cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ljuta,strasno ljuta na naše zdravstvo

clock-img

28.01.2010, 14:00

clock-img

Anoniman

Drago mi je da si sada ok, nisam danas ni bila na Fb pa nisam vidjela status... stvarno jedno grozno iskustvo, strašno! Trebala bi prijaviti tog dr. nije pošteno da se samo tako izvuče! 

clock-img

28.01.2010, 14:12

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

strašno,mogu mislit kako ti je em od bola em od živcanostiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2010, 14:15

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Drago mi je da si sada ok, nisam danas ni bila na Fb pa nisam vidjela status... stvarno jedno grozno iskustvo, strašno! Trebala bi prijaviti tog dr. nije pošteno da se samo tako izvuče! 

potpisujem

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

28.01.2010, 14:31

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Jao draga nisam vidjela status na FB, užasno user posted image . Hvala bogu sad je sve u redu. 

clock-img

28.01.2010, 14:52

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Žao mi je Tiha što si prošla pravi mali pakao..user posted image Hvala Bogu da je sada sve u redu..user posted image .Što se tiče prijave i ja bih ga prijavila samo iskreno ne znam bi li šta uspjela.Neznam šta se svi čudimo sada,pa to je svakodnevnica naše zemlje,svaki dan se susrećemo s takvim nepravdamauser posted image .Nažalost u takvim situacijama mi smo ti koji izvuku najdeblji kraj,ako nemaš love i veze nažalost zaboravi.U takvim slučajevima svi si oni štite guzice.I sama sam nešto slično prošla nema dugo,uopće ne želim ni misliti na to,kako su se sramotno ponijeli prema meni,to je za ne povjerovati.Nešto sam uspjela izvući iz toga ali nije to to..a toga nažalost ima svakim danom sve više i više..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

28.01.2010, 18:05

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

strašnouser posted image user posted image user posted image
žao mi je draga da si to morala proćuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image