writing-img

RE: proslava-Nova godina!!!!

clock-img

14.12.2009, 08:17

clock-img

ket

pencil-img

2102

i mi ćemo doma....možda netko tkom propadnu bolji planoviuser posted image  dođe k nama

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

14.12.2009, 17:26

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Mi smo doma. Na kauču uz tv. Imamo iskustvo od prošle godine, user posted image user posted image user posted image .
Bit će to najljepši doček jer je naša Zrnčica s nama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

14.12.2009, 17:47

clock-img

dominik

pencil-img

7965

lani sam bila sama sa domiem za ng jer je mm radio...ove godine mozda budem sama sa dorom i domiem, a mozda i mm nebu radio pa bude sa nama...uzasava me samo pucnjava ako probudi klince kak bum ih oboje umirilauser posted image

clock-img

14.12.2009, 17:50

clock-img

osobno

pencil-img

2730

mi imamo poziv kod kuma...ali društvo mi totalno ne paše...sve žene šta će bit prisutne skupa imaju 1/4 normalnog mozga...reć ću da me nešto boli i ostat doma s mm i Lukom, možda dođe i moja sekica...sve u svemu, ne volim velike proslave jer većina ljudi puši, a meni dim užasno smeta, pogotovo kad ga je puno...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

14.12.2009, 17:55

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: osobno

mi imamo poziv kod kuma...ali društvo mi totalno ne paše...sve žene šta će bit prisutne skupa imaju 1/4 normalnog mozga...reć ću da me nešto boli i ostat doma s mm i Lukom, možda dođe i moja sekica...sve u svemu, ne volim velike proslave jer većina ljudi puši, a meni dim užasno smeta, pogotovo kad ga je puno...

meres kod mene doci user posted image
kod mene svi idu na balkon pusiti a biti ce kao neko i drustvance pa cisto da nisam u manjini sa rastom user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:56

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: osobno

meres kod mene doci user posted image
kod mene svi idu na balkon pusiti a biti ce kao neko i drustvance pa cisto da nisam u manjini sa rastom user posted image user posted image

ako dođem, povest ću i luku pa će nas bit troje vršnjaka...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

14.12.2009, 17:57

clock-img

daniela 31

pencil-img

632

Najvjerojatnije doma, nama je svaki dan Nova, mala ide spavati uvijek poslije ponoći.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

clock-img

14.12.2009, 21:05

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

vjerovatno idemo svi troje preko ceste u ''dom za mlade''user posted image od mjesne zajednice.
bude nas dosta.uglavnom bude dobrodošao tko želi uz prethodnu najavu i 100kn po obitelji.
hrana +pijača+živa muzikla.
budemo dok zvrkić izdrži

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

22.12.2009, 21:46

clock-img

Zimic

pencil-img

388

ipak necu bit solo sa malim za novu..dolazi mi prijatelj!

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

clock-img

23.12.2009, 04:34

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

doma

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img