cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: Advent na ringeraji vol.2

clock-img

06.12.2009, 21:59

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: osobno

je li neko od vas možda gleda neku sapunicu?user posted image

ja bas i ne,nekad mozda cokoladu...a zasto

ma bezveze...da se utješim da nisam jedina. navukla sam se na čokoladu otkad sam doma po cile dane...a šta ću kad je slatka...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: curice

molim te osobno o kakvom si ti tenku pisalauser posted image
vidjela sam slike,al ne naiđoh na tenkuser posted image

malo se bolje pogledaj u ogledalo ili kupi dobre naočale-izgleda da ti dobro ne vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to vi mene tješite. baš vam hvala.user posted image

< Poruku je uredio curice -- 6.12.2009 22:00:54 >

clock-img

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Ja sam cijepljena od sapunica...user posted image user posted image user posted image  Nekako se ne mogu navući... Idu mi na živce sa svojim plitkim fabulama...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

06.12.2009, 22:00

clock-img

osobno

pencil-img

2730

je li neko od vas možda gleda neku sapunicu?user posted image

gledaju moje cure i cijeli njihovi razredi onu u podne i po,pa nam često zbog toga i ručak prisjedne

eto, baš mi je drago da sam u skupini s dvanaestogodišnjakinjama...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

06.12.2009, 22:00

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Meni je bila super Acapulco dusom i tijelomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Al nikad bas nisam pratila nesto posebno

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

06.12.2009, 22:01

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: pikachu

Ja sam cijepljena od sapunica...user posted image user posted image user posted image  Nekako se ne mogu navući... Idu mi na živce sa svojim plitkim fabulama...user posted image

he he he...to sam i ja tvrdila donedavno.user posted image user posted image

clock-img

clock-img

zaba

pencil-img

5626

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

bravo za tatu .. (p.s. nisam ti vratila SMS u subotu, drago mi je što si kasnila s odgovorom na moju poruku user posted image user posted image )

draga moja,sve 5.I meni je drago zbog kašnjenjauser posted image .Moji gledaju Taticu u suknji,pa idem još malo njima.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

clock-img

curice

pencil-img

10443

da te utješim-najstarijoj je tek 9 goduser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Aj Žaba laka ti nocuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

06.12.2009, 22:03

clock-img

osobno

pencil-img

2730

da te utješim-najstarijoj je tek 9 goduser posted image user posted image user posted image

ajme. još gore. nisam ni u pubertetu.user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:04

clock-img

curice

pencil-img

10443

ajme. još gore. nisam ni u pubertetu.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

žabice laku noć,pusa Luciji

clock-img

06.12.2009, 22:06

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: pikachu

he he he...to sam i ja tvrdila donedavno.user posted image user posted image

A gle, i čuvala sam trudnoću jedno vrijeme pa nisam pokleknula, a sada sam 'zaposlenija' pa ne vjerujem, ali nikad ne reci nikad...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

06.12.2009, 22:09

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image

Laku noć, žaba...

Evo cure i ja moram gibati... Pa laku noć i vama...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

06.12.2009, 22:14

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

pikachu laka ti noc,puse Vitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:14

clock-img

osobno

pencil-img

2730

ja vas isto pozdravljam, idem stavit leć Luku. Lipo sanjajte.user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:15

clock-img

curice

pencil-img

10443

laku noć pikachu,lijepe snove sanjajuser posted image

clock-img

06.12.2009, 22:15

clock-img

curice

pencil-img

10443

ode i ti osobno,ajde laku noć i lijepo spavaj

clock-img

06.12.2009, 22:19

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Samo kratko da vas pozdravim i zaželim laku noć...Odoh u krevetac,sutra opet rano...Pa-pa user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

06.12.2009, 22:19

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Osobno i tebi laka nocuser posted image user posted image user posted image  i nek Luka brzo zaspeuser posted image
Curice sad sam ti gledala slikice,cure su preslatkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:20

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: Candy

Samo kratko da vas pozdravim i zaželim laku noć...Odoh u krevetac,sutra opet rano...Pa-pa user posted image !

Candy laka ti nocuser posted image

clock-img

06.12.2009, 22:22

clock-img

curice

pencil-img

10443

hvala draga
imam nešto novih sa Laurinog rođendana,ali nikako da ih stavin(ljenguzauser posted image user posted image )

clock-img

06.12.2009, 22:22

clock-img

curice

pencil-img

10443

laku noć Candyuser posted image

clock-img

06.12.2009, 22:23

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

hvala draga
imam nešto novih sa Laurinog rođendana,ali nikako da ih stavin(ljenguzauser posted image user posted image )

a vidis da je i meni trib alo 9 miseci da stavim album iuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:25

clock-img

curice

pencil-img

10443

morat  ću ga i ja staviti kroz slijedećih 9 mjeseci,inače će doći i Laurin peti rođendanuser posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 22:32

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

idem oprat kosu i tusnut se pa se vracam