čuj moram vidjet tko mi po garderobi šeče...ipak tam imam i svoje grudnjake i gaće i sve mi je na vidljivom mjestu.... ...
ja još ne vjerujem da je zver spavala cijelo vrijeme..a kad su otišli nekon sat vremena je ona počela zezat s grčevima opet...
08.02.2010, 09:28
ZVRK
20333
bravo za zverku kaJ ti je pokazala da pred drugim ljudima može biti i dobra
super da nije bilo nešto gorega
08.02.2010, 09:30
FIONA
9057
..Thx cure...ma da...moglo je bit gore...recimo da sam slušala tatu vjerojatno bi kuća bila sad ruševina...a zverčica bi bila ko široče s Haitija crna od čađe i bez ičega...skup s nama...
08.02.2010, 09:32
pikachu
4192
IZVORNA PORUKA: FIONA
, tak nekak cvrčak!!!....
čuj moram vidjet tko mi po garderobi šeče...ipak tam imam i svoje grudnjake i gaće i sve mi je na vidljivom mjestu.... ...
ja još ne vjerujem da je zver spavala cijelo vrijeme..a kad su otišli nekon sat vremena je ona počela zezat s grčevima opet...
Fi, opet ti razigravaš maštu svima... Ono vatrogasci, murjaci, donje rublje... Kažeš možda je koji zaostao u ormaru...
A moja ti isto ne reagira kada se ja pripremim da će reagirati... Kakve grčeve ima zvijer?
08.02.2010, 09:33
ZVRK
20333
mojoj frendici se to desilo dok su spavali a problem bio u postavljanju i (ne)čišćenju dimljaka od strane dimljačara. sreća da imaju potkrovlje pa je gore gorilo a kod njih samo dim .
sada se ''navlače''sa dimljačarkom službom jer su oni zajeb...
08.02.2010, 09:33
ninolina
15879
joj drga baš vam je veselo bilo, meni je to strašno... Bravo za malu Katu kaj je bila dobra curka pred vatrogascima
08.02.2010, 09:34
pepeljuga
17269
ajme ja tek sad vidim...al vidim da je sve proslo ok.......uzas,mogu misliti kako vam je bilo.....
08.02.2010, 09:42
FIONA
9057
ma kaj je najbolje svake godine nam dolazi domljačar koji je ovlasšten i to je ok..mi imamo tri dimljaka na kući...ali ovaj je preuređivan i kaj su majstori to radili jednu cijev nisu zatrpali do kraja več su stavili još jedna vratašca i do tod nivoa se punilo godinama....naravno nama ni na kraj pameti a dimnjačar je očistio kaj je mogao...od kud on zna za zalutale cijevi i još nabijene papirom..jel su nabili papir!!!...
ma joooj ja sam se i jučer cerila...jo pitam murjaka kaj su došli...pa kao da ustvrde štetu, da li smo svi ok...reko baš vam fala niste trebali... ..ponudila s pijačom...nitko nije niš htel...
nema niti jedan u garderobi jel nemam ormare več cijelu sobu u policama tak da si možete zamislit na kaj mi veš sliči...otvorili prozor al đabe...od danas kak mi je murjak rekel treba prati mašina od 0-24...reko fala buraz..to sma i sama znala..
zver ti pikachu ima grčeve čim nekaj malo konkretnije od kuhanog pojede...ili voćku tipa kruške i tak...jučer je papala juhuicu i pečeno meseko i krumpir...i odm ah veselje... ...i ak od ođenja...dijagnoza - osjetljiva crijeva...još je mala, puno popapa i teško prihvati osim ak nije kuhano i lagano...
08.02.2010, 10:42
Ninaa
7487
DRaga dobro da je dobro završilo, buš se naprala veša ali s obzirom da je mogao biti pravi požar to je najmanje. Drži se i ak trebaš pomoć zovi!
08.02.2010, 10:46
FIONA
9057
..THX komad!!!
08.02.2010, 11:08
Bebys
10225
fi kod tebe uvijek veselo...ti si fala bogu sabrana...drago mi je da je sve dobro proslo...
i sad imas tonu za prati ali to je najmanji problem...nedaj boze da je sve iszgorilo...sretno...
08.02.2010, 12:07
Lady3
7201
Sva sreća da se sve dobro i sretno završilo...