cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ljutnja

clock-img

29.01.2010, 23:06

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Ajde baš mi je drago!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To su valjda bili hormoni!!user posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

29.01.2010, 23:08

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: anuska08

Ajde baš mi je drago!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To su valjda bili hormoni!!user posted image

user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

29.01.2010, 23:11

clock-img

minnie

pencil-img

1497

IZVORNA PORUKA: ninolina

odljutila se. i sve je po starom

user posted image user posted image user posted image user posted image jesi išla gledat bebu

naravno. tako smo i propričale. mislim stvarno blesavo. ali trudnicu sve raspali lako. sada se ponaša kao da ništa nije ni bilo. i drago mi je. bilo prošlo idemo dalje. moram priznati da joj je sinek presladak

clock-img

29.01.2010, 23:15

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

naravno. tako smo i propričale. mislim stvarno blesavo. ali trudnicu sve raspali lako. sada se ponaša kao da ništa nije ni bilo. i drago mi je. bilo prošlo idemo dalje. moram priznati da joj je sinek presladak

ma super

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...