cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Advent na ringeraji"

clock-img

01.12.2009, 13:33

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Evo i mene nazad,klinci spavaju,ja lipo rucala pa bi mogla i ja malo odmorituser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.12.2009, 13:36

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: osobno

call, kojeg pasa imaš? naš pas ne živi s nama otkad imamo luku, sa sveki je, ali se viđamo svaki dan...ljubav moja.user posted image

jao da vidis koji dzukac u menee, ali je mnogo agresivan samo grizeeeuser posted image user posted image user posted image
neki mjesanac je user posted image

clock-img

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo i mene nazad,klinci spavaju,ja lipo rucala pa bi mogla i ja malo odmorituser posted image

A pegla?user posted image
Ma šalim se, samo ti odmaraj, neće ona nigdje pobić.
ENo meni sušilnica još radi pa kad završi, možda se uspijem odvući do praone...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

ejmama, od čega je nes? ja volim classic...jel može onda taj bit?user posted image

Ja opet nestala, classic naravnouser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

01.12.2009, 13:37

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

jedva čekam da je vidim, neki dan sam dala izraditi onu slikicu što vas moja seka slikala, baš ste mi slatkeuser posted image user posted image

mene svi pitaju ko je na slici sa mojim cukanom a ja samo misteriozno kazem da nikada nece pogoditi user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:38

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: callanhoe

user posted image

jao da vidis koji dzukac u menee, ali je mnogo agresivan samo grizeeeuser posted image user posted image user posted image

he he..i moj je mješanac...sibirskog tigra i dalmatinske pudlice...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

01.12.2009, 13:39

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: ejmama

ejmama, od čega je nes? ja volim classic...jel može onda taj bit?user posted image

Ja opet nestala, classic naravnouser posted image user posted image user posted image

meni paše...imam užasno nizak tlak pa sam cila pospana a imam milijun stvari za napravit...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

hej curke
evo kavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: callanhoe

user posted image

he he..i moj je mješanac...sibirskog tigra i dalmatinske pudlice...user posted image user posted image user posted image

skuzila si user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:40

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

tko nije jeo?

user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

01.12.2009, 13:41

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ja cure brisem,
mamamery pozdrav tebi nema te nest u nocnoj user posted image
cuko bobi ustao pa moramo iciii
mah-mahuser posted image

clock-img

01.12.2009, 13:42

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

user posted image

H 07 E 09

clock-img

01.12.2009, 13:42

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

sad ovaj tjedan nisam isla jer sam bila sve gb istrosila ali docu veceras na cugu user posted image
idem i ja rosita je pocelauser posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:43

clock-img

osobno

pencil-img

2730

sinoć sam zaspala polumokre kose i jutros mi je mm skoro umra od smija kad smo se digli...reka mi je da se vidi da dolazi božić...jer mi se jelka ugnijezdila na glavi...user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:44

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A pegla?user posted image
Ma šalim se, samo ti odmaraj, neće ona nigdje pobić.
ENo meni sušilnica još radi pa kad završi, možda se uspijem odvući do praone...

Odlucila sam da se ne druzimo danasuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.12.2009, 13:50

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ja imam volje za peglat jer je Tonijeva roba u pitanju. A kad su mm-ove košulje, to odgađam do zadnjeguser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

01.12.2009, 13:51

clock-img

osobno

pencil-img

2730

i bolje ti se s njom ne družit..loše utječe na ego...user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:58

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme i meni je puna kapa kosulja al neda mi se ni njihova roba viseuser posted image user posted image user posted image user posted image ma neda mi se nistauser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 13:59

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Idem malo odmoritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 14:00

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

user posted image

H 07 E 09

clock-img

01.12.2009, 14:02

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: mariola

Ja imam volje za peglat jer je Tonijeva roba u pitanju. A kad su mm-ove košulje, to odgađam do zadnjeguser posted image

kad već imaš volje dođi do mene, imam ja robe od objeuser posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

01.12.2009, 21:07

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Večer cure...evo i mene nakon nekog vremena štoo me nije bilo....
Baš ste mi falileuser posted image user posted image user posted image
Idem sad malo teme pregledati

DINO 04.09. 2007

clock-img

01.12.2009, 22:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.12.2009, 22:25