cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kad ste ih prestali uspavljivati i kako?

clock-img

08.12.2009, 12:48

clock-img

njanja

pencil-img

8766

mene je jan sam pitao da ga ne nosam....nosala sam ga i onda bi se sav mrdao, vidjelo se da mu nije ugodno jer je sav dugačak i nisam ga mogla više namjestiti...i onda je tražio u krevet da ga spustim, ali bi se igrao...tj ja bi mu rekla ajde spavaj kao u vrtiću, a on bi se okrenuo u psića i zatvorio oči i onda bi se ogledavao gdje sam ja i smijao se...i onda sam odlučila staviti ga kao pre4ko dana na naš krevet i ležati kraj njega....u načelu zaspi za manje od 10 minuta, ali ima dana kada to traje...i ne odustajem, ležim kraj njega dok ne zaspi.....

moj ti je savijet da počneš ovako kao ja, na početku će to trajati, ali doći će na svoje.važno je da mu ponavljaš da je noć i da svi moraju spavati i da čuje odlučnost u tvom glasu i da nećeš popustiti....nakon nekog vremena će se naviknuti....tu smo da ih učimo....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

08.12.2009, 13:09

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Mene D još uvijek ponekad traži da legnem navečer uz njega, a I već mjesec dana navečer zaspi sam.
Dojim ga, kad pojede ponosim ga da podrigne, kad to obavi spustim ga u kinderbet
dam dudu i gazicu i ugasim svjetlo , za par min mu dođem maknut gazu i to je to. Nadam se da će potrajat.

clock-img

08.12.2009, 13:15

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Naš mišić se u početku nosio na rukama, ni sama ne znam kada je to prestalo, nekako spontano smo počeli zajedno na krevetu čitati priču i kad kažem: dosta je čitanja moramo spavati, okrene se i zaspi, a ja se kasnije ustanem, prebacim ga u njegov krevetić i to je to. Mi u njegovoj sobi uz njegov krevetić imamo i veliki krevet, za jednu osobu, na koji se mi legnemo, a po danu se on na njemu igra....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

08.12.2009, 13:45

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ja ti nisam od pomoći,nikada se nismo uspavljivali.Od prvih dana sam ju samo nakon hranjenja ostavljala u kinderbetu,i sama bi zaspala za sekundu.I dan danas je tako,odvedem ju u njezin krevet,legne i zaspe.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

08.12.2009, 17:37

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

A ja sam mislila da je meni teško user posted image

Lucija je imala tu fazu nosanja i pjevanja...sve dok nisam ostala trudna, onda sam uvela novi režim...

Nije mi bilo lako, doslovno sam bila ljuta sama na sebe...ali uspjele smo..
Legnem s njom na krevet i ne mrdam dok ne zaspi...bilo je tu i plakanja i vrištanja...onda malo povisim ton i kažem da mora spavati..i spava u roku sekunde.
Sad je bez problema, legnemo malo se pomazimo i spavanje user posted image

clock-img

08.12.2009, 18:01

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

O malo ste me utješile. Ali lijeka pravog izgleda da nema.user posted image
Mislim da je dosta krivo i sisanje, jer je uvijek zaspao na sisi pa je navikao da bude na rukama dok se uspavljuje.

Prvi godišnji i nema mi druge nego nabaviti poklopac na krevetić i čepiće za uši.user posted image Ili ću u bliskoj budućnosti sve više nalikovati mami majmunici.

