writing-img

RE: mm dobio otkaz...

clock-img

19.12.2009, 13:13

clock-img

kitty

pencil-img

3260

drago mi je da se sve dobro zavrsilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

19.12.2009, 13:31

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

VESELA VIJEST!!!!!!!! PONIŠTILI SU MU OTKAZ! VRAĆEN JE NA POSAO...POSLJE VAM NAPIŠEM DETALJE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mogu vjerovati, pa kako,sta?
daj ne drzi nas u neizvjesnosti
bas mi je drago zbog vas user posted image
P:S:
procitala sam tek sad sta je bilo user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 19.12.2009 13:32:49 >

clock-img

19.12.2009, 13:36

clock-img

Anoniman

VESELA VIJEST!!!!!!!! PONIŠTILI SU MU OTKAZ! VRAĆEN JE NA POSAO...POSLJE VAM NAPIŠEM DETALJE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne mogu ti ni opisati koliko me je ova vest obradovala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrr, bravooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 13:41

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: Nellyca

ne mogu ti ni opisati koliko me je ova vest obradovala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrr, bravooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem

clock-img

19.12.2009, 13:43

clock-img

komarac1

pencil-img

587

Pa ovo je FENOMENALNO! user posted image baš mi je drago zbog vas user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 21:06

clock-img

andja

pencil-img

126

IZVORNA PORUKA: Bebys

IZVORNA PORUKA: Nellyca

potpisujem
potpisujem i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 21:07

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

19.12.2009, 21:18

clock-img

curice

pencil-img

10443

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.12.2009, 08:50

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

super za dobar razvoj ružne situacije

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

20.12.2009, 11:25

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Tek sad sam vidila ovu temu. Baš mi je drago da se sve dobro završilo. Ipak ima i malo poštenja na ovom svijetuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.12.2009, 11:40

clock-img

lee

pencil-img

4135

super super super!user posted image user posted image user posted image  baš mi je drago!

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

20.12.2009, 12:24

clock-img

Leptir5

pencil-img

780

mogu misliti koliki ti je kamen sa leđa pao!! Strašni su to šokovi ostat bez posla.
Super da se sve dobro završilo i da napokon i pravda malo zauzme svoje mjesto na ovom svijetu! Baš mi je drago!

clock-img

20.12.2009, 13:11

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

20.12.2009, 14:14

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: lee

super super super!user posted image user posted image user posted image  baš mi je drago!

user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

20.12.2009, 20:58

clock-img

sufi

pencil-img

104

Pčelice, baš mi je drago da je kod tebe bio happy end....kod mene na žalost nije! i moj je muž radio na gradilištu (tko zna....možda i u istoj firmi gdje i tvoj) i baš zbog tog njegovog posla smo se i mi preselili iz Slavonije u Zagreb i sad je, na žalost,prošli tjedan dobio otkaz kao tehnološki višak i ima otkazni rok samo 15 dana. Očajni smo totalno jer imamo malu curicu 4,5 god,a sad čekamo novog bebača koji bi trebao stići za 2 mjeseca. Uz to smo i mi podstanari i imamo 2 kredita tako da ne znam odkud ćemo stvorit novce samo da poplaćamo fiksne troškove koje imamo,a gdje je još hrana?? Stalno gledamo oglase...već je nekoliko zamolbi poslao,al još uvijek ništa user posted image ...
Užasno smo žalosni i ogorčeni jer imamo osjećaj da našim pehovima nikad kraja...ova godina nam je općenito katastrofalna i prošli smo toliko stresova i šokova da smo jednostavno iscjeđeni...nemamo više snage ni plakat...al eto...nadam se da će iduća godina biti bar malo bolja, bar u toj mjeri da ćemo moći svojoj djeci pružit normalne uvjete života...no kako svi kažu...bitno je da smo unatoč svemu svi zdravi!

clock-img

20.12.2009, 21:02

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: sufi

Pčelice, baš mi je drago da je kod tebe bio happy end....kod mene na žalost nije! i moj je muž radio na gradilištu (tko zna....možda i u istoj firmi gdje i tvoj) i baš zbog tog njegovog posla smo se i mi preselili iz Slavonije u Zagreb i sad je, na žalost,prošli tjedan dobio otkaz kao tehnološki višak i ima otkazni rok samo 15 dana. Očajni smo totalno jer imamo malu curicu 4,5 god,a sad čekamo novog bebača koji bi trebao stići za 2 mjeseca. Uz to smo i mi podstanari i imamo 2 kredita tako da ne znam odkud ćemo stvorit novce samo da poplaćamo fiksne troškove koje imamo,a gdje je još hrana?? Stalno gledamo oglase...već je nekoliko zamolbi poslao,al još uvijek ništa user posted image ...
Užasno smo žalosni i ogorčeni jer imamo osjećaj da našim pehovima nikad kraja...ova godina nam je općenito katastrofalna i prošli smo toliko stresova i šokova da smo jednostavno iscjeđeni...nemamo više snage ni plakat...al eto...nadam se da će iduća godina biti bar malo bolja, bar u toj mjeri da ćemo moći svojoj djeci pružit normalne uvjete života...no kako svi kažu...bitno je da smo unatoč svemu svi zdravi!

user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

20.12.2009, 21:09

clock-img

lelo

pencil-img

5066

sufi drže se user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

20.12.2009, 21:13

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

sufiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

20.12.2009, 21:22

clock-img

curice

pencil-img

10443

sufi drži seuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2009, 21:28

clock-img

sufi

pencil-img