cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: "Hvala"

clock-img

25.02.2011, 13:16

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

user posted image user posted image nama na cemu draga
hvala i vama dvjema na drustvuuser posted image

clock-img

25.02.2011, 13:20

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: m600

hvala mama mery na ugodnom društvu,kavici i predivnim stvarčicamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  neka ste uživaleuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

25.02.2011, 15:27

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja bi danas rekla hvala mojoj mami jel uvijek nešto kupi svojim unučićima i uvijek odabere lijepe stvari. Pošto ih je sad troje svakome kupi nešto da se ne bi osjećali zakinuto i i meni i seki to dobro dođe. I htjela bih zahvatilit našim tetama u jaslicama, jel su divne, tolko posvećene našoj djeci, svaki dan nešto rade, crtaju bojaju, plešu i neopisivo mi je drago da ima tak dobrih teta i djeca vole ići u jaslice. Moja K. prvo ujutro pita za vrtić onda za sve ostalo. Hvala vam drage tete što s ljubavlju radite svoj posao.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

25.02.2011, 15:31

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

26.02.2011, 08:06

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 23:26

clock-img

pticica

pencil-img

3622

ogromno hvala cvrcku na poklonu za moju D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 23:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.03.2011, 19:13

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

veliko hvala teti točkici na paketu za moju zvrkicu

user posted image user posted image user posted image
                                 user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

05.03.2011, 19:15

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

No frks user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

05.03.2011, 19:17

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2011, 19:17

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

10.03.2011, 13:13

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Pepe hvala na crtićima i čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 13:15

clock-img

cuba

pencil-img

21489

clock-img

10.03.2011, 13:21

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

clock-img

10.03.2011, 13:58

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Pepe hvala na crtićima i čokoladiuser posted image user posted image user posted image user posted image

I drugi putuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

10.03.2011, 17:51

clock-img

Noblica

pencil-img

92

Moram javno da zahvalim nasoj Cally, sto je bila uz mene od nase prva kafe, pa do naseg rastanka! I sto je uvek uvek uvek ali uvek bila tu da me saslusa, posavetuje, nasmeje, oraspolozi!! I narocito joj zahvaljujem za poslednjih 6 meseci, iako nismo fizicki zajedno, osecam da mi je bliza nego ikad! I hvala ti za sve sto si uradila za Saruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Volimo vas Sara i ja!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 17:52

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

10.03.2011, 17:58

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

clock-img

10.03.2011, 18:43

clock-img

Zlato mamino

pencil-img

549

clock-img

10.03.2011, 18:51

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Najprije želim zahvaliti dragom Bogu što me na neki čudan način slučajno doveo do ove stranice na kojoj sam upoznala divne osobe.
Hvala moderatorima na fantastičnoj ideji,
Hvala vama drage cure na korisnim savjetima, razumijevanju i suosjećanju.
Život ste mi učinile bogatijim i vedrijim...

Jedno veliko, iskreno-od srca HVALA za vas sve što me puštate u svoj život i dijelite sa mnom dobro, malo manje dobro, smijeh, suze i sve ostale emocije...

HVALA!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

clock-img

10.03.2011, 19:48

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Noblica

Moram javno da zahvalim nasoj Cally, sto je bila uz mene od nase prva kafe, pa do naseg rastanka! I sto je uvek uvek uvek ali uvek bila tu da me saslusa, posavetuje, nasmeje, oraspolozi!! I narocito joj zahvaljujem za poslednjih 6 meseci, iako nismo fizicki zajedno, osecam da mi je bliza nego ikad! I hvala ti za sve sto si uradila za Saruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Volimo vas Sara i ja!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

10.03.2011, 19:48

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Rebeka

Najprije želim zahvaliti dragom Bogu što me na neki čudan način slučajno doveo do ove stranice na kojoj sam upoznala divne osobe.
Hvala moderatorima na fantastičnoj ideji,
Hvala vama drage cure na korisnim savjetima, razumijevanju i suosjećanju.
Život ste mi učinile bogatijim i vedrijim...

Jedno veliko, iskreno-od srca HVALA za vas sve što me puštate u svoj život i dijelite sa mnom dobro, malo manje dobro, smijeh, suze i sve ostale emocije...

HVALA!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

10.03.2011, 20:08

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 20:13

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

11.03.2011, 15:59

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: Noblica

Joj dragi moj mici, najdrazi...Sve sto moze da bude divno i plemenito u jednom covjeku to ti utjelovljujes i nisam ti nista dala sto ti ne zasluzujes stostruko! LJubi moju guzu najdrazu i cekajte nas jako brzo kod vas...Svi moji planovi se vrte oko tog dolaska vama user posted image user posted image user posted image user posted image