writing-img

RE: nadam se da ne smrdim :)

clock-img

09.10.2009, 18:26

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

nemoj se draga ljutiti,ja nekad ni neodgovaram na sve teme,zato sto nekad neznam odgovre pa nezelim nesto napisati pa da ispadnem bedastauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 18:33

clock-img

Anoniman

cure, vi ste meni sve ISTO drage. Sve vas isto volim. Samo ponekad jednostavno ne stignem sve pročitati. Nastojim ići na teme gdje mi miriše da bi nekom bilo hitno da mu se odgovori, utješi, čestita... neke stvari (ko što Nata kaže) ni ja ne znam, pa ne odgovaram, a nekad jednostavno ne stignem.
Ali vas sve volim! I tebe, maro, naravno!

clock-img

09.10.2009, 18:39

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Sorry, ne stignem se na sve teme odazvati. No, nije mi namjera nikoga izbjegavati. Letimično pregledam više puta po temama a da se neki put ne stignem niti prijaviti. Sve 5. To ti se čini da te se izbjegava tu na forumu.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

09.10.2009, 22:30

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

ma draga moja nitko tebe ne izbjegava. što se mene tiče mogu samo reći da ste mi sve jednako drage. uglavnom odgovaram na teme gdje se i sama mogu pronaći, tipa tema o zatrudnjivanju, na neke ne odgovaram jer ne znam odgovor. žao mi je da se tako osjećeš, evo šaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 23:08

clock-img

bomboncic02

pencil-img

1591

Žao mi je što si se tako osjećala.
Evo stiže jedan user posted image  za tebe i tvoju bebicu user posted image  ma stiže još jedan da ne budeš tužna user posted image .

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

clock-img

10.10.2009, 00:00

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Joj draga user posted image

Ne smrdiš, nisi ignorirana...ljeto je...puno cura je na odmorima, svi smo leteči..

Budeš vidila kroz mjesec dana kad se svi zatvorimo u tople sobice i počnemo tipkati user posted image

Ja osobno uvijek prozujim po novim temama, odgovorim na ono što znam i što mi zapadne za oko.
Kad mogu pomoći, to obavezno učinim...ali uvijek nekako leteći.

Curka je tu...traži svoje...kuća..poslovi...

I ja puno puta dođem u birc a da me nitko ne skuži, puno poruka ide u minuti...uvijek ti nešto promakne.

Stoga...don`t vorry, be happy user posted image

clock-img

10.10.2009, 00:10

clock-img

dominik

pencil-img

7965

vidis mara27 iz tog razloga ja ne idem u birc i pod zadje me nije bilo na rr...ja sam isto cesto nevidljiva...al bar se tjesim kao skinula sam kila pa hajde...kad citam teme pratim samo zadnjih 50 rasprava pa kad te izguraju na 52 ja ne vidimuser posted image ...sorry... i btw tresnjice su vise nego uocljiveuser posted image

< Poruku je uredio dominik -- 10.10.2009 0:11:17 >

clock-img

10.10.2009, 07:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.10.2009, 07:50

clock-img

troubled

pencil-img

7104

mara, žao mi je što se tako osjećaš...žao mi je svih koje se ponekad tako osjete...
pretpostavljam da je to tako jer nas je puno, često smo istodobno i za štednjakom i s okom na djeci, u raspremanju i škicamo na RR kad stignemo...
i ja sam se, u početku, ponekad tako osjećala...
ali duboko vjerujem da ništa od toga nije namjerno...
user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

10.10.2009, 07:58

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

slažem se.... svima nam je ponekad tako... (niti ja nisam saznala odgovore na neka svoja pitanja) ... ali tako to valjda ide.... nemamo svi iste interese i ne stignemo valjda sve ni pogledati ... mislim da nema razloga da bude osobno.... glavu gore draga i samo ti postaj !!!!!!!

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

clock-img

10.10.2009, 08:03

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Hej,Maruška,ma ne smrdiš nam,svašta.... No sikiriki,svi smo imali bar jednu temu na koju nismo baš dobile odgovor...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

10.10.2009, 14:19

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Draga, mislim da se svima nama to znalo događat tako da nemoj to previše uzimat k srcu user posted image

clock-img

10.10.2009, 14:47

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

joj Joj,MARO MARICEEEEEEEEEE....user posted image nitko te ne ignorira draga moja već jednostavno bar što se mene tiče ne stignem sve pohvatati i napisati...dođem,prozujam i brže bolje moram odjuriti jer djeca,muž i posao traže svoje..Zimi ću više biti  s vama i tako ću vam dosađivati i piti krv na slamku da će te tražiti peticiju da me izbacite van...user posted image user posted image user posted image Draga sve je oki,ne jadi se..svatko je ovdje dobrodošao sve dok ne laže i pretvara se da je netko tko nije..Obriši suzice i idemo u nove pobjede.Šaljem ti veliki huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug ko kuća velikauser posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)