Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

,naučio se sad i ljutit i jaaaako je ljut....stisne šake isplazi malo jezik i vrišti dok sav ne pocrveni ili dok ne dobije šta želi....sve mu je zanimljivo 2min..i onda vrišti a ja izmišljaj nešto drugo...spavat više nema teorije,kad mu se spava plače sve dok ga na rukama ne uspavam
,do prije mj dana navečer ga okupam,nahranim,pomazim stavim u kinderbet i odem iz sobe i on zaspi sam bez problema a sad nema teorije,čak više neće navečer prije spavanja ni jesti kao dosad nego ga moram nosat po stanu i onda jede čim stanem ili sjednem prestane
)kako je to mogao naučit
...a usto otkad ga je prije tri dana sveki probudila nakon 10-minutnog sna, izluđuje me, odbija spavat, a ako pođe leć budi se...ne znam ponekad šta bi s njim...
a mia od kad ju je pas ugrizao ja vise nemogu na wc bez nje ona uleti odma i zatvori vrata i pokusava mi se u krilo uvalit
već vidim šta me čeka,cjeli dan na rukama