cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Trnci u rukama i nogama

clock-img

29.08.2008, 15:55

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Zadnjih mjesec dana stalno mi trnu ruke i noge, pogotovo po noći da me probudi. Ujutro obadvije šake ne mogu pokrenuti koliko budu utrnute i onda popusti, a jagodice na prstima desne ruke već danima skoro da i ne osjetim. Ne mogu reći da je neki veliki problem, ali neugodno je. Mama je  iste probleme imala kad je s bratom bila trudna.
Kako vi stojite s tim? Jeste imale sličnih problema?user posted image

Samo luda mama...

clock-img

29.08.2008, 15:59

clock-img

koka

pencil-img

10266

Meni su noge znale trnuti pa mi je ginić rekao da je to cirkulacija slaba. Pod tuš i hladnom pa toplom vodom sam prala i pila magnezij- Donat. 

clock-img

29.08.2008, 16:02

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

da vjerojano losa cirkulacija!Vjezbe,hladno-topla tusiranja...

clock-img

29.08.2008, 19:22

clock-img

Indy

pencil-img

1759

to ti se uklješti živac zbog pritiska bebe. meni se  isto zna događati da mi utrnu prsti i jagodica na rukama. izbjegavaj ležanje na leđima.user posted image

clock-img

29.08.2008, 23:03

clock-img

njanja

pencil-img

8766

meni se u trudnoći uklještio zglob na desnoj ruci i još mi nije prošlo..zna me dosta zaboljeti na trenutak...razglovarala sam sa frendicom, koja je inače neurolog, kaže da je to poznato za trudnoću, a da kasnije ne prestaje jer mame najćešće nose bebe s tom desnom rukom i zato to toliko traje....

Nije ni meni za ići kod doktora, ali na momente me štrecne pa zna biti neugodno....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

30.08.2008, 02:16

clock-img

tiha

pencil-img

10103

i meni se to znalo dogadati....pila sam magnezij....e da u radaoni dok sam imala trudove vec pred sam porod ruke su mi utrnule i obraze i usne nisam osjecala...blizi ti se blizi..jos sitnooooooooooooooooo

clock-img

31.08.2008, 01:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članci

article-img