cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Losi doktori, PAZNJA!

clock-img

03.02.2010, 15:06

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

nije stvar branit ne branit, svaka ima svoje mišljenje o bilo kome pa tako i o njemu. Samo je ovdje žalosno što se tako radi-posluje. Neka se nekaj dogodi s djetetom oni ga sele u bolnicu a mama ne može s njim. Mislim da svaka žena mora biti svjesna da ako i platiš neće ići glatko. Neke su pljuvale mene što sam platila porod u bolnici ali i to se može a mislim da ste sigurniji i vi i beba

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

03.02.2010, 15:55

clock-img

L.P.

pencil-img

698

Prestrašno!!!!user posted image Tako je to kad puno doktora misle da su bogovi i sve ofrlje rade...

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

clock-img

03.02.2010, 17:44

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

To vam je samo dokaz-platiš ili ne,sve vam to dođe na isto...Boli njih ona stvar...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

03.02.2010, 17:50

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

strašnouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 21:19

clock-img

HINDA

pencil-img

51

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 21:26

clock-img

sara.at

pencil-img

52

nemogu da vjerujem da ima ovako bezosjecajni doktora user posted image
Lako je biti mesar al mesari rade u mesnici a ne u bolnici gadovi bezosjecajni
kad treba naplatiti onda su meki kao spuzva a kad je gotovo da mogu u top bi te odmah ispalili user posted image

23.08.2010 andjeo mamin i tatin
Maleni Arian uljepsao nam Nas zivot

clock-img

03.02.2010, 21:38

clock-img

twitty

pencil-img

3428

užas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gibam...

clock-img

04.02.2010, 01:53

clock-img

maryfeniks

pencil-img

4

user posted image nemam riječi kojima bi uopće opisala kakav osjećaj u meni izaziva ovakav nemar,bahatost i nezaintersiranost za napravljene greške!!!!!!a ja čekajući blizance zahvaljujem svaki dan na svom ginekologu koji je prvenstveno čovjek i stručnjak user posted image uvijek spreman objasniti sve i nadasve strpljiv...uh i eto što se dogodi jadnoj curi..a vjerujem da je platila oko 20 tisuća kuna...s t r a š n o...

clock-img

04.02.2010, 08:12

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Ista bolnica al ne znam koji doktor. Žena išla tamo na porod, beba jako velika a ona imala jako usku zdjelucu i forsirali su prirodni porod. Tijekom poroda je maloj polomio ključnu kostuser posted image user posted image .

Događa se svugdje al moje mišljenje ak platiš i još k tome puno pa nek barem onda sve dobro prođe a ovo je moglo. Kam forsirati prirodni ak ne ide!user posted image

Neke komplikacije je teško izbječi al ova iz mog primjera se mogla samo da je htio pristati na carski.

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

04.02.2010, 09:21

clock-img

zozo1

pencil-img

445

Danas se stvarno zbog malo nepažnje može dogoditi svašta .... toga je i mene strah..... misliš si,  porod je nešto tako rutinski i prirodno a ono uz malo nepažnje može doći do raznih komplikacija. Ne kužim da ako je beba prevelika čemu forsirati prirodni porod i mučiti mamu , a pogotovo bebu... pa čemu onda carski rez. Prije dva dana bila u bolnici na ctg-u i došla mama kojoj je beba popriječena i nije se okrenula glavicom na dolje. Mamam u 39 tjednu i doktorica ju poslala na dogovor za carskiu. Tamo se okupilo dvoje, troje doktora i razglabaju, jedan misli da bi probali prirodno, jedan je za carski, jedan ne zna što bi.... pa mislim.... žena je i prvi porod imala kritičan, ne kužim da bi pokušali prirodan porod sa takvom situacijom. A žena još k tome sitnička, mršava, trbuh velik - beba očito velika ..... zašto takvo mučenje .....

