Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

u nekim drzavama je crkva se slozila da moze abortus i u dosta drzava ima svecenika pedofila i homoseksualaca to smo mogli vidjet ja sumnjam da nisi cula za takve licno sam znala jednog koji je imo zensku i jednog momka koji je posao u svecenike kasnije prizno mojoj prijateljici da se spetljo s jednim i koliko jos stvari i crkva u vecini slucajeva nista nije poduzela nemam namjeru da se raspravljam ni sakim ovdje se fino opustim i svi su mi dragi,to jeste da se ovdje govori o katolickim svecenicima al kad su se digli na ovo sto se nisu digli i na takve gore stvari da nesto isprave i da se to nedesava tu.ja nekazem da nepostoji i ona ljepsa strana i da ih ima koji se brinu za narod i njihovo dobro mozda je ova losija strana manjina ali ih ipak ima ja nisam rekla da sam protiv toga sto su se oni digli samo kako se cesce ne dignu malo za bitnije stvari