Hormoni žene hahaha, ovih dana me možete sve pitati, u nice sam raspoloženju, a kao i da sam popila serum istine!!!
I ova tema je sad malo otišla
, sorry cvrčak!
< Poruku je uredio maja -- 5.11.2009 18:14:01 >
,pa nisi nikome nikakvo zlo nanijela,dapače meni si prvoj otvorila oči(po pitanju rižolina
-i šta sad zar sam se trebala naljutiti
-Ne nikako).
Nije me bilo jedno vrijeme tu(skoro 2 mjeseca),ali ne zato što mi netko ide na živce,pa sam pobjegla, nego iz nekih sasvim drugih razloga(bila je sezona-puno smo radili,nisam stizala,komp. je išao na remont...)
Sad želim sve forumašice zamoliti ,da ako im idem na živce,da me slobodno ignoriraju,blokiraju,ali da ne očekuju da ću zbog toga napustiti rr.Ne želim da među nama bude tenzija ipak ja se ovdje odmaram što želim i svima drugima,ali kad tenzije već nastanu ja se najčešće povučem
Zato svi vi dobre volje budite i dalje tu,družimo se,dopisujmo,izmjenjujmo iskustva,a neprijateljstvo ipak probajmo ostaviti za negdje drugo.
Velika pusa svima i da dodam "Nitko mi ovdje ne ide na živce"-
i ide mi na živce to što kažete da vam nitko neide na živce
ma vraga, sigurno vam je barem jednom netko išao tu na živce
ne vjerujem u to bar 90 posto..eheheh
Samo mi je jednom jedna forumašica digla živce(tema o Michaelu Jacksonu)-tada sam se stvarno iživcirala-i zar mi to treba
Zato se mičem od svakoga tko stvara tenzije
IZVORNA PORUKA: tikica_69
Teme, ankete ili rasprave u kojima se ne nalazim, zaobilazim - ne komentiram...
I ne pada mi na pamet skoro otici, da razocaram one kojima ja idem na zivce
Meni je bez obzira na sve Raja zakon i cvrcak, tema je na mjestu
Malo nisam u toku i ne znam o kojoj je anketi riječ, ali ako nekome neko ide tako strašno na živce, njegov problem... Otkad nisam tako jako aktivna jer imam drugih 'aktivnosti' (čitaj: beba

), stalno su neka sr...a na tapetu... Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje, svi smo punoljetni i nikome neće pasti kruna s glave ako se netko ne slaže s njim... Jedino mi je žao što su unazad par mjeseci neke cure otišle iz tih razloga i ne vraćaju se

... Ja se ne dam smesti...