writing-img

RE: Po cemu pamtite ovu godinu?

clock-img

09.12.2009, 10:45

clock-img

Anoniman

Sara, Sara, Sara, Sara user posted image user posted image user posted image user posted image
i to prvi dan Nove godine user posted image
pocetak pravog zivota, cim sam izasla iz bolnice poceli smo da zivimo sami..
bilo je i puno ruznih stvari, kojih ne zelim da se secam i nadam se da se nece vise ponoviti ni u jednoj godini...
u 2010. ulazim kao srecna majka i zena user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2009, 10:47

clock-img

ket

pencil-img

2102

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Sara, Sara, Sara, Sara user posted image user posted image user posted image user posted image
bilo je i puno ruznih stvari, kojih ne zelim da se secam i nadam se da se nece vise ponoviti ni u jednoj godini...
u 2010. ulazim kao srecna majka i zena user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

09.12.2009, 11:30

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

IZVORNA PORUKA: Nellyca

nešto slično ovome! PS- Nellyce,vidila sam slike, super ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

clock-img

09.12.2009, 11:32

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Pokušat ću je pamtiti po dobrim stvarima. One manje dobre ću zaboraviti. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

09.12.2009, 11:42

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Po ničemu. Samo loše stvari su se događale i jedva čekam da prođe ova ružna godina. 2010 če biti bolja jer je to moja godinauser posted image

clock-img

09.12.2009, 11:42

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

najljepši ulazak mi je bio u 2009. sa samuelom u naručju gledala vatromet iz bolnice....bilo je predivno...cijela je godina bila divna. pozitivne promjene desile su se mm...dobio posao,sazrio u mnogim stvarima...sve se promjenilo na još bolje...svakako je to godina največih promjena u našim životima ... i mogu reći da sam ponosna na sebe i mm!user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

09.12.2009, 11:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MILLA

pozitivne promjene desile su se mm...sazrio u mnogim stvarima...sve se promjenilo na još bolje...svakako je to godina največih promjena u našim životima ... i mogu reći da sam ponosna na sebe i mm!user posted image user posted image

ovo cu morati da potpisem user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2009, 12:07

clock-img

lueman

pencil-img

2780

poslovno nam je bila ova godina dobra(unatoč krizi),privatno nam je bila isto tako dobra,e pa nadam se da će 2010.biti barem kao ova...user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

09.12.2009, 13:12

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

lose ...KRIZA I BOLESTI U SVIJETU...
dobro i najbolje...
RODJENJE MOJE PRINCEZE I LJEPOTICE...
user posted image

clock-img

09.12.2009, 13:18

clock-img

njanja

pencil-img

8766

pamtiti ću je po prekrasnim danima koje sma provodila na porodiljnom s janom i mamama i bebama...te dane nositi ću zauvijek u sebi, divni dani, nova prijateljstva, napredak naših beba, kavice, šetnje....bilo je divno....

pamtiti ću i po povratku na posao i kasnije janovom početku vrtića tj jaslica....

sve u svemu uspješna godina!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

09.12.2009, 13:28

clock-img

pako

pencil-img

2935

Po nekim ružnim stvarima,nažalost,ali i jako lijepoj! Izgubila sam baku,dedu i prijateljauser posted image user posted image user posted image  strašno..............

Ali jako dobro je što sam opet trudna i očekujemo još jednog malenog anđelauser posted image user posted image user posted image  

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

09.12.2009, 17:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.12.2009, 17:10

clock-img

ciba

pencil-img

783

Rodila se moja Lorena,uselili smo se u nasu kucu,kuma rodila,druga ostala trudna...a u pon.ja i dem kod gin.pa mozda bude jos koja dobra vijest...sve u svemu ova godina je bila jako dobra!!!

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

clock-img

09.12.2009, 17:17

clock-img

anavelenik

pencil-img

14

pamtit cu ovu godinu po puno lijepih stvari,a najvise po rodjenju moga alexa

clock-img

09.12.2009, 17:20

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

a u pon.ja i dem kod gin.pa mozda bude jos koja dobra vijest...sve u svemu ova godina je bila jako dobra!!!

ako je ono što mislim, neka ti je kako si sama poželiš user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

09.12.2009, 17:22

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

godina je započela vjenčanjem iz snova, putovanjem u Opatiju user posted image , zatim trudnoćom i puno puno ljubavi u našoj skromnoj kućici...
početak 2010. će sigurno zasjeniti sve ovo jer stiže naša princezica, plod svega lijepoga iz 2009.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2009, 20:34

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

mm je dobio novi, bolji posao i zadovoljniji je puno. ujedno smo i saznali da ima oligoastheno..što nas je pogodilo. ali Bože moj, mladi smo, Hvala dragom Bogu i zdravi, volimo se i hrabro idemo u nove pobjedeuser posted image
nadam se da će nam ova nova 2010 donijeti  i jednu malu bebicu da bi naša sreća bila potpuna.

clock-img

09.12.2009, 21:30

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja ju pamtim samo po rodjenju moje princeze i to mi je najljepše sto mi se ove god. desilo...a sve ono drugo cu da zaboravim,naravno loše,kad sat otkuca ponoć i predjemo u neku novu i nadam se sretniju godinu user posted image

user posted image user posted image user posted image potpisujem

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

09.12.2009, 21:36

clock-img

piggy

pencil-img

6299

jedva čekam da završi ova godina neću je pamtiti po lijepim stvarima i nadam se da će mi sljedeća godina biti puno bolja:)))))))

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

17.12.2009, 17:16

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

počela je divno, dečko i ja smo se zaručili 24.1, vjenčali 2.8., no sve je to zasjenjeno kada sam 15.8. napravila test i otkrila da ću 8.4. postati mama.user posted image Spremati se postati mama u 23. godini, na pola faksa, možda se i ne čini idilično, no meni što vrijeme dalje prolazi, sve sam spremnija upoznati našeg malenog sina, jer je on jedino što nam još nedostaje ( i stan bi dobro došao ali nećemo pretjerivati). Godina završava pomalo tužno, najbolja prijateljica i kuma mi se liječi od anoreksije i psihoze u Americi, i to je jedino što mi u ovom trenutku može natjerati suze na oči, jer u svom stanju ne mogu shvatiti što čovjeka odvodi na takav put. Brzo ozdravi, Nena, jer kada se vratiš, biti će i netko novi s nama.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

clock-img

17.12.2009, 17:52

clock-img

Domy

pencil-img

3417

Ova godina mi je katastrofa jedva čekam da ode..sve negativne stvari mi se desile.kad bi vam počela pričat nebi završila tri dana..Nadam se da če Nova biti bolja..

clock-img

17.12.2009, 23:38

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Nikad neću zaboraviti dan kad sam ugledala dvije crtice na testuuser posted image
A onda devet prekrasnih mjeseci i napoljetku rođene prekrasne zdrave bebe. ovu goidnu definitivno neću nikad zaboraviti. I još milijun sitnica svakodnevnih.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

17.12.2009, 23:58

clock-img

Mishek

pencil-img

299

Putovanje u Dansku, prvi let avionom, "rad" na bebi, plusić na testu user posted image , priprema svadbe, svadba, život u braku. I sreća jer su i moja vjenčana kuma i frendica kojoj sam ja vjenčana kuma i moja krizmana kuma također trudne i s nestrpljenjem čekamo 2010.g. da se počnemo porađati. user posted image  

Moje dijete = moja sreća

Zadnji članci

article-img