cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Danas sam napravila

clock-img

24.02.2010, 22:06

clock-img

leilany

pencil-img

9082

napravila kolacuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

25.02.2010, 08:48

clock-img

curice

pencil-img

10443

sredila krevete,curama dala doručak i spremila ih u školu,oribala terasu i vanjske stepenice,očistila kupaonicu.Još ću samo skuhati i ništa više

clock-img

25.02.2010, 08:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.02.2010, 09:42

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

oprala suđe i izribala kupaonu, idem zubaru i ginekologu , a popodne ručak..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

25.02.2010, 10:46

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Odvela L.u vrtić,upisala je u školu,obavila u gradu kupovinu,s frendicom bila na kaviciuser posted image Oprala podove,suđe,očistila špajzu,drvarnicu,oprala veš.počistila po kući.Još moram ručak pristaviti i dati slj,turu veša za prati..Do noći još ću imati posla..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

25.02.2010, 10:53

clock-img

Domy

pencil-img

3417

sredila kat oprala wc,sredila prizemlje i wc u prizemlju ,pokupila robu,usisala ,sredila kuhinju,sad ču praviti ručak a poslije oko kuče moram malo zategnut...ma imam posla preko glaveuser posted image

clock-img

25.02.2010, 11:18

clock-img

pako

pencil-img

2935

Baš ništa! Nahranila sina i sebe i gledam tv i tipkam po rr! Ručak imam od jučer a sve mi je čisto i pospremljeno!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

25.02.2010, 11:22

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

IZVORNA PORUKA: Domy

sredila kat oprala wc,sredila prizemlje i wc u prizemlju ,pokupila robu,usisala ,sredila kuhinju,sad ču praviti ručak a poslije oko kuče moram malo zategnut...ma imam posla preko glaveuser posted image

user posted image user posted image dođeš i kod mene oko dvorišta počistitiuser posted image user posted image nislim kad si već u tom feelingu..

clock-img

25.02.2010, 11:28

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: Lady3

IZVORNA PORUKA: Domy

user posted image user posted image dođeš i kod mene oko dvorišta počistitiuser posted image user posted image nislim kad si već u tom feelingu..

ne hvala dosta mi je i mog poslauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 11:30

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 21:35

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Cijelu noć hodala sa Lulu...pate nas zubići.

Osim cjelodnevnog hodanja po doznake i kontrolu kod ginice, napravila remont u sobi

Generalno pospremila sve što se može spremiti, vukla stol od kompa s jednog na drugi kraj sobe i sad jaučem u bolovima...
Kuhala ništa user posted image ....Luciji uzela kašice i sad dižem sve 4 u zrak user posted image

clock-img

25.02.2010, 21:46

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

aaaamaaaa baaaaš niiiššš.....imala za malu kuhano, muž jel na poslu...dobila sam i sve me boli i nisam imala volje za niš....

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

25.02.2010, 21:48

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

pocistila sobu, pomela stan, skuhala rucak, isla po doznake, odnijela poreznu prijavu, oprala brdo sudja, ucila povijest sa Dodom, slozila veceru....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

25.02.2010, 21:49

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: tikica_69

pocistila sobu, pomela stan, skuhala rucak, isla po doznake, odnijela poreznu prijavu, oprala brdo sudja, ucila povijest sa Dodom, slozila veceru....

kaj si ti normalna...user posted image user posted image user posted image user posted image ..a mirovat malo...haaa???

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

25.02.2010, 21:51

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

procitaj sto sam za sebe danas napravila user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

26.02.2010, 10:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

26.02.2010, 10:29

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Usisala,obrisala prašinu,izvadila suđe iz perilice i stavila drugo...to bi zasada bilo to...user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

26.02.2010, 10:32

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

usisala, obrisala pod, nahranila djecu... stavila prati veš izvadila suho iz sušilice... pomela terasu, izvadila suđe iz perilice i drugo natrpala... a još ručak moram skuhati a neda mi se višeuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

26.02.2010, 10:58

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Kad ovo sve vaše čitam...nije meni ni tak loše kaj moram ležat user posted image user posted image user posted image -svi me dvore ko caricu user posted image ...sjetit ću se toga sigurno za koji mjesec...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

26.02.2010, 21:13

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ja tek sad krećem...
krećem peglati robicu za moju djevojčicu - počelo je 'gnježđenje'user posted image
nekako sam sva sjetna....

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

26.02.2010, 21:15

clock-img

leilany

pencil-img

9082

sve mi nekak u magliuser posted image samo se sjecam da sam fiinooo skuhalaa...njamiiiiuser posted image user posted image

ovo usisavanje....bla bla sta moram svaki dan ni ne pamtimuser posted image user posted image

p.s. al znam kaj nisam napravila.....speglalaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

26.02.2010, 22:33

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Oprala tri mašine veša..jedva to sve odvukla na kat da raširimuser posted image
Sebi i Luciji napravila ručak po mjeri jer smo solo cijeli dan
Napokon počela razvrstavati robicu za keku25
Napravila palačinke.....dobro sam se sjetila, odoh si namazati koju user posted image

I više niš user posted image ...jedino ako popodnevno spavanje ulazi u rad

clock-img

26.02.2010, 22:36

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ja ispeglala sve, čekam da se opere treća tura pa da drugu turu skinem sa sušila...druga tura pegla se sutrauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

26.02.2010, 23:20

clock-img

zaba

pencil-img

5626

bila sa lucijom na kontroli,obavila ocjenjivanje na poslu user posted image ,razveselila se jer je Anji stigao paketić i pričala je sa Lucijom,bila u mulleru i kupila par stvari i mojoj snjeguljici hello kitty,a sebi balerinke user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

27.02.2010, 08:20

clock-img

Domy

pencil-img

3417

tek sam se sa probudila ..danas generalka po kuči pranje prozora ,brisanje prašine itd ..sva sreča pa imam cure da mi pomognu..user posted image user posted image