cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mikrovalna

clock-img

29.01.2010, 12:39

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

mi dobili za poklon za vjenčanje i zakon je.S njom sam se preporodila,odmrzavanje,prigrijavanje ma zakon je.user posted image Obavezno ju kupi...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

30.01.2010, 11:17

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Evo da se malo informiram i ja. Pitam vas budući vidim da sve skoro radite u mikrovalnoj, ja opet samo podgrijavam jela, grijem vodu za čaj ili kavicu, kokice i to je uglavnom to. No nikako nemogu da skužim kako da recimo budući imam rešetku za gril napravim eto recimo pileća batake ili neko meso na grilu (he evo pitam Bruninu mamu ak može pitati sveki za način pripreme u mikrovalnoj koliko dugo na koju temp. ili kako već na njezinoj mikrovalnoj to funkcionira pa možda i ja skužim kod svoje, i unaprijed hvala). Pa zanima me i koliko vremenski na koju temp. se stavlja odmrzavanje hrane i sirovog mesa i kuhanog zamrznutog jela, recimo, jer i to ne kužim baš, jednom sam stavila sarmice na odmrzavanje i nikako da bude gotovo, ma ne ide mi pa ne ide.user posted image user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

30.01.2010, 17:41

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

njofra odmrzavanje ti ide polako....
a glede spremanja neke hrane putem grila neznam jer ga nema a i nebi ga koristila jer mi se ne bi dalo podslije da je čistimuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

31.01.2010, 00:21

clock-img

mariola

pencil-img

19495

kupilauser posted image user posted image  i testiralauser posted image user posted image
i napravila gužvu u kuhinji nakon današnjeg šopingauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

31.01.2010, 01:05

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nećete vjerovati ali mi smo ih dobili 5 komada za vjenčanje...2 sam prodala, ove 3 koristim,1 kom mame i tate,1 kod svekrve i svekra i jedna kod nas i ne mogu da živim bez njih user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

31.01.2010, 09:23

clock-img

novamama

pencil-img

8532

valjda sam se ja jedina riješila svojeuser posted image

koristila sam je za odmrzavanje i podgrijavanje. nije mi se baš svidjelo jer
1. bi mi se meso sa strane skuhalo a u sredini bi bilo još sirovo....
2. bila je dosta bučna...
3. teško mi se čistila...

bila je ok jer:

1. bi brzo podgrijala
2. bi brzo spremila kokiceuser posted image

ipak, kad se maleni rodio sam je sprašila iz stana...nakon što sam vidjela onaj dokumentarac o vodi, od onoga japanca, i što mikrovalovi rade vodi, ne treba mi...

a i dobra stara vatra mi je nekako toplija user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

31.01.2010, 11:14

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Ja ju koristim samo za kokice. Ostalo ne znamuser posted image

clock-img

07.04.2010, 14:52

clock-img