cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: C.B. "Maškare na ringeraji"

clock-img

29.01.2010, 22:33

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

šta bi ti bez tv a tiki

bez serija ta stalno nekud juriuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

29.01.2010, 22:40

clock-img

minnie

pencil-img

1497

onda je dobro šta ih gleda. ovako se bar nekada javiuser posted image

clock-img

29.01.2010, 22:41

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

onda je dobro šta ih gleda. ovako se bar nekada javiuser posted image

user posted image user posted image
kako si ti i tvoja ekipa

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

29.01.2010, 22:44

clock-img

minnie

pencil-img

1497

evo muž došao sa posla a cure spavaju. samo mi se mia malo malo budi. poludjet ću sa njom. bolje mi je spavala ko novorođenče nego sada kao beba od 9 mj. tvoji spavaju

clock-img

29.01.2010, 22:47

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

aha ali i moja Iris nešto danas gnjavi mislim da se prenajela user posted image user posted image pa ju valjda muči, podrigla je ali nemre to sve probaviti...user posted image

clock-img

29.01.2010, 22:50

clock-img

minnie

pencil-img

1497

a slatkica šta ste tako fino papli

clock-img

29.01.2010, 22:52

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ona ti stalno nešto jede. Uzela sam joj bocu mlijeka s nama u grad i to je popila oko 6 i zaspala. Kad se probudila za pola sata jela je voćni jogurt i u osam večeru s nama... hrenovke , i opet bocu za spavanje... puknut ćeuser posted image user posted image al kad voli papati

clock-img

29.01.2010, 22:52

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

jel vas dvije nudite nesto za pitiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

29.01.2010, 22:54

clock-img

minnie

pencil-img

1497

nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam  a imamo skoro 10 mj
pepi šta bi popila

clock-img

29.01.2010, 22:56

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja i bocu baileysauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

29.01.2010, 23:00

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj
pepi šta bi popila

evo sada 1 će 9 mj. Jede sve. Nisam joj još dala jaja, mahune, grah, grašak i ribu to čemo nakon godine dana a ostalo njama sve

clock-img

29.01.2010, 23:02

clock-img

minnie

pencil-img

1497

može ali dijelimo. i ja volim bailleys
user posted image

clock-img

29.01.2010, 23:03

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

kaj vam bude to dosta user posted image

clock-img

29.01.2010, 23:04

clock-img

minnie

pencil-img

1497

IZVORNA PORUKA: ninolina

nina koliko ti je stara. vidim da ti jede sve. ja još trtarim neznam šta da joj dam a imamo skoro 10 mj
pepi šta bi popila

evo sada 1 će 9 mj. Jede sve. Nisam joj još dala jaja, mahune, grah, grašak i ribu to čemo nakon godine dana a ostalo njama sve

super a ja ko neka neznam šta točno po onim tablicama. već miidu na jetra. razmišljam da joj dajem sve kao i nama. dosta mi je više tri vrste jela. sara bi ovo,mm bi ono a mii posebno jer je beba

clock-img

29.01.2010, 23:05

clock-img

minnie

pencil-img

1497

IZVORNA PORUKA: ninolina

kaj vam bude to dosta user posted image

za večeras možda ali ja znam gdje ima jošuser posted image

clock-img

29.01.2010, 23:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Hvala ti,mislim da ce biti dostauser posted image

clock-img

29.01.2010, 23:06

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Ma samo ti njoj daj da papa sve kaj i vi ja malo pripazim da nije slano jako i začinjeno ostalo sve kak i mi

clock-img

29.01.2010, 23:09

clock-img

minnie

pencil-img

1497

naj bore mi je kada svi jedemo a ona gleda tužno u naše tanjure a mi jedemo nešto drugo od nje

clock-img

29.01.2010, 23:10

clock-img

ELENA35

pencil-img

881

Ja sam jako zbunjena tim raznim tablicama prehrane,ovo može,ono ne može..A sjećam se da su moji veći klinci do 9.mjeseca jeli skoro sve.U dilemi sam-KADA dati djetetu kravlje mlijeko? Još ga nisu ni okusili,a kome god kažem da su još na AD mlijeku kažu da pretjerujem.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

clock-img

29.01.2010, 23:10

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

naj bore mi je kada svi jedemo a ona gleda tužno u naše tanjure a mi jedemo nešto drugo od nje

moja bi poludilauser posted image ma mislim ako ti nije alergična na ništa slobodno joj uvali žlicu dvije toga kaj vi jedete, tebi lakše a djete sretnije

clock-img

29.01.2010, 23:13

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Bok curke kak ste, evo i mene namirisala sam baileys. Kak kikači? Moja spava, ja sam bila vrijedna i učila sad ću još malo s vama pa u krevet.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Ja sam jako zbunjena tim raznim tablicama prehrane,ovo može,ono ne može..A sjećam se da su moji veći klinci do 9.mjeseca jeli skoro sve.U dilemi sam-KADA dati djetetu kravlje mlijeko? Još ga nisu ni okusili,a kome god kažem da su još na AD mlijeku kažu da pretjerujem.

Ja sam svojoj dala sa 6,5 mj prvi put. Tada mi se nakon dva dana oflekavila po ličeku i dosta bljuckala, pa smo se vratili na hipp.
Sa 7 i pol sam joj opet dala kravlje ali mi se mučila sa kakanjem. Sada smo na junior mljeku i super je. Probaj vidjet češ kako reagiraju ono u tetrapaku 2.8 prokuhaj i daj im da papaju

clock-img

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Bok curke kak ste, evo i mene namirisala sam baileys. Kak kikači? Moja spava, ja sam bila vrijedna i učila sad ću još malo s vama pa u krevet.

hej komad kako crvić?

clock-img

29.01.2010, 23:15

clock-img

minnie

pencil-img

1497

elena a najgore je što svaka tablica je drugačija. ja ih imam tri na frižidru i svaka pokazje svoje. ja sam svojoj počela sa 9 mj mješati mljeko voda i ok j. mada ona još uvijek pije flašicu navečer.
nina dali ti iris ima večeru ili čisto flašicu. nezanam dali bi joj za večeru počela davati kašicu ili da pričekam još malo. isuse kao da nisam već iala dijete ali sve sam zaboravila kako mi je bilo sa sarom

clock-img

29.01.2010, 23:16

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej di si prijo,evo tebe cim je bailes u điruuser posted image user posted image

Ninolina saljem ti pp da te nesto priupitam