PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
< Poruku je uredio Puli -- 10.1.2010 8:31:24 > _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
kavica je servirana
a ima i bureka _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
[Sadržaj poruke je obrisan]
ajoj draga vjerujem da sva objašnjenja da ju voliš i da je ona velika princeza ne prolaze nema druge nego izdržati ma koliko teško bilo eventualno dogovoriti se s njom za neku nagradu ako bude velika i pila iz čaše snijega ima još u tragovima kišurina ga je uništila < Poruku je uredio Puli -- 10.1.2010 8:51:18 > _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
cvrle šaljemo ti veliki zagrljaj _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Jutro cure Evo i mene malo na druženje pa se bacam na posao. Nešto sam puna voljeza čišćenje jutros _____________________________Sretna i ponosna :) Toni i Laura ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
šta je birc zatvoren _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
to sam se i ja pitala sto se radi kod vas _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
konobari nisu dobili plaću pa nežele raditi nedjeljom ja čekam da se pizza ispeće pa idemo papati _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
trenutno uživa. prije sam (malo)pomogla mm da oćistimo auto jer ga nismo čistili jaaaaako dugo. sada blista kao novi ali ne za dugo tvoji dečki? _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
Pinci ubijas me sa svojim slikicama uvik nesto lipo za papanje.... Klinci spavaju,bili jutros sa zabom i Lucijom na kavici _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
mmmmm pinci ja se odmah poslužila sa desertom(dok ima) ti uživaš ? kod nas danas ima i nešto sunca pa je super _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Klinci spavaju,bili jutros sa zabom i Lucijom na kavici
a ja zavrsavam rucak.....a danas izgleda imam osim kronicne smrkavice i akutni trapavitis...sto god primim, unistim _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
bježi onda od muža _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
IZVORNA PORUKA: tikica_69 a ja zavrsavam rucak.....a danas izgleda imam osim kronicne smrkavice i akutni trapavitis...sto god primim, unistim
Tocno, Pepi.....fakat ne znam sto mi je u zadnje vrijeme, al trapava sam za poluditi _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
ma samo vi uživajte u papici, evo još a vi se pobrinite za pit _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Pre dugo si doma ,fali ti akcije _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
pinci meni piti ne treba ja sam se pribilježila na ''tvoje darivanje'' _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
Ja gibam,idem malo urediti dok hahari spavaju.... Vratim se posli.... _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
bokić pepi _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
i ja idem klopati pa se cujemo kasnije _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica