cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

noća mi je bilo gusto!!!

clock-img

30.10.2009, 12:20

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

...curke moje noćas sam skoro gecrk...
počela sam jučer piti antibiotik DOKSICIKLIN...naime, nakon poroda kao što znate ja sam sva pošemerena pa tako i moja flora i bakterije koje se tamo kote..grrrrrrrrrrr...
bila sam prije tjedan dana kod svoje ginićke i radila briseve zbog stalnih upala....pokazalo se da imam neku baketriju koja je normalna u svakoj rodnici ali pojačana koncentracija i trebam uzimati terapiju da se to malo ublaži...posljedica je trudnoća i kao organizam nije došao na svoje kako bi trebao...mislim, dokle još....

ugalvnom sinoć navečer popijem antibiotik...
počela me glava arsturat, žgaravica, cuclala sam Gastal i ništa, popila mlijeko inače pomogne...opet ništa...povratila skoro želuda...skuhala ćaj od kamilice i uspjela pet malih žličica polako progutati...
još me peče sve od usta do želusa, svaki gutljaj osjeća...

kaj da radim???
rekli da prekinem s terapijom i da nakon par dana će mi dat druge lijekove...ali kako da ublažim ovu bol???
da li imate koji savjet...jel imao netko sličnih iskustava...poludjet ću kako mi je loše...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

30.10.2009, 12:23

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Pa pitaj tu dokroticu koja ti je ovo dala da li postoji zamjena za ovo jer ne ovo lose reagiras

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

30.10.2009, 12:24

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ma to čekam...ali s čim da ublažim pečenje u jednjaku i sve oko njega...koma mi je ...kao da imam žgaravicu pojačanu za pet puta...rastura me...užas...nadam se da mi se nije kaj desilo!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 12:29

clock-img

dominik

pencil-img

7965

po meni jeto prije neka viroza nego reakcija na antibiotik...peptoran si popi za zeludac

clock-img

30.10.2009, 12:31

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

Joj Fi, pa to je uzas!!!
Ja sam imala uzasne zgaravice u trudnoći i jedino sto mi je pomagalo su bili mjenduli (bajami, bademi...) ako imas doma pokusaj ih pojesti cca pola sake... Jabi ih polako zvakala da ispuste svoj ukus... Oni su dosta luznati pa pomazu kod kiseline...
Nadam se da ce brzo proci...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

30.10.2009, 12:34

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

dominik, doktorica je rekla da ovaj lijek jako teško sijeda na želudac i da je vjerojatno i neka viroza i to zajedno napravilo dar mar...peptoran kažeš...pum probala s njim...gastal ne pomaže....jooooj......bademe nemam ali nemrem niti gutat baš...samo kaj klizne...
volim kad klizi...user posted image ...šalu na stranu, nemrem se ni smijat...user posted image

clock-img

30.10.2009, 12:34

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

pa sta kaze doktor...fi pa to je opasno...savjetuj se pa vidi sta je bolje od toga i sta ces sad...ozdravi nam...

clock-img

30.10.2009, 12:35

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

nadam se da ce te brzo proci...

clock-img

30.10.2009, 12:42

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

A joj draga užas...nadam se da će te brzo proćiuser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

30.10.2009, 12:48

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

IZVORNA PORUKA: FIONA

dominik, doktorica je rekla da ovaj lijek jako teško sijeda na želudac i da je vjerojatno i neka viroza i to zajedno napravilo dar mar...peptoran kažeš...pum probala s njim...gastal ne pomaže....jooooj......bademe nemam ali nemrem niti gutat baš...samo kaj klizne...
volim kad klizi...user posted image ...šalu na stranu, nemrem se ni smijat...user posted image

Pokusaj ih sazvakati i isisati tekucinu (ako volis kad klizi mozda volis i sisatiuser posted image user posted image user posted image ), a one mrvice pljuniuser posted image , ja bi u trudnoci bila pojela bilo sto samo da prestane taj odvratan osjecaj...
Nemogu niti zamisliti kako ti je grozno...
Drzi se draga, nadam se da ce ti biti boljeuser posted image

< Poruku je uredio MaTana -- 30.10.2009 12:52:20 >

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

30.10.2009, 13:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.10.2009, 13:35

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

uuuuuuuu gadno fiona,ja bi isto stanku uzela ili neku drugu terapiju ako je imauser posted image

clock-img

30.10.2009, 13:36

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

30.10.2009, 13:46

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Ajme Fi draga, baš te zdesilouser posted image Žao mi je kokica, drži se user posted image

clock-img

30.10.2009, 14:43

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

DOKSICIKLIN se nikad ,ali NIKAD,ne smije miješati sa mlijekom ,a inace i ja sam ga povracala obično nakon pola sata kad ga popijem...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

30.10.2009, 15:05

clock-img

zaba

pencil-img

5626

za želudac peptoran,ja se s njim borim dugo i pomaže,ili kamilica,ili šaka oraha.Sirota zelena!

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

30.10.2009, 15:18

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

nadam se da će ti što prije biti bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

30.10.2009, 16:06

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

majko mila cvrčak pa kaj par dana ovako..repala bum...kaj god stavim to peeeečeee i boli...užas....
ni super , ne smije se s mijekom ...meni inače mlako mlijeko pomogne kod jake kiseline...lakše mi je ....to sam jučer prvo popila....nije mi se odmah dalo kuhat čaj jel sam mislila d abu bolje...koma...

nemate pojma kako je...

pušči ako znaju kad uvuku jako vruči dim apa te lagano mao zagrije...e tako pomonožite sa deset...užas....a diže mi se kao u trudnoći još i jače kiselina....

user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:08

clock-img

katarinast

pencil-img

214

nadam se da će brzo proćuser posted image

KARLO 9.03.2009
*IMAMO DVA ZUBIĆA-GORNJA*

clock-img

30.10.2009, 16:11

clock-img

elina

pencil-img

412

Probaj sa sobom bikar.Meni je to pomogne jer inace sam sklona kisecini itd.

clock-img

30.10.2009, 16:12

clock-img

elina

pencil-img

412

Mislim....SODOM,he!user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:19

clock-img

zaba

pencil-img

5626

jel imaš termofor?Toplu kamilicu popij i stavi si termofor,stisni se na bok i zadremaj na 15 min.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

30.10.2009, 16:20

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: elina

Mislim....SODOM,he!user posted image

skuila sam....nemrem to progutat povraća mi se od nje...jedva sam Gastal s okusom pocuclala...fujtač...user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:21

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: zaba

jel imaš termofor?Toplu kamilicu popij i stavi si termofor,stisni se na bok i zadremaj na 15 min.

user posted image user posted image user posted image ..kaj ti misliš da ja sa svojim slabim živcima mogu zaspati na 15 minuta....
draga ne spavam doslovno dve noći zbog male i sebe i nisam preko dana umorna...ja sam zapravo živčani bolesnik...user posted image

clock-img

30.10.2009, 16:21

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

e fiona zao mi te...
e al moram se smijati...izvini ti me na ovom forumu uvijek oraspolozis...super si za humor...
nadam se da ces ozdraviti...