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

clock-img

04.02.2010, 10:43

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

zakljucak NEMOJTE U OVU BOLNICU ...bar ja nikada nebi...

clock-img

04.02.2010, 10:50

clock-img

Anoniman

ja ne znam ko je tom mesaru dozvolio da otvori privatnu kliniku!!! user posted image user posted image user posted image

kad je moja teta rađala bratića, prije 18 godina, on je radio u merkuru i kopao je po njoj i svu ju raskrvario, pustio ju da se muči cijeli dan, da bi na kraju završila na hitnom carskom, jer je beban bio preveliki, ona je sitna, žgoljava, a on je rođen sa 4500g i 55cm!

clock-img

04.02.2010, 10:53

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

nije svako za doktora..ali nasa drzava je lopovska tako da njima osobe mali ljudi nisu bitni..nazalost...kada ce to vise prestati.....

ovdje je bio slucaj neki dan bas..doc pedijatar krivu dozu djetetu dao od 3 i pol mje. beba i beba umrala...eno ga oduzeli mu radno mjesto i na SUD istog trenutka...pitam se kad ce HR tako...dokle ce biti bitno sve drugo a ne COVJEK...user posted image

clock-img

05.02.2010, 11:14

clock-img

MKata

pencil-img

500

STRAŠNO!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 14:39

clock-img

mare_z

pencil-img

11

baš sam sad čitala taj članak...horror je mala riječ! kolegica iz moje firme je rađala kod Podobnika i, bez uvrede nekima koje su pisale ranije, ona i muž ne leže na parama, ali su ciljano išli na privatnu kliniku, skupljali lovu kroz 9 mjeseci, što oni, što rodbina (uz to, moguće i platiti na rate kreditnom karticom tako da nije nemoguće i sa prosječnim primanjima). enivejz, poanta je da su smatrali da rade najbolje za mamu i bebu...
što se dogodilo? beba je već preko dva mjeseca u bolnici na razno-raznim aparatima. nešto se dogodilo pri porodu, a što, ne znamo...možda nesretna mama ne želi dijeliti svoju priču s ostalima, možda ne zna ni ona, ali to je već treći sllučaj koji se veže uz Podobnika gdje je trudnoća prošla izvrsno, a na porodu je nešto pošlo po zlu...
thanks, but no thanks. ja sam prije 30 godina rođena u Vinogradskoj na vakuum, nisam se dala van :P i ako su prije 30 g. uspjeli sve odraditi bezh problema, uspjet će i u 9.mjesecu kad ću ja rađati :)

sretna, sretna, sretna, PRESRETNA!!! :))))

clock-img

16.02.2010, 15:53

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Šta mislite koliko neispričanih takvih priča ima iz Općih bolnica diljem lijepe naše?user posted image
Samo što mi ne znamo za njih....
I bolje tako...

clock-img

16.02.2010, 19:21

clock-img

mara bubamara

pencil-img

22

ja mislim da je za pocetak clanak malo prenapuhan, i da je sve to tako razvikano samo zato sto je privatna poliklinika. Ja ne opravdavam gresku, ona je strasna, i istina treba je kazniti. ali zakljucivati takve stvari koje neke od vas pisu je stvarno nekorektno. Mislim govoriti za covjeka da je mesar je malo pretjerano, prvo ne radi on na zatvaranju pacijenata nego tehnicari sivaju, i kada ste culi da je ijedan doktor priznao krivnju bio kriv ili ne i bio privatnik ili ne. a  i nitko ne zna pravu pricu. Za takve stvari koje se zbivaju u javim medicinskim ustanovama se ne govori toliko a ima i takvih i ko zna kakvih jos . To sto se kod njega plaća ne garantira da je bolji lijecnik, sta svi ocekuju da ako je privatnik da je zavrsio bolju medicinu? tamo se placa usluga, smjestaj i tehnologija. A on isti je doktor kao i ostali, svi rade greske, to je ljudski faktor, kakve veze ima sto je privatnik, samo lijecnicki je posao takav da je greska strasna, ali je  i odgovornost koju imaju isto strasna. Ja idem kod podobnika, sad ne mogu garantirati da ce meni biti zlatan, samo Boga molim da bude sve ok,necu radat tamo ne zbog para nego jer mislim da je u petrovoj imak struka za sva podrucja, ali plaćam uslugu kod njega, da me pregledava vrhunskim aparatima i da lezim na cistoj stolici.    Moju sestru je socijalna lijecnica pogledala dva puta, od kojeg je ultrazvuk bio jednom. prijateljicu su narucili na ultrazvuk i kontrolu (trudnice) u petrovoj POSLIJE TERMINA poroda i  rekli sta vam mi tu mozemo, nema mjesta??? tu se ne moze nista, hvala Bogu da su tu, ipak ce vise pomoci nego odmoci
nemojte ljudi kamenje i ruglo bacat ako ne znate cinjenice.

