cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: opadanje kose nakon trudnoće

clock-img

07.01.2011, 21:32

clock-img

kikirikica

pencil-img

70

počela mi padati mjesec dana nakon poroda i to poprilično... joj, joj

clock-img

24.01.2011, 15:29

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

evo meni počela otpadat kosa 3 mjeseca nakon poroda
nadam se da neću ostat ćelavauser posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

24.01.2011, 21:30

clock-img

ivana801

pencil-img

339

IZVORNA PORUKA: ivana801

Sjećam se da mi je nakon prvog poroda strašno otpadala kosa. Tijekom pranja kose najviše... cijeli pramenovi su otpadali. Baš mi je to bilo strašno. Prvo se nisam zabrinjavala jer sam znala da je to normalno, ali to je padalo i padalo, dugoooo... ali onda je nekak pomalo prestajalo da nisam niti skužila kad je prestalo user posted image  A sada, stalno čekam kad će početi padati jer je to kao normalno, ali zasad, da pokucam u drvouser posted image , mislim da ništa. Nalazim sad kosu po podu kad usisavam ali to je stvarno naspram prvog puta; ništa! Nadam se da će tako i ostati.

Uh, nisam smjela onda ništa napisati user posted image  Eto, nakon samo 20ak dana  paaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaa li paaaaadaaaaaaaaaa... stan mi je pun moje kose!!! Znači, 3.5 mjeseci nakon poroda, opet isti problem... strašno!!!

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka