PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: njanja piggy, odmah u IZNENAĐENJE...tamo je prava fešta....ali ako išta znaš o cinikovoj dragoj, pls nemoj odati, baš nam je zanimljivo.....
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: njanja piggy, odmah u IZNENAĐENJE...tamo je prava fešta....ali ako išta znaš o cinikovoj dragoj, pls nemoj odati, baš nam je zanimljivo.....
IZVORNA PORUKA: piggy
ne ne Fionice ovako je zabavnije tak se smijem da me već vilica boli,morat ću je zamjeniti za žlicu ak ovak nastavite
troubled kaj buš popila ja sam ožednila od smijeha < Poruku je uredio piggy -- 10.9.2008 0:36:36 >
piggy daj meni natoci nekaj
može tebi jedna hladna coca cola
moze moze mozda se tam u iznenadenju nesto razbistri
vračaj se tamo!!!
Fiona daj si malo popi možda dođeš k sebi,samo polako
tiha jel dragi opet u noćnoj?
nije spava bio je u drugoj
i moj spava al zato je sutra noć,pa mislim da ću brijati po jaji
moj je sljedeci tjedan cijeli tjedan u nocnoj a u ponedjeljak mu rodos a ide u nocnu
mia mi se vrpolji odo i ja-----laku noc------
idem i ja želim ti laku noć!
dobrojutro opet smo prve skuhale kavicu poslužite se dok je topla _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Hvala Puli. Evo i mi svi budni. Čak sam se nočas dostai naspavala. A ti Puli? _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
DOBRO JUTRO ,MOGU LI SE I JA PRIDRUŽIT .?BAŠ MI JE POTREBNA
A ti Puli?
A JA OSTALA SAMA,MM OTIŠAO NA POSAO PETRA U ŠKOLU ,SAMO OSTALI MOJ BUŠO I JA
A JA OSTALA SAMA
ti sad trebaš svaki dan zagrliti svoga dječačića ako se ne varam jeste li odabrali ime _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
DA BIT ĆE DEČKIĆ I IME JE IZABRANO,NARAVNO MOJ IZBOR.VIŠE SE NE MOGU ISČEKATI,PETRU SAM RODILA RANIJE A SAD TO ČEKANJE ME UBIJA ,ALI MA BRZO ĆE VALJDA
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola