cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kilaza

clock-img

10.02.2010, 10:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

dali netko zna koliko puta dnevno se bebi od 4 mjeseca smije dati kasica baby love .neznam dal beba mora imati određen broj bocica mljeka dnevno ili ne. s obzirom da mi ga kasica bolje zasiti

sad dok ti je na početku najbolje ti je davati onako ujutro zbog reakcija. Znači napravi neki razmak ako ti papa bocu u 8 i onda opet oko 11 stavi mu kašicu u 10 a bocu u 12 nakon dva tjedna uvedi dva obroka. Jutarnji i popodnevni. Znači ako bocu jede u 12  opet  u 3 onda mu daj kašicu oko 5 bar sam ja tako i nama je najbolje odgovaralo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

10.02.2010, 10:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.02.2010, 10:08

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Tako smo i mi kada smo počeli sa nadohranom.

meni je tak nekak bilo najlakše dok se ne navikne, neki kreču s nočnom kašicom i obrokom mene je bilo strah, sve novo sam im uvodila ujutro i postepeno povečavala obroke

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

08.03.2010, 14:50

clock-img

Sagem

pencil-img

335

IZVORNA PORUKA: barbale

dali netko zna koliko puta dnevno se bebi od 4 mjeseca smije dati kasica baby love .neznam dal beba mora imati određen broj bocica mljeka dnevno ili ne. s obzirom da mi ga kasica bolje zasiti
user posted image

Kakva je to kašica? Moja pedijatrica je nama rekla da ništa dok ne navrši 5 mj a tad tek može voćne sokiće i to nakon drugog jutarnjeg obroka i to oko 11h. Možda sam ja nju krivo skužila?
Ja dajem 5 bočica na dan ,svaka 4h. Bar tako nama piše na kutiji Hipovog mlijeka. S time da on meni ne jede od 22h do 7h.