cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: Advent na ringeraji vol.2

clock-img

05.12.2009, 23:12

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Laka ti noc,ljubni curuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

05.12.2009, 23:15

clock-img

zaba

pencil-img

5626

pepe,ne zn am kako ti,al ja sam krepana ko pas,zijevam,kunjam,a neda mi se do kreveta.Ujutro se rano ustajemo,jer idemo u 9 na misu i čekamo da nas župnik prozove po dar.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

05.12.2009, 23:47

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

pa gdej su svi danas user posted image ima nas samo 9 i oko 400 gostijuuser posted image

< Poruku je uredio mama mery -- 5.12.2009 23:48:07 >

clock-img

06.12.2009, 00:01

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

eto mene na kratko user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

06.12.2009, 00:04

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

evo cure i mene ja sam svratila samo na kratko, do sada je bio moj muz tu user posted image
nadam se da ste bile dobre user posted image
nesto se cjelo vrijeme smijao dok je bio na raji a nije htjeo da mi kaze zasto?

clock-img

06.12.2009, 00:07

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mojim sisama nije....ja sam tek sad dosla user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.12.2009, 00:08

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

tebe je pomenuo nesto, zato se ti ne javljaj user posted image
moguce da si ti glavni i odgovorni krivac za njegovo smijuljenje user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 00:09

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

hola!

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

06.12.2009, 00:10

clock-img

Anoniman

evo i mene na kratko, da ispusim cigaru pa na spavanje user posted image
cally jel mala spava? ova moja je vec 1003774382 put proputovala krevet uzduz i popreko user posted image
tiki kako napreduje oporavak? user posted image

clock-img

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: callanhoe

tebe je pomenuo nesto, zato se ti ne javljaj user posted image
moguce da si ti glavni i odgovorni krivac za njegovo smijuljenje user posted image user posted image user posted image

Al stvarno nisam bila tu user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaTana

hola!

olaaaa user posted image
jel sutra dan D ili u ponedeljak? user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 00:11

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

nelly, sporo....evo bas sam krknula svoje tablete i cekam da me prestane boliti pa da odspavam malo....user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.12.2009, 00:12

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

trebao bi u ponedjeljak, iako sad nesto kaze da mozda odgode za utorak, malo kasne u luku zbog nevremena

clock-img

06.12.2009, 00:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tikica_69

nelly, sporo....evo bas sam krknula svoje tablete i cekam da me prestane boliti pa da odspavam malo....user posted image

user posted image
kad skidas okovratnik?

clock-img

06.12.2009, 00:13

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Evo i ja zavrsila kolac,pripremila i sve za rucak pa idem malo jos porediti i spavanjeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

06.12.2009, 00:13

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Andjo je li maca glatka ? user posted image user posted image user posted image  ili je jos uvijek dabar user posted image

je ozbiljno tiki tebe je nesto spomenuo i kada sam ja rekla sta, sta kaze ma nista ,ja to nesto za sebe user posted image

a Neco kiki spava na meni, spavala je u sobi ali nece bez mene, mora biti uz mene da bi mogla spavati, iskreno sve me vise zabrinjava ta njena potreba za mojom blizinom user posted image

clock-img

06.12.2009, 00:16

clock-img

Anoniman

a Neco kiki spava na meni, spavala je u sobi ali nece bez mene, mora biti uz mene da bi mogla spavati, iskreno sve me vise zabrinjava ta njena potreba za mojom blizinom user posted image

faza draga faza user posted image user posted image
moja samo hoce kod mene, a ne prestaje da vise tata tata tata, rekla je mama jednom u 5 dana user posted image

clock-img

06.12.2009, 00:16

clock-img

Anoniman

a i normalno je kad je samo sa tobom user posted image

clock-img

06.12.2009, 00:17

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

kod moje Neco ta faza traje vec cetiri mjeseca i iz dana u dan je sve gore, da moze u dupe da mi udje usla bi user posted image

clock-img

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

aloha.evo i ja stigla na red mza komp,nemogu od muža stići na red...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

alo zasto mene nitko nije dozivio,evo vam nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

jos sam dabaruser posted image user posted image user posted image user posted image ali kratkodlakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sutra popodne sveki i ostatak idu kod mm-ove sestre (reci cu im da vode i bubu) a ja cu doma sređivati sebe i jos sobu sto mi je ostalo....
Upravo sam napravila prvi od 7 vrsta kolaca za Božić

clock-img

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

alo zasto mene nitko nije dozivio,evo vam nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim kolač je gotov njam njam

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

06.12.2009, 00:18

clock-img

Anoniman

kod moje Neco ta faza traje vec cetiri mjeseca i iz dana u dan je sve gore, da moze u dupe da mi udje usla bi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2009, 00:18

clock-img

Anoniman

drage laka vam noc, odoh na spavanje... user posted image user posted image user posted image