IZVORNA PORUKA: njanja
Bandić jučer ni na jedno škakljivo pitanje nije odgovorio direktno, a to je osobina koju najmanje volim kod ljudi općenito...
apsolutno...on vrti svoju ploču i uopće ne sluša pitanje, a imam dojam da i ako čuje nema pojma kaj bi odgovoril pa onda okreće vodu na svoj mlin...i sam sebi diže spomenik i hvali svojih ruku djelo
**
zabac, jucer ako si gledala na tv-u vidjela bi da zg nije zaduzen vise nego kaj ima dobiti kroz godinu dana...svasta sam htjela napisati i napisala sam ali sam pobrisala...fascinantne su mi izjave nije samo zg hrvatska, da nije al on je gradonacelnik zagreba i to mu je podloga da krene dalje i na to se moze pozivati jer to je najvece kaj je za sada napravio....govorite o kumstvima i sl....bv i nebi pomogli svojima u poslu....da da nebi , mos si mislit...uostalom bitno da je napravljeno, a tko je to radio mene ne zanima bas...spominju se tramvaji novi i kak nisu trebali, a ko proizvodi te tramvaje? mi, ko se vozi njima, ja
, znaci napravio je samo nama korist...a to ko bu se kakav pokazao kod drugih u gostima ne donosi nikakvu odluku u politickom svijetu, svi su tu iz koristi pa ako ju vide u hr suradjivat ce sa nama bila nam prezidente miss sa najboljim manirima ili seljak bandic....sto se jezika tice heh pola nas kaj znamo engleski neb i znali prevest recenicu dopisa a kamo li...ne znam ocito cemo birati po "izgledu" a svi govorimo ti nije najbitnije
Sinoć sam ih gledala i obodvojca su
.Josipovićm odgovara ko da ćita ih hrv ustava,a Bandić sam sebi ne izlazi iz ustiju.Tješi me jedino to da u Hrv preds i ne znaći puno više od marionete.
Ivanaa
IZVORNA PORUKA: xxl
Sinoć sam ih gledala i obodvojca su
.Josipovićm odgovara ko da ćita ih hrv ustava,a Bandić sam sebi ne izlazi iz ustiju.Tješi me jedino to da u Hrv preds i ne znaći puno više od marionete.
potpisujem
IZVORNA PORUKA: xxl
Tješi me jedino to da u Hrv preds i ne znaći puno više od marionete.
samo da ne bi gospodin JA našao svoje marionete pa mi to nije neka utjeha
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: njanja
Bandić jučer ni na jedno škakljivo pitanje nije odgovorio direktno, a to je osobina koju najmanje volim kod ljudi općenito...
Vidiš Njanja inače se slažem sa tvojim mišljenjem, ali tu se nebi složila. Prije bi to rekla za Josipovića.
Možda nam i treba netko malo arogantniji za EU, jer stvarno bi sa ovima do sad mogli u nju ući "na koljenima".