PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Princezina mama,dobrodošla u obitelj RR...
nije niko nikog odao ja sam bubu odnjela na hipodrom,jedino ak nisam fulala koju štalu,a onda ga hebi cinik neki put možeš nešto i prešutiti < Poruku je uredio piggy -- 11.9.2008 22:25:43 >
večer njanja dragi se upravo razotkrio....samo mi nije jasno kako se piggy tako uspješno prikrivala
Toliko si ih sve nahvalila da nisam mogla ne priključiti se . Šifra park,Roko i Petra
IZVORNA PORUKA: piggy a te novosti koje troubled očekuje ti i ja objavljujemo zajedno i svi ćete znati,jel tako Candy?
Bok Njanja taman krenula spavati a evo tvoje vrijeme pa da te pozdravim.
IZVORNA PORUKA: PRINCEZINA MAMA Toliko si ih sve nahvalila da nisam mogla ne priključiti se . Šifra park,Roko i Petra
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: piggy a te novosti koje troubled očekuje ti i ja objavljujemo zajedno i svi ćete znati,jel tako Candy? opče ne kužim... piggy & Candy...
IZVORNA PORUKA: zg_cinik
Sad će mi trebati malo da vas sve povežem tko, s kim, kada , koliko.... Ali potruditi ću se sve to obaviti na brzinu
Ok...ajmo iz početka... Ne kužim više ama baš niš ...
IZVORNA PORUKA: PRINCEZINA MAMA Sad će mi trebati malo da vas sve povežem tko, s kim, kada , koliko.... Ali potruditi ću se sve to obaviti na brzinu
Tko zna Možda vučem korijene i iz onih krajeva . Malo sam previsoka za njihove kriterije i nemam kose oči....
neka ti koka pomogne jer ti ne bu baš lako ovdje se snaći,pogotovo dok je dragi cinik sa nama više ni mi ne znamo tko je tko i od koga je ko
IZVORNA PORUKA: Candy Ok...ajmo iz početka... Ne kužim više ama baš niš ...
Još uvijek ne pomažete ... Bok njanja...
Nisam ja neka od zamjerki, bez brige paše mi što ste lude i otkačene . Pa u ove večernje sate zaboravim na cijeli dan
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: PRINCEZINA MAMA Sad će mi trebati malo da vas sve povežem tko, s kim, kada , koliko.... Ali potruditi ću se sve to obaviti na brzinu ah...i druge su mislile da će to biti lako srećom imaš koku, pa će biti lakše šalim se malo, ne zamjeri...šalimo se od prekjučer
IZVORNA PORUKA: troubled
i da ti pomognem ne bi shvatila,pitaj cinika možda ti on može pomoć
Koreanka, mislim da sam ti našla novi nadimak . A morat ću ti skicirat, tko s kim ,kako, gdje......
IZVORNA PORUKA: Candy Još uvijek ne pomažete ... Bok njanja...
IZVORNA PORUKA: piggy neka ti koka pomogne jer ti ne bu baš lako ovdje se snaći,pogotovo dok je dragi cinik sa nama više ni mi ne znamo tko je tko i od koga je ko
koka trebat će ti tri dana dok joj sve pojasniš
Šta nisi rekla da ideš spavati ili ...
IZVORNA PORUKA: koka Koreanka, mislim da sam ti našla novi nadimak . A morat ću ti skicirat, tko s kim ,kako, gdje......
je je, koka, moje vrijeme....a ti ideš?
Pa kad ih sve zbuniš .
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica