Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

da je to za njegovo dobro. Ai za nas iako mi je brat sestre i ja smo već lude od toga. Klince ne puštam k mami koja ih je do sad pazila. Nema više spavanja kod bake
. I oni osjete da ne štima. već znaju da kad nema uje doma nejde kod njih. On odbja hranu, neće piti, protestira. Hoće li mu ikad doći iz guzice u glavu da se trebaa regnuti i živjeti normalno. Doktori su ga zatvorili na odjel gdje ne može van, nije vezan srečom iako večina to prođe, on želi kući u ponedjeljak. Znam da neće ništa postići (doktori) ako ga na silu zatvore, ali kako dalje. Ima li tko sličnu situaciju, sa ovisnikom o alkoholu, iako on nije često u doticaju s njim, Ali i jedna čaša ga može koštati. Kako se postaviti prema njemu, kako mu pomoći.......????? neznamo više
Koliko ja znam ne može se niti liječiti ako sam neće, a izgleda da neće. Nisam pametna, nisam nikada bila u sličnoj situaciji.