clock-img

17.02.2010, 08:50

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

mara bubamara..cinjenica je DA JE DOKTOR LOS...a sve drugo je POSLJEDICA njegove ne brige i to da UOPCE NIJE DOSAO pitati...kako je...A DA TI OBASNIM VAZNU STVAR...porod koji se PLACA i to debelo MORA BITI SAVRSEN i odlican...kao kap vode na dlanu ima da ju drze A NE DA JU UBIJU veliku odstetu treba dobiti ako nista drugo...velika je razlika izmedju OPCE bolnice i PRIVATNIKA koji naplacuje porod...tako da NISI U PRAVU...izvini,.....user posted image

clock-img

17.02.2010, 08:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.02.2010, 09:00

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

IZVORNA PORUKA: Bebys

mara bubamara..cinjenica je DA JE DOKTOR LOS...a sve drugo je POSLJEDICA njegove ne brige i to da UOPCE NIJE DOSAO pitati...kako je...A DA TI OBASNIM VAZNU STVAR...porod koji se PLACA i to debelo MORA BITI SAVRSEN i odlican...kao kap vode na dlanu ima da ju drze A NE DA JU UBIJU veliku odstetu treba dobiti ako nista drugo...velika je razlika izmedju OPCE bolnice i PRIVATNIKA koji naplacuje porod...tako da NISI U PRAVU...izvini,.....user posted image

Slažem se o potpunosti,Bebys!!!Ako dajem tolke pare ima da sjedi kod mene i gladi me po riti dok ne rodim...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

17.02.2010, 09:01

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ma razumije cvrcak ....ali ovo je odjednom puno novaca..zena je trebala dobiti odstetu ako NISTA DRUGO...a ne da joj jos i lazu i ubiju je skoro...neznam ja mislim kad se nesta MASNO plati...da treba biti i ODGOVORAN duplo vise...

clock-img

17.02.2010, 09:49

clock-img

mara bubamara

pencil-img

22

Ako nisi bila kod tog doktora ne mozes znati da li je los ili nije, a sto se tice price sa onom zenom i gazom, to sto joj se desilo se uopce ne zna da li je bilo kod njega ili na operaciji slijepog crijeva prije, a i ona sama je dala izjavu da ni ona ne zna di je zaradila to, u petrovoj, kod podobnika ili na toj operaciji.
A sto se tice plaćanja poroda u petrovoj, kao sto cvrcak kaze, plati se i tamo, i to masno, i prije i poslije. I doktoru koji te porada, i babici i sestrama.
Svako ima svoje misljenje, nije da ja branim ikoga, ako je kriv kriv je, ali to prvo treba dokazat pa onda pljuvat po covjeku.

clock-img

17.02.2010, 10:53

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

sretno vam svima koji tamo idete..eto mara bubamara svidja mi se tvoj nacin...tamo ides na preglede a na porod u drzavnu bolnicu tako i ja...user posted image   SRETNO

clock-img

17.02.2010, 11:05

clock-img

mara bubamara

pencil-img

22

a sta bi drugo, valjda cu naletiti na nekog tko je dobar, a ako budu valjali i jedni idrugi, meni jack pot!!!! samo da je bebac dobro

clock-img

17.02.2010, 11:07

clock-img

mara bubamara

pencil-img

22

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img