writing-img

RE: zašto baš njoj?

clock-img

05.12.2009, 10:38

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: katarinast

user posted image user posted image user posted image ,suze su mi krenule,jadničak

I meni. Užas user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

05.12.2009, 10:47

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

nema teže za jednu majku...to nam budu največi strahovi kad imamo djecu.prestrašnouser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

05.12.2009, 11:04

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Prestrašno.....user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

05.12.2009, 12:12

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

05.12.2009, 14:05

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ajme bože,neznam nemam rijeći,tužno i bolnouser posted image user posted image user posted image jednostavno nerazumijemuser posted image user posted image zaštouser posted image

clock-img

05.12.2009, 14:46

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme uzasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

05.12.2009, 15:08

clock-img

pako

pencil-img

2935

Ajme strašnouser posted image , neznam kaj bi rekla. Neka su anđeli user posted image uz njih i daj Bože da su dali krivu dijagnozu da će se maleni oporaviti.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

05.12.2009, 15:12

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ejmama

IZVORNA PORUKA: curice

o Bože......user posted image user posted image user posted image user posted image
nemam više riječi,ne znam šta rećiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 16:01

clock-img

Indy

pencil-img

1759

to je jako strašno. nema ništa gore za jednog roditelja. moj stariji brat  se rodio teško bolestan i umro s 3 godine. to se dogodilo prije 29god, ali i dan danas ja vidim tugu i bol u majčinim očima  kad njega spomene.

clock-img

06.12.2009, 23:16

clock-img

dami

pencil-img

2750

Potpisujem

IZVORNA PORUKA: tikica_69

To je nesto cega se neizmjerno bojim....da mi djeca nikada ne pate user posted image  user posted image  user posted image

Potpisujem

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

07.12.2009, 01:08

clock-img

monte

pencil-img

355

user posted image user posted image user posted image zašto Bog dopušta takve stvari nikad neću shvatit

clock-img

07.12.2009, 11:18

clock-img

nancy

pencil-img

2045

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pretužno

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

28.05.2010, 13:25

clock-img

ket

pencil-img

2102

nisam dugo pisala o ovoj temi....sve je bilo ne promjenjeno i Mate je rastao i 11.05. proslavio i 1.rođ.....saznali su u međuvremena za liječnika u srbiji koji lječi nekim laserima...živio je i radio u japanu pa se vratio....Ana ga je zvala i poslala Matine papire i dr je dao nadu...rekao je da to ne mora biti tako kako su napisali i da se da lječiti i da moraju doći na pregled...bili su naručeni prije 4 dana (prošli put od 100km koji su bili ništa s obzirom na cilj)...dr ga je pregledao i rekao da može biti bolje...da ima djece sa sličnim ili istim dg...koja sijede.spavaju,čak i hodaju nakon njegovih tretmana....svi smo baš bili sretni.....naručio ih je tek u 9mj. jer je kod njega strašno...ljudi kampiraju pred njegovom kućom,čekaju red stotine ljudi,ali postoji jedan uvjet...Mate ne smije završiti na respiratoru...tj.ne smije postati ovisan o njemu  do tada.....i sve je godinu dana bilo ok pa zašto ne bi još 4mj......ali mate je prestajao disati jučer i jaaaako mu se pogoršalouser posted image user posted image user posted image user posted image završio je u klaićevoj na aparatima sa upalom plućauser posted image user posted image ....rano je za prognoze ali vjerovatno će na njima i ostati......ostaje samo da se molimo pa zato ovo ovdje i pišem  jer što više molitvi dođe do dragog Boga  možda ih i uslišiuser posted image user posted image ....Bože daj da se naš mali borac izbori i osposobi svoja mala pluća za vlastiti udah i da izbaci taj glupi aparat i da može na lječenje......
Ana srećo čuvaj se i ne brini Bog je s vama...a mišu mali ti se bori i ostani uz svoju majkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ket -- 28.5.2010 13:28:00 >

clock-img

28.05.2010, 13:28

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme zasto svaki dan samo neke ruzne vijestiuser posted image
Mate misicu mali izdrzi ti to,molit cu se puno,puno

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

28.05.2010, 13:31

clock-img

maja

pencil-img

6000

Mate, izdrži srećo mala user posted image  i neka ti dragi Bog da zdravljauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

28.05.2010, 13:37

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: maja

Mate, izdrži srećo mala user posted image  i neka ti dragi Bog da zdravljauser posted image

user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

28.05.2010, 13:48

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme zasto svaki dan samo neke ruzne vijestiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

28.05.2010, 13:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

28.05.2010, 14:26

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2010, 14:33

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Kako tužno.... mrvica mala a već se toliko napatio...nek dragi Bog usliša sve naše molitve i roditeljima da snage da prebrode ovu životnu kušnju...user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

28.05.2010, 14:38

clock-img

dominik

pencil-img

7965

user posted image user posted image

clock-img

28.05.2010, 15:25

clock-img

Duve

pencil-img

1497

užas...žao mi je bebe...Pa jel beba imala kakve simptome od rođenja? user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

clock-img

28.05.2010, 15:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.05.2010, 15:32

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ma strašno.....jako mi je žao....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

28.05.2010, 15:50

clock-img

bembo

pencil-img

343

Jako mi je žao, prestrašno i pretužnouser posted image