dođe nama mladim mamama kome je ovo prva beba.user posted image user posted image

clock-img

17.02.2010, 14:17

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

e da, grčevi su i mene mučili, ali pijem magnezij, meni je faraceutkinja nudila onaj skupi natural wealth ali meni su pomogle i obične šumeće Encian, probaj. Trebalo bi pomoći i za kosti zdjelice, težak je put pred njima.

clock-img

17.02.2010, 14:19

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: happy future mum

e da, grčevi su i mene mučili, ali pijem magnezij, meni je faraceutkinja nudila onaj skupi natural wealth ali meni su pomogle i obične šumeće Encian, probaj. Trebalo bi pomoći i za kosti zdjelice, težak je put pred njima.

pijem magnezij, ali ne pomaže mi neki put...ma pisala sam o tome na jednoj temi, nema veze, hvala dragauser posted image

clock-img

18.02.2010, 22:13

clock-img

Ladina mama

pencil-img

427

Joj, zvuči grozno!
Dobra vijest da se bebica okrenula! Triput hura za bebicu! user posted image user posted image user posted image

Ja jednom pred kraj trudnoće imala vertigo. Probudila me vrtoglavica, i to takva da nisam mogla hodati bez da me zanaša, povraćala ko luda, onda sam nazvala liječnika i rekao mi nek legnem i gledam u jednu točku. E, nisam smjela ni oči zatvoroti koliko mi se vrtilo. Trajalo cijeli dan i pola drugog, no nije bilo praćeno ni visokim tlakom, tako da je sve dobro prošlo. A ja prvo pomislila da imam salmonelu...

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!