ja neki dan kupila novu peglu za kosu i u njoj dobila cd i sad gledam kako napraviti one velike lokne al ne kuži plavuša baš
ja to ne mogu nikako... imam neku glupu kosu koja ima svoju volju i ne sluša nikoga... figaro je preslab za volju moje kose, ako hoću lokne - to znači staviti ili viklere ili one crve štapiće neznam kako se zovu na mokru kosu i provesti barem 2 sata pod haubom...
žemske ja vas napuštam laku noć Nelli ti pazi da Sara nebi uskoro dobila bracu od želje za mužem
Toliko ga zeljna nisam
laku noc draga
05.02.2010, 23:36
Anoniman
cure napustam vas, idem se okupati, ipak mi muz dolazi pa moram malo da se sredim
laku noc
05.02.2010, 23:36
Wukovarka
6821
Večer
Nešto ste vesele večeras...
Dobro, Neli razumijem ...uskoro nam se neće javljati tjedan dana
05.02.2010, 23:39
mariola
19495
nelly i nina laka vam noć. i ja ću uskoro u kadu,kad skužim ove lokne, možda i pred zoru to bude matana ni moja ne sluša kad su lokne u pitanju imam ono čudo za radit lokne al one malo sitnije, a sad bi one velike a to se može s ovom peglom jer je široka pa ću probat,možda ipak ne večeras jer je već pola noći a kosa do pola leđa
05.02.2010, 23:41
MaTana
4796
vecer wuky! mariola i moja je do pola leđa pa te razumijem... ako je pola gusta ko moja nemoj niti pokusavat, ja sa mojm sutra do podne nebi bila gotova
idem i ja. nema smisla da baš svaku večer budem zadnja koja odlazi laka vam noć
05.02.2010, 23:44
mariola
19495
IZVORNA PORUKA: MaTana
vecer wuky! mariola i moja je do pola leđa pa te razumijem... ako je pola gusta ko moja nemoj niti pokusavat, ja sa mojm sutra do podne nebi bila gotova
ajoj onda smo iste. kad sam radila pramenove, u jednoj smjeni sam samo ja bila naručena
05.02.2010, 23:45
MaTana
4796
zato ne radim pramenove, ali kad pituravam kosu trebaju mi 2 kutije boje