- čarape-uzmi više kom-meni je znalo u noći biti jako zima
- 2 grudnjaka za dojenje-uzmi si i onaj sportski grudnjak kakav smo nosile kao tinejđerke...Meni su ovi za dojenje totalno neudobni.....
- ulošci za grudnjak - trebaju li uopće u rodilištu? uzmi par komada....meni je prije poroda sve curilo ko ludo pa sam taj 1 dan u rodilištu koristila uloške...i 5 dan su mi opet trebali
- paket velikih uložaka-pelena-uzmi jedno 2-3 paketa...češće ih moraš mijenjati pa će ti trebati
- krema za bradavice-ako možeš nekamo naći PURELAN-to je jedina krema koja se ne mora ispirati
- dudica za bebu-uzmi, vjeruj mi, bolje da ju imaš....kod mene u sobi je bila neka cura kojoj je mali stalno bio na cici, a kada nije bio je vrištao....Došla joj sestra i rekla: ja vam ovo n bi smjela reći, ali ne mogu da vam ne pomognem-nabavite si dudicu ta doma....
Knjiga???? Neće ti biti do nje
Nisi navela izdajalicu....
- jedan mali ručnik za obloge za prsa-kako meni nije dolazilo mlijeko sam stavljala tople obloge....
- I spavaćice....I u KBC Ri dobivaš njihove, ali ja sam se već 3 dan presvukla u svoju spavačicu, a 4. dan sam bila u piđami i kanotjerici...zavisi što ti je ugodnije inače za nositi....Što se dojenja tiče, meni su čak majice komotnije, samo ju dignem i sve 5, a ove spavaćice moraju imati otvore pa me to nervira.....
- domestos maramice ili slične maramice za oprati tuš i/ili dasku za wc...
- neki integralni keksi (meni dobro došli)
- za slavi slučaj imaj na umu za sprej za nos sa oksitocinom....Nadam se da nikome od vas neće trebati, ali meni nakon 5 dana mlijeka bilo 10 mililitara nakon 50 min izdajanja...jedna sestra se smilovala i rekla mi da si nabavim sprej za nos sa oksitocinom i da ušpricam i da će mi 2. dan doći mlijeko...Mislial sam da nemam što izgubiti i to sam napravila....I taj dan mlijeko došlo....Oni to ne smiju govoriti, ali funkcionira...
- e da, ako koristiš izdajalicu, kupi si od kika tekućinu za steriliziranje (cca 40 tak kuna u apotekama)
Ako se još šta sjetim, javim....