Samo luda mama...

clock-img

09.12.2009, 16:51

clock-img

Anoniman

joj koliko posjeta na ovoj temi,,,user posted image Mi se nunamo lijevo - desno u nosiljci, kao npr. u vreći na dva drveta. to joj paše od grčeva i tako je ostalo mjesecima poslije uz nu - na - nini, naravno!!!!user posted image

clock-img

30.12.2009, 17:03

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za bebe koje same zaspu...moja nekad drami i pored sise,zna se derati pola sata,ja ju pusti da se izdere onda joj opet ponudim sisu i onda fino zaspi user posted image

uf ista stvar.....kad će više počet spavat noću i sam zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

clock-img

30.12.2009, 23:14

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Moja od rođenja sama zaspi bez uspavljivanja. Koji put (kao večeras) malo drami u krevetu, malo si razmišlja da li bi plakala ili ne, ali ako znam da je nahranjena, čista.. pustim je. Brzo se smiri! Ako baš vrišti onda je dignem malo pomazim i vratim u krevet. Stvarno i sam sretna što nema nosanja jer su mi i ovako leđa koma!
Iako mislim da je kod beba koje papaju cike (mi nažalost ne) to ipak drukčije, vole zaspati uz maminu toplinu!

Nika 26.08.2009.

clock-img

30.12.2009, 23:38

clock-img

Domy

pencil-img

3417

ja sam za svako djete kako je dolazilo rekla samoj sebi nema šanse da ga više noskam i pjevušim  dok ne zaspi...al eto nisam se držala pravilauser posted image user posted image user posted image pa sad i ovog mog najmanjeg od 20 mj i od prvog dana kad treba zaspat ja ga noskam pjevušim.i ne samo ja nego svi ukučani...evo npr večeras ja i muž gledamo tv on legne između nas  i mi ga mazimo muž po trbuhu ja po rukici ili glavici i moja ljubav tako zaspi..i ja ga premjestim u njegov krevetič i spava skoro pa cijelu noč ..ponekad se probudi kad je žedan...

clock-img

10.01.2010, 19:02

clock-img

Indy

pencil-img

1759

i ja sam patrika nosala na rukama, no sad je težak i veliki. spustim ga na krevet i legnem kraj njega. bude tu dizanja, puzanja po krevetu ali odjednom se umiri i zaspi.
ja imam drugi problem, u zadnje vrijeme budi se i vrišti oko 4h dok ga ne uzmem neprestaje vrištati i neda se natrag u krevetić, nego hoće nastaviti spavati samo kraj mene.

clock-img

10.01.2010, 21:19

clock-img

nancy

pencil-img

2045

ja sam svog u pocetku uspavljivala na rukama.onda bi jedno vrijeme zaspao na nasem krevetu dok bi ja lezala do njega.onda je dosao period koji je trajao cijelo ljeto da bi sam zaspao cim ga spustim u krevetic.a sada.....opet je na rukama.ne znam uopce kako se to okrenilouser posted image i opet se vratio na ruke.evo veceras sam ga uspavljivala tocno uru vremena.cim ga spustim u lezeci polozaj on krici ko da ga neko kolje.stavim ga da sjedne i u sekundi vristanje prestane.al nije htio nigdje,ni u svoj krevetic niti na ruke niti na nas.doslo mi je da ga bacim kroz prozoruser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

12.01.2010, 00:25

clock-img

meky

pencil-img

26

Ovo mi je sve poznato, dojila sam do 13 mjeseci, pa je preša na bočicu, pa je krenilo nosanje ljuljanje, pa čaj noću, pa buđenje svako malo. Mislila sam ispaliti. Svi su mi govorili pusti ga da vrišti i zaspat će. meni je to bilo malo previše. Virovali ili ne meni je jedna PREDIVNA KNJIGA pomogla. Čula sam puno pohvala za nju, JEDVA je nabavila i krenuli po planu kako je u njoj opisan za prvi dan je bia grozan, a drugi dan je bia ok a treči dan je Luka zaspao SAM JUPIIII
Ako koga zanima opisat ću vam plan ili nabavite knjigu Svako dijete može naučiti spavati!!!

clock-img

23.02.2010, 23:13

clock-img

mirta

pencil-img

9

uspavljuju se oboje sami ponekad uz glazbeni CD (uspavanke), Cd sa pričama.

Nama je to jednosatvno uspjelo (barem nešto)
u početku smo držali se za ruke a kasnije smo se malo dovikivali i dolazili do njih kada su zvali

clock-img

24.02.2010, 00:28

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

samo uz sisu i nikako drugacije

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Zadnji članci

article-img