cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Danas sam napravila

clock-img

21.08.2010, 13:15

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: Domy

neznam odakle da počnemuser posted image ..napravila sve krevete ,tj svima sredila generalno sobe...izribala kupaonu..prostrla robu..i još me čeka puno toga al hvatam zaletuser posted image

Pomalo Domy, imaš još pola danauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

21.08.2010, 22:19

clock-img

dami

pencil-img

2750

Prošetale kćer i ja po Korzu i popile kavicu i UŽIVALE. Kao kućanice iz visokog društva, što bi rekla naša Dora.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

24.08.2010, 12:29

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Opet kolač! user posted image   Uhvatila me neka manija...

OT: Da li kod dolaska u rodilište važu ili gledaju onu kilažu sa zadnjeg pregleda??? user posted image

clock-img

24.08.2010, 12:36

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Presvukla krevete,usisala,obrisala podove,izvadila suđe iz perilice,napravila ručak i  stavila mašinu veša prati

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.08.2010, 13:14

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Usisala,oprala podove, obrisala prašinu, pospremila sobu, kuhinju, skuhala ručak, oprala kupaone. Posložila popeglanu robu u ormare. Ispraznila suđericu čistog suđa i napunila je prljavim. Oprala 20 podnih puzzli.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.08.2010, 15:03

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Odrezala si nokte na nogama... Sama... Maštovita će znat o čem pričam user posted image  S ovom trbušinom, prava akrobacija.

Već nas je puna kuća...

clock-img

24.08.2010, 15:05

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

IZVORNA PORUKA: nemammaste

OT: Da li kod dolaska u rodilište važu ili gledaju onu kilažu sa zadnjeg pregleda??? user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mene nisu ni pitali za kilažu. Pa kaj ih briga, došla si rodit, tad su druge stvari bitne, tlak, CTG...

Već nas je puna kuća...

clock-img

24.08.2010, 20:09

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Buđenje u 6..Ispraznila perilicu suđa koja je po noći oprala hrpu suđa,otišla na posao od 7-15.Došla doma, oprala dvije mašine veša,objesila veš,napunila suđericu suđem koje su uspjeli zamazatidok me nije bilo,očistila kupaonicu,kuhinju, i sad je večera...znači opet suđe i jadna perilica koja će se raspasti,a onda napokon oko ponoći spavanje.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

24.08.2010, 20:20

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Odrezala si nokte na nogama... Sama... Maštovita će znat o čem pričam user posted image  S ovom trbušinom, prava akrobacija.

Svaka čast draga,to je uspjeh!!! user posted image  I ja sam neki dan uspjela sama ali na jedvite jade.Lakirati nebi mogla user posted image

clock-img

24.08.2010, 20:21

clock-img

Anoniman

Ja sam ucila za ispit, jel se to racuna? user posted image

clock-img

24.08.2010, 20:22

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Mene nisu ni pitali za kilažu. Pa kaj ih briga, došla si rodit, tad su druge stvari bitne, tlak, CTG...

Rekla mi je kolegica da je prvo neki doktor vikao na nju pol sata da gdje živi i iz kojeg je stoljeća da je dobila 22 kg! Zamisli kretena,baš mi to treba na porodu user posted image

clock-img

24.08.2010, 20:23

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Ja sam ucila za ispit, jel se to racuna? user posted image

Pa to je meni najteže! Bravo Nellyce! user posted image

clock-img

24.08.2010, 20:26

clock-img

Domy

pencil-img

3417

danas  bila generalka ..digla kuču u zrakuser posted image user posted image i što je najbolje još nisam gotova..sutra jovo na novouser posted image

clock-img

24.08.2010, 20:52

clock-img

mama deja

pencil-img

245

uh svaka cast za nokteuser posted image user posted image user posted image user posted image ja se pripremam za taj korak vec par dana ali nikako da krenem a oni sve duzi

clock-img

24.08.2010, 21:00

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Rekla mi je kolegica da je prvo neki doktor vikao na nju pol sata da gdje živi i iz kojeg je stoljeća da je dobila 22 kg! Zamisli kretena,baš mi to treba na porodu user posted image

Mamlaz. Kaj njega briga na porodu? A kaj je on mister univerzum? Ja sam dobila 22 kg u prvoj trudnoći i nitko mi nije niš rekao.

< Poruku je uredio Tsmee -- 24.8.2010 21:02:14 >

Već nas je puna kuća...

clock-img

26.08.2010, 23:30

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Oprala podove, promijenila posteljinu, napravila krevete, oprala mašinu robe/stavila sušiti, napunila suđericu/ispraznila, oprala nešto suđa i ručno, generalno očistila kuhinju, bacila smeće, skuhala ručak.

clock-img

26.08.2010, 23:34

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ništa.Cijeli da bila s mm  Zadru.Kupili T sjedalicu i tražili sobu. Pokupili par ponudai drugi četvrtak ćemo naručit.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.08.2010, 23:35

clock-img

mariola

pencil-img

19495

I meni poklon.Nije u Furli bilo torbe koja mi je zapela za oko a druge mi se nisu sviđale.I to ostavljamo za drugi četvrtakuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.08.2010, 23:43

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: cuba

Oprala podove, promijenila posteljinu, napravila krevete, oprala mašinu robe/stavila sušiti, napunila suđericu/ispraznila, oprala nešto suđa i ručno, generalno očistila kuhinju, bacila smeće, skuhala ručak.

i po rivi si landrala okolo cijelo vece, ne lazi vidjela sam te imam i svjedoke user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 23:44

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: cuba

i po rivi si landrala okolo cijelo vece, ne lazi vidjela sam te imam i svjedoke user posted image user posted image user posted image

Jel vidiš call koliko sam vrijedna kad imam vremena za sve gore navedeno i još za landranje user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 23:48

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

sumnjiva si ti meni, mora da si onog sirotog muza opet uposlila,
nije dosta sto ces od njega da napravis sexualnog invalida, jos mu i teske fizicke poslove zadajes user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2010, 17:33

clock-img

pakić

pencil-img

961

Skuhala ručak, bila u šetnji s djecom, shopping, na posao, pospremila cijeli ured, obrisala prašinu, a večeras peglanje. juuuupiuser posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

clock-img

27.08.2010, 17:49

clock-img

maja

pencil-img

6000

Oprala 3 mašine veša-objesila, usisala, oprala podove, zalila cvijeće, sredila kuhinju i još trebam dovršiti kolač

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

27.08.2010, 18:00

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

obavila shopping za kuću po 35 celzijusa, oprala 3 puta suđe, napravila ručak, usisala, obrisala podove po kući, promijenila ribicama vodu u akvariju, isti oprala, oribala kupaonicu, zalila cvijeće, i još imam peglanja za pop..user posted image

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

clock-img

27.08.2010, 18:24

clock-img

lee

pencil-img

4135

svašta....koma sam od umora...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013