cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

10.11.2009, 07:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.11.2009, 12:38

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Danas sam isla ujutro u grad i jedno petina ljudi u busu je imalo maske....
A ja se uopce danas ne osjecam dobro user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

10.11.2009, 15:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

10.11.2009, 15:58

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Joj čitala sam i ja za tu curicu, valjda je imala i leukemijuuser posted image
Ajme šta nas to čeka? Mm isto nije dobro, prehlađen... a u Puli je isto zabilježeno da je došla svinjska gripa. Najviše me frka jer idem u postupak i neznam šta me čekauser posted image

clock-img

10.11.2009, 16:09

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Čula sam na vijestima da je curica imala akutni stupanj leukemije pa je za nju gripa bila smrtonosna. joj kaj će nas još zadesiti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

10.11.2009, 16:30

clock-img

dominik

pencil-img

7965

Danas sam isla ujutro u grad i jedno petina ljudi u busu je imalo maske....

jedva smo docekaliuser posted image samo me zanima jesu li oprali ruke poslije busa

clock-img

10.11.2009, 19:06

clock-img

Viky

pencil-img

2283

U mojem vrtiću se pojavila gripa...bila sam u neposrednom kontaktu sa tom osobom.Sada sam pričala s njom i rekla mi je da joj je bilo gadno,da joj je toliko bilo loše da je mislila da će pasti u nesvijest...Dijete sam povukla iz vrtića.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

10.11.2009, 19:16

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: martina ks

Čula sam na vijestima da je curica imala akutni stupanj leukemije pa je za nju gripa bila smrtonosna. joj kaj će nas još zadesiti.

slušala sam maloprije na radiju intervju s  ocem od malene...kaže čovik da nisu znali da je od tog malena umrla dok nije čuo milinovićevu izjavu...strašno...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

10.11.2009, 20:12

clock-img

bomboncic02

pencil-img

1591

Sinoć me takav strah i panika uhvatili i baš sam pričala s mužem da Matej ne ide u vrtić, ali smo odlučili da ipak ide dok se ne pojavi u vrtiću...
danas dolazim po Mateja i curica iz njegove grupe kuri, 39...neznaju što joj je, čekali su mamu da dođe po nju...samo sam obavijestila tetu da Matej do daljnjeg ne ide u vrtić...
I ja se danas čudno osjećam..stalno mi je hladno i umorna sam i muka mi je, vjerujem da je sve na psihičkoj bazi, ali opet nije mi nikako svejedno.

Nadam se da će malena djevojčica iz vrtića ozdraviti i da se neće više nitko razbolit...
Ah kad će kraj svemu tome?!?!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

clock-img

11.11.2009, 07:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

11.11.2009, 07:46

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

samo da se upletem sa jednim a to je da moja mama kao što več neke znaju vadi krv u labosu...imali su več puno slučaja bilo klinaca bilo odraslih kojima supotvrdili virus....tako da svinjska gripa hara i jače nego kaj ljudi misle...

zver do daljnjeg ne ide u jaslice radi toga....

hvala Bogu ima tko čuvati!!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

11.11.2009, 07:48

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: martina ks

slušala sam maloprije na radiju intervju s  ocem od malene...kaže čovik da nisu znali da je od tog malena umrla dok nije čuo milinovićevu izjavu...strašno...user posted image

zao mi je malene...umrla je od leukemije prije tri dana, a posto je u krvi nadjen virus gripe jucer potvrdjeno to se prijavljuje kao smrtni slucaj zbog h1n1...sto je po meni glupo jer nazalost akutni stupanj leukemije je krajuser posted image

< Poruku je uredio dominik -- 11.11.2009 7:49:37 >

clock-img

11.11.2009, 07:50

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: FIONA

samo da se upletem sa jednim a to je da moja mama kao što več neke znaju vadi krv u labosu...imali su več puno slučaja bilo klinaca bilo odraslih kojima supotvrdili virus....tako da svinjska gripa hara i jače nego kaj ljudi misle...

zver do daljnjeg ne ide u jaslice radi toga....

hvala Bogu ima tko čuvati!!!!

a to ti vjerujem jer kak je mouce da se tisuce ljudi zarazi u samo 2 tjedna otkako novinari pisu o tome

clock-img

11.11.2009, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

11.11.2009, 08:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

11.11.2009, 19:56

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Žene,ja izgleda isto podlegla gripi...temp 38,žarenje u plucima,iznenadna malaksalost i bol u mišićima...malo me frka jer osjećam kao da gubim zrak...

Tara 22.3.2004

clock-img

11.11.2009, 21:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

11.11.2009, 21:23

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme viki uzas....kako si sad?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

11.11.2009, 21:39

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Tara je već zbrinuta i naoružana sam sa svim vitaminima.Cure,ne bi vjerovale...sve ok do jednog trenutka...u sekundi me smlavilo...totalni kolaps organizma...ja se još uvijek nadam da možda nije i da je prehlada kao i kod tvog malog,pepeljugo,ali me zabrinjava žarenje u plućima...
Hvala cure,nedam se ja...

Tara 22.3.2004

clock-img

11.11.2009, 21:42

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

A nadat cemo se da je prehlada....drzi se....~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

11.11.2009, 21:52

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Ajoj Viky, samo nek je virozauser posted image
Meni je mm od jučer doma, imao je temp, kašlje, slabost, bolovi u mišićima a danas je nešto bolje tako nadam se da je samo viroza u pitanju jer kažu da je počela harati zadnjih mj dana.

clock-img

11.11.2009, 21:55

clock-img

mirna

pencil-img

8134

i svinjska gripa je samo viroza...user posted image

drzi se viky!user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 21:58

clock-img

Puli

pencil-img

12860

viki user posted image

drži se  i ozdravi nam brzouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

12.11.2009, 06:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400