Ja sam se jučer i danas pošteno naradila, svaka košćica me boli
dakle...
Oprala kompletne prozore u cijelom stanu (ima jedno 15m dužine prozora), sve rolete, žaluzine. Skinula zavjese, oprala / osušila / ispeglala i objesila natrag. Stavila prati / sušiti štep deke. Skinula posteljinu sa kreveta i krevetića, stavila novu. Izvadila kompletnu garderobu iz ormara, komode i R komodice. Sve ladice i police prebrisala i svu robu nanovo sortirala. Vadila ladice ispod bračnog kreveta, obrisala ih. Obrisala prašinu u cijelom stanu od poda do stropa.
Oprala parkete u spavaćoj sobi, R sobi, dnevnom boravku. Usisala cijeli stan. Sva vrata oprala sa Prontom.
Cijeli ugradbeni ormar u hodniku presložila, obrisala sve police, očistila cipelar.
Presložila sve R igračke, skinula navlaku sa hranilice, oprala je i vratila natrag. Rastavila kolica na proste faktore, navlaku stavila na pranje, ostatak kolica oprala ručno te ponovno sve sastavila.
Oribala kompletno kupatilo, čak sam i cijev ispod lavandina rastavila, očistila je i montirala natrag
Skinula sve plafonjere i obrisala ih.
Sve kuhinjske elemente prebrisala, oprala mikrovalnu, sudoper, kantu za smeće, napu, ploču za kuhanje, pećnicu i police iz frižidera. Oprala suđe.
Oprala još dvi mašine robe, osušila i ispeglala.
Bacila smeće, poplaćala račune preko interneta, bila u kupovini.
Uz to sam uspila popiti kavu, ići na depilaciju, pedikuru i na ispovijed.