a mene je ravnatelj ljepo zamolio da se netucem pred skolom jer uvijek pobjedim pa ja idem kod njega na razgovor pa me zamolio da se malo dalje od skole tucem! samo sto nije rekao ajmo druga runda
ma bravo mirna kako si uspjela pogoditi
bravo pigggy ja cure odo na kratko mm ce mi doc s posla a ja kao nemam vremena bit tu...pa moram kad on dode prije akcije!
evo me...vidim i "dragi" mi je tu...sami smo
idem vidjet što se danas dešavalo
-Tagore-
vecer, jel tko pitao za mene??
ja sam cjeli dan u lajsu samo sam dosla skicnuti i bjezim u krevet jer sam umorna
ajme, danas se svašta dešavalo, dok sam sve pročitala....
RuŽo, dobro nam došla!!!! Pravsi ringerajka i trebaš dobiti medalju za najbrže pojavljivanje na raji nakon poroda
Troubled, bravo za porodiljni....sada ćeš najviše uživati!!!!
Iva Piva, super da si makar malo nogice Vidi potočala...ja na moru, a Janu nisam....ali biti će on slj. ljeto pravi moreplovac
Anne i Tonkica, vjenčanja???? ma legende ste!!!!Fiona, prekrasne su slike katarine i sad mi je jakoooooo žao da nisam išla i ja na taj 3D.....Piggy, zakon ti je ideja: moj dragi je bolji od tvog....ali imam bolju ideju...pa šta će na oni za tu igru....pa mi sve možemo bez njih....(ovo ne vrijedi za cinika
ja se pomalo spremam u krpe...
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: tonkica
Njanja opće ne znam kak ću preživjet ovaj vikend. Nisam bila bez nje dulje od sat vremena.
I pitanje je koliko ću se moć opustit.
Totalno te razumijem jer se ni ja ne mogu odljepit od Jana....ali bolje i za tebe i za nju...kada to preživite, biti će vam puno lakše....Tim više što nije na cici stalno pa će i sama biti samostalnija...takva je curica od moje frendice....