writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

09.10.2009, 17:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.10.2009, 17:21

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Potpuno mi je poznat taj blesavi osjećaj iskorištenosti i poniženja...
Ja ti ne mogu reći što bi učinila,jer to nitko ne zna dok se ne nađe u takvoj situaciji,ali te definitivno podržavam,draga moja...

SRETNO!!!!!!

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

09.10.2009, 17:24

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

hvala curke...svima ću popiti krv..makar bila na kruhu i vodi ali se ne dam...eehhehehehhe

user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

09.10.2009, 17:46

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

početak priče je kao i u mom slučaju, no imala sam sreće da su mi po povratku "samo" promijenili radno mjesto,  plaća ostala ista. na svoje prvotno radno mjesto se niti danas, nakon 2 godine nisam vratila, a davala sam se 1000% u taj posao. stoga odlučih otići na porodiljni isti dan kad saznam da sam trudna, a u potrazi za novim poslom sam već dugo... u tvojoj situaciji bih postupila vjerojatno kao ti.... kaj veliš da se nas dvije pod ruku dohvatimo i od vrata do vrata u tandemu tražimo posel, naši poslodavci bi imali tulum svaki dan ali i posao bi funkcionirao besprijekorno user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

09.10.2009, 17:50

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

početak priče je kao i u mom slučaju, no imala sam sreće da su mi po povratku "samo" promijenili radno mjesto,  plaća ostala ista. na svoje prvotno radno mjesto se niti danas, nakon 2 godine nisam vratila, a davala sam se 1000% u taj posao. stoga odlučih otići na porodiljni isti dan kad saznam da sam trudna, a u potrazi za novim poslom sam već dugo... u tvojoj situaciji bih postupila vjerojatno kao ti.... kaj veliš da se nas dvije pod ruku dohvatimo i od vrata do vrata u tandemu tražimo posel, naši poslodavci bi imali tulum svaki dan ali i posao bi funkcionirao besprijekorno user posted image user posted image

draga uvijek...kad smo kod toga počinjem igrati bingo...ako dobijem kaj bum te zaposlial kod sebe jel mislim otvorit nekaj svoje...ali o tome nakon ponedjeljka...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

09.10.2009, 17:54

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

imam ja nedosanjani san, ali puno još treba raditi da mu se približim, a onda tebe kao skupu radnu snagu uposlim u marketingu ... ipak ti imaš malo veću "jezičinu" od mene i zreklamirala buš sve kaj napravim ..

...p.s. uspjela sam dobiti odličnu crvenu boju, ali o tome poslije ponedjeljka user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

09.10.2009, 20:53

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

fiona, i ja te podržavam!
mislim da ti je potez skroz na mjestu!!
i ako čujem nešto po pitanju nekog posla...javit ću ti se...

glavu gore i nedaj se!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

09.10.2009, 21:05

clock-img

mamice

pencil-img

2424

samo naprijed F punu podrsku imas i od mene. ja sam isto tako dala otkaz u konzumu i nisam dana pozalila. sad mi se nudi mogucnost povratka ali NE HVALA niste znali cijeniti sta imate sad patite. MM i MIKOC cijene sto imaju mamu i zenu doma a ja si trazim i dalje posao  jer ne bi nazad u trgovinu. jedna za tebe i tvoju odluku user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

09.10.2009, 22:04

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ja ću ti samo reći da pozdravljam tvoju odluku!!!

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

09.10.2009, 22:24

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

svaka čast na ovakvoj odluci draga mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 23:39

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

user posted image zelenka

Bezobrazluk...ali eto to i mene čeka.
Ja sam već javila svojima da dajem otkaz, jer od prvog saznanja da sam trudna prema meni su ponašali kao prema ološu.

Isto sam već u potrazi...stoga, di su natječaji tu smo i mi  user posted image user posted image

Kao što si rekla...bitno da za djete ima, mi čemo lako...
Iako mi mužek govori da budem doma barem do njene druge godine...ionako će nas jedva viđati, on sam radi do mrklog mraka.
Ali ja nisam tip osobe koji može biti u kući...potrebna mi je akcija user posted image

clock-img

10.10.2009, 12:04

clock-img

zaba

pencil-img

5626

ja sam sigurna da bi Fiona i FJ u kompi puno napravile,dajte se u akciju komadi.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

10.10.2009, 19:36

clock-img

m600

pencil-img

6732

draga žao mi jeuser posted image
stvarno su pede... država nam je komauser posted image
želim ti svu sreću da što prije nađeš posaouser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

11.10.2009, 09:29

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Joj Fionita baš mi je žao.user posted image  Podržavam te u potpunosti premda sama nikada nebi imala hrabrosti za takav korak.
Vidim da nas ima još, da ti za početak ortvoriš neki tečaj " Kako se izboriti za svoja prava?"user posted image
I ja sam u potrazi za novim poslom, ali na žalost u ovoj mojoj provinciji godišnje izađu 3 natječaja za radna mjesta na koja se zna tko će doći.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

11.10.2009, 12:32

clock-img

Najki

pencil-img

183

i ja se slažem,
ja sam se ubijala od posla
a sad samo odem, zalupim vratima.

i tek sad me poštuju i ne prigovaraju ništa više.

najbolje prođu oni koji u 4 skupe stvari i odu.
mi smo glupe koje se ubijamo i ništa od toga.

ja baš radi toga radim na tome da postavim na noge privatnu firmu.
radiš, ali bar znaš za kaj.

clock-img

11.10.2009, 13:29

clock-img

božica

pencil-img

8832

Fiona potez si napravila kaj je JE

Sretno ženo u potraziuser posted image

idem micat rit...