cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB : Jingle Bells

clock-img

14.12.2009, 18:00

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ajmo cure tjerajte me odavde, imam još deset tetri opeglati i hrpu suđa oprati a ja fino damski zasjelauser posted image user posted image user posted image

ma nemoj...di ćeš nas minjat za društvo obične pegle?..user posted image btw, to ti je moj smrtni neprijatelj...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

14.12.2009, 18:01

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

callie, svaka čast...samo da mi ne bude šugava kiša...

ma ja cu natjerati Keruma da ide sa mnom pod ruku kod tebe ima odmah da ti osmijeh na lice dodje i svi oblaaci da se razidju user posted image

ma sve se meni čini da je tebe Kerum sasvim opčinio...user posted image user posted image user posted image .. da ti nisi možda ljubomorna na fani?user posted image user posted image user posted image user posted image

cuj mozda, zar ti nisi znala da fani mene cijelo vrijeme kopira i da je on u stvari u mene zaljubljen ali se zadovoljio sa njom user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:03

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

što vi loše utječete na mene, ja sam prije bila vrijedna i sve obavljala na vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:05

clock-img

osobno

pencil-img

2730

callie, svaka čast...samo da mi ne bude šugava kiša...

ma ja cu natjerati Keruma da ide sa mnom pod ruku kod tebe ima odmah da ti osmijeh na lice dodje i svi oblaaci da se razidju user posted image

ma sve se meni čini da je tebe Kerum sasvim opčinio...user posted image user posted image user posted image .. da ti nisi možda ljubomorna na fani?user posted image user posted image user posted image user posted image

cuj mozda, zar ti nisi znala da fani mene cijelo vrijeme kopira i da je on u stvari u mene zaljubljen ali se zadovoljio sa njom user posted image user posted image user posted image

jbg, pa je s konja na magaricu...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

što vi loše utječete na mene, ja sam prije bila vrijedna i sve obavljala na vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image

i na mene isto mamice, samo znam dangubiti ispred compa kako sam naisla na raju user posted image

clock-img

clock-img

osobno

pencil-img

2730

ma to je nas vrtirepka sve iskvarila...sotona od žene, kažem ti...user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:06

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

jbg, pa je s konja na magaricu...user posted image

ili mi se cini ili si ovdje negdje umotala cak i kompliment user posted image user posted image user posted image
omakelo ti se jbg user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:07

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ma to je nas vrtirepka sve iskvarila...sotona od žene, kažem ti...user posted image user posted image

ko vam je kriv kada ne mozete bez mene, hajd' sa mnom se bar nasmijete, istina na moj racun ali neka se smije to je bitno user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:07

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

sotona od žene, kažem ti..

ma vidi kako je samo draga i mila, di ona može biti sotona user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:12

clock-img

curice

pencil-img

10443

e sad ja idem inače će pegla od pregrijanosti eksplodiratiuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:13

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

idem i ja malo peglati, vratim se kasnije ako ne zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 18:14

clock-img

curice

pencil-img

10443

nastojat ću se i ja vratiti,ako mi cure dopuste

clock-img

14.12.2009, 18:15

clock-img

daniela 31

pencil-img

632

Pozdrav svima, dijete spava, pa sam si dala malo maha.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

clock-img

14.12.2009, 18:15

clock-img

andja

pencil-img

126

večer cure. evo i mene konačno nakon 2 dana, pozdrav svima

clock-img

14.12.2009, 18:16

clock-img

osobno

pencil-img

2730

ja se moram odlipit od vas i dat Luki jist, umrit će mi dite od gladi...user posted image user posted image user posted image
a vrtirepko moja, nasmiješ me do suza, iskreno, tako ste mi sve dobro društvo (pa čak i tiuser posted image ) da se osjećam kao da vas sve znam sto godina...skratite mi dan, ulipšate vrime, utješite...hvala vam svima divne ste...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 19:04

clock-img

nancy

pencil-img

2045

calanhooooo!!!!jel se mala budila?ja sam svoga uspavala

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

14.12.2009, 19:08

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: nancy

calanhooooo!!!!jel se mala budila?ja sam svoga uspavala

je budna je samo dodji user posted image

clock-img

14.12.2009, 19:11

clock-img

lueman

pencil-img

2780

ja se vratilauser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 19:16

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

hello

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

14.12.2009, 19:23

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

papa

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

14.12.2009, 19:26

clock-img

lueman

pencil-img

2780

a si brzauser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 19:58

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Večer svima,kako ste cure user posted image ?

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

14.12.2009, 21:20

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

slab promet u kafićuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

14.12.2009, 21:23

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Hej Zvrk,kako si?Nema nešto cura,valjda su se stisle s mužićima u ovu zimsku večer user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

14.12.2009, 21:24

clock-img

Anoniman

i ja sam tu user posted image
zvrk, candy, kako ste mi veceras?
kod mene svi zaspali, ja uzivam u miru ali ne i u tisini, mm se malo rashrkao user posted image