PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
bok tino eto i mene u najdražoj mi birtiji tino tako je dobro vidjeti te opet _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
mirna evo jel dovoljno velika _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
ako je još neko za pivce nek se javi _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Mirna nadam se da buš bolje,nemam pivice ali imam kavice.Pa se posluži _____________________________Leon 19.04.2007
Ja bi dva ako može dosadila mi kava. _____________________________Leon 19.04.2007
izvoli lelo pa kad nestane viči da natočim još
Hvala Puli, Najbolja si. _____________________________Leon 19.04.2007
može i meni jedno puli kako je cvjetić? _____________________________20.10.2007. - Kristina i Boris 25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna
može tino uzdravlje _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
cvijetić veselo i živahno zubići malo zezaju,čekamo treći pa se po noći češće budi drugo sve ok a lunica slatkica kako nam je mala patkica _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
mmmmm. baš je dobra... nadam se da ću pravu probati u petak pozvana sam na djevojačko, samo se moram dogovorit s mmom _____________________________20.10.2007. - Kristina i Boris 25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna
Cuga je zakon. Kako je Cvijeta?Još kopa po tatinim stvarima ili pava. _____________________________Leon 19.04.2007
Puli u ovoj casi bi se mogla i okupati...
dobro je ona... piči sve u šesnaest... sve ju zanima, sve stavlja u usta... borimo se... već priča pomalo _____________________________20.10.2007. - Kristina i Boris 25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna
pa da mirna nakon današnjeg trčanja po nasipu na RR-u taman nam paše kupanje u pivi _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
drugi puta idemo kolektivno na trčanje,oprema obavezna(znate koja) _____________________________Leon 19.04.2007
cvijeta pava lelu za lunu cvijeta ista takva ne možeš ju zaustaviti sve u ustima penje se uz namještaj šeta stalno nešto brblja na svom slogovnom jeziku samo nek su nam cure zvrkaste _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
dobro veče!!!!!
IZVORNA PORUKA: njanja dobro veče!!!!!
I Leon isto pava. Također veranje i brbljanje na takozvanom gruzijskom.Nova fora je penjanje po stolcima.Ko će ga zaustaviti _____________________________Leon 19.04.2007
Bok Njanja. Bravo za Jana _____________________________Leon 19.04.2007
e da ako nekom fale bokse i tenke javite veličinu lelo ili meni da obavimo šoping kod kineza _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
bok lelo....da gruzijski.....
za jana! Vidis da je bila samo faza... i moj mis spava... brzo je zaspao danas..
Možemo birati zajedno da smo svi u istom stajlingu.nećemo gurua na vratu još. _____________________________Leon 19.04.2007
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica