cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Caffe bar "Amor"

clock-img

07.09.2008, 14:42

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

IZVORNA PORUKA: Elena

pa zasto onda ako se osjecas umorno prilegni malo,bice ti bezveze ak se ne odmoris,ja cu biti tu u svakom slucaju ak ne odmaras,kako si mi ti sta radis,sta ima novo?user posted image

taman se fino raspisem,napisem cjelu bibliju i komp. mi zasteka. u biti napisala sam od prilike ovako: ma necu ici spavati jer sam onda samo kao nadrogirana,a sto ima novo NISTA,ja sam inace dinamican tip,volim druzenja,akcije, i ne mogu biti dugo na jednom mjestu,osim na jaji, a sad mi se upravo to desava,mm radi,a sve kolegice su zauzete obiteljskim planovima idu s muzevima i djecom negdje ili kod svojih,a ja nemam kuduser posted image  cini mi se da pomalo padam u depresiju i to me brine, jedva cekam da mm bude kod kuce da se i mi malo izgubimo negdje na odmorcic... kako si ti? sto ima kod tebe? kako ti provodis dane?

clock-img

07.09.2008, 14:43

clock-img

Elena

pencil-img

1874

jel mto dino dvornik glumac?ak zborimo za istu osobi koliko sam ja cula ja znam da je on umro pre paqr mjeseci ili mozda nesto sam pomesala?

volim vas sve

clock-img

07.09.2008, 14:45

clock-img

tiha

pencil-img

10103

prije par mj je umro njegov tata a sada on!

clock-img

07.09.2008, 14:45

clock-img

Elena

pencil-img

1874

mlada mama prosla sam ja niz to al nemoj niako dozvoliti da padnes u depresii,cak sto vise,koliko ima tvoja bubica?Obucite se,ne moras za suda da cekas mm,stavi macu u kolica i setajte u blizini,bar izlazi od kuci jer sva ta monotonija ubija,zato,pothitno menjaj nacin mislenja,ok?

volim vas sve

clock-img

07.09.2008, 14:46

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

ne on ti je pjevac ima ti onu kcer ellu i nedavno je bila emisija o njima snimali su ih kako provode dane i tako pjeva ti:nista kontra splita,... i jos puno drugih pjesama ne znam kako da ti poblize objasnim

clock-img

07.09.2008, 14:49

clock-img

Elena

pencil-img

1874

sad znam o cemu pricate al prezimena njihova me zabunile,kako i da je zalosno,i preranouser posted image user posted image user posted image al eto sta nam je zivot sad si tu,a vec sutra mozda i ne bude nasuser posted image

volim vas sve

clock-img

07.09.2008, 14:51

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

ma mm ti nikada nema tako da ti ja njega ni ne cekam, ja i moj mali smo svaki dan u djiru,idemo po parkicima i kavama,kroz selo vise ne voli setati jer svaki dan sretnem jedne te iste osobe koje postave svaki dan isto pitanje, a glupe babe odmjere od glave do pete i uvijek nesto komentiraju..stvar je u tome sto su vecinom sve zaposlene,a ne poznajem ih bas puno,tako da ili rade,a kad dodju kuci moraju kuhati...,sada cekam da se mali probudi i da mi se jedna frendica javi pa cemo odluciti sto cemo..meni je nezamislivo provesti jedan dan bez drustva,to mi nekako daje energiju.

clock-img

07.09.2008, 14:54

clock-img

Elena

pencil-img

1874

IZVORNA PORUKA: mlada mama
.meni je nezamislivo provesti jedan dan bez drustva,to mi nekako daje energiju.

eto jos jedna ko jauser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

clock-img

07.09.2008, 14:57

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

evo vidisuser posted image user posted image

clock-img

07.09.2008, 15:05

clock-img

Elena

pencil-img

1874

aha mlada mama uhvatila sam te kaj si se sakrilauser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

clock-img

07.09.2008, 15:08

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

ma nisam se sakrila,samo treba vremena da se mene uhvatiuser posted image user posted image

clock-img

07.09.2008, 15:09

clock-img

Elena

pencil-img

1874

cure napustam ja vas,dosao mm drug pa moram in spremiti meze,znate kako to sve ide,rakiica,pivo,nesto jelo,melouser posted image user posted image user posted image pisemo si kasnije ,bokic

volim vas sve

clock-img

07.09.2008, 15:14

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

odoh i ja komp.nesto steka stalno me izbacuje s interneta pa me to zivcira, cujemo se...skoro pa smo stigle do 100-te straniceuser posted image user posted image prave smo nema sto!!!

clock-img

07.09.2008, 15:26

clock-img

božica

pencil-img

8832

IZVORNA PORUKA: tiha

prije par mj je umro njegov tata a sada on!

vidim da tu ćakulateuser posted image

idem micat rit...

clock-img

07.09.2008, 15:27

clock-img

božica

pencil-img

8832

vidim da i klinci danas klimaju..moja isto već tri puta pajkila po 1h
i vidla sam fotke..CVIJETA je tako veselka da je to PREKRASNOuser posted image
mamavlatkica al je Jan Renato mala bubica maminauser posted image

< Poruku je uredio božica -- 7.9.2008 15:35:56 >

idem micat rit...

clock-img

07.09.2008, 15:46

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

Hej curke !

Moj sinko jedinko još spava , ja sam ručala pileći paprikaš i žgance za desert kompot od marelica i breskvi sa šlagom sve razmišljam dali da pijem kavicu ili ne , ma napravit ču si jednu .
user posted image
eto samo toliko da vam se javim .
Pozdrav jedva čekam sljedeće maksimirsko druženje .user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

clock-img

07.09.2008, 15:50

clock-img

koka

pencil-img

10266

Oj Božice bok, šta Leonić spava?

clock-img

07.09.2008, 15:55

clock-img

koka

pencil-img

10266

Pozdrav Mamavlatkica, user posted image za malenoga sto spava.

clock-img

07.09.2008, 16:03

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

curke aloha,
samo da se javim da i podjelim sa vama ovu južinu koja me ubija... dva dana ležim i nemrem se pomaknuti od stezana maternice... ležim, pijem tabletice i naravno luda sam... kad dođem k sebi opet se bacam u akciju... pusauser posted image user posted image user posted image ...

clock-img

07.09.2008, 16:04

clock-img

koka

pencil-img

10266

Bok Fiona, a i mene ubija ta južina. Za ništa nisam, samo se izležavam a vruče za popuser posted image

clock-img

07.09.2008, 16:05

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bok curke!user posted image  Vrijeme za pauzu!
Ajme Tikica bambussss, što bi ja jedan popila. Hladni, hladni s puno leda....mmmmm....
Šta tvarno Dino umro?user posted image  Vidim da ga stalno vrte na otvorenom ali nisam čula da je umro?

Samo luda mama...

clock-img

07.09.2008, 16:09

clock-img

mirna

pencil-img

8134

i mene ubija ova južina... ne znam kam da se denem, boli me glava, ne mogu zaspati, a ne mogu ni ništa pametno raditi...user posted image jedva čekam da padne kiša...

danas nisam trebala kuhati, ručali smo kod svekrve!user posted image

clock-img

07.09.2008, 16:12

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Bok cure,evo i mene malo s vama...
Kako ste?Kako provodite ovu sparnu nedjelju ?

clock-img

07.09.2008, 16:19

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Curke pravo vas vrijeme muči? Sve četiri u zrak i uživajte!user posted image
Mene još ovi ludi hormoni piče  , dok nešto radim ništa mi ne smeta, kad sjednem problem.user posted image  Luda, luda...

Idem si po colu, pa ću si zamišljat da je bambyuser posted image , jel netko za?

Samo luda mama...

clock-img

07.09.2008, 16:35

clock-img

troubled

pencil-img

7104

evo i mene...probudila se user posted image
južina je i sparno...ali klima radi za 5, baš sam se lijepo naspavala user posted image
ja bi neki osvježavajući sokić...nudi li se što? user